Mener Haaland kan bli symbolet på et maktskifte:

Tirsdag ettermiddag kom nyheten hele fotballverdenen hadde ventet på en stund: Erling Braut Haaland (21) ble bekreftet klar for Manchester City.

Da Haaland valgte de himmelblå fra Manchester, vraket han samtidig en rekke av Europas mektigste klubber. Hear the Inkluderer story from Real Madrid, Barcelona and Bayern München.

– Overgangen viser Citys posisjon. Enda de ikke vinner Champions League denne sesongen, så er det det det beste sportslige prosjektet ifølge Haaland.

Det sier Sportswriter Sam Lee. Han er en av journalene som følger Manchester-klubben tettest.

– Han kommer til en klubb der han kan få det meste ut av talentet sitt. Hadde have gått til Barcelona, ​​​​så måtte have ha fikset dem. Det må han ikke i Manchester City, sier den britiske journalen.

– In historisk avtale

Lee peker på in Manchester City vanligvis ikke henter superstjerner.

– Dette er er historisk avtale. De Bruyne var ikke in superstjerne da han ble hentet, han ble in i City. Of største stjernene har oftest gått til Barcelona or Real Madrid.

– Er Haaland-overgangen et symbol på et maktskifte i Europa, nå som City only Real Madrid or Barcelona?

– Det kan det være. Det avhenger om hvor bra Haaland gjør det, synes jeg. Men ja, stop at historisk avtale. Stop at av de største overgangene i verden. Samtidig, der Haaland går til City, så vil nok Mbappe gå til Real Madrid. De har fortsatt den tiltrekningskraften og magien, lyder svaret fra City-journalisten.

– Premier League er den sterkeste ligaen nå

Tirsdag kveld snakket Sky Sports-ekspert og tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher om den norske superspissens overgang up to the Premier League.

They have hyller signeringen, they have omtaler som «strålende» for både Manchester City og den engelske ligaen.

STERKEST: Jamie Carragher mener at Haalands City-overgang viser at Premier League har tatt over posisjonen som Europas sterkeste liga.  Photo: Adam Davy

STERKEST: Jamie Carragher mener at Haalands City-overgang viser at Premier League har tatt over posisjonen som Europas sterkeste liga. Photo: Adam Davy

– Jeg tror vi alle er nysgjerrige på hvordan han vil prestere. Du føler at han sammen med Mbappe, er en av de to neste superstjernene som vil ta over etter Messi og Ronaldo. Du er bare henrykt for han er i Premier League, in 44-åringen up to Sky Sports.

Den tidligere midtstopperen, som har spilled 508 kamper i det som blir Haalands nye liga, peker på betydningen av at 21-åringen velger City over to spanske giganter.

– For har disse spill often to Real Madrid eller Barcelona, ​​​​men du føler at Premier League er den sterkeste ligaen nå. Du har sett hvor godt vi har gjort det i Champions League, erklærer Carragher.

DET VAR IN GANG: Cristiano Ronaldo and Lionel Messi spilled in La Liga mens de var i sine best fotballår.  Nå lokker Premier League stadig flere av de største stjernene til England.  Photo: Photoshot / BILDBYRÅN

DET VAR IN GANG: Cristiano Ronaldo and Lionel Messi spilled in La Liga mens de var i sine best fotballår. Nå lokker Premier League stadig flere av de største stjernene til England. Photo: Photoshot / BILDBYRÅN

– In superstjerne i ligaen vår

Sky-kollega Jamie Redknapp er enig med Carragher, og er fornøyd med å få en av verdens mest ettertraktede spreadere til England.

– Jeg tror vi virkelig kommer til å se en superstjerne komme inn i ligaen vår, og det kommer til å være flott for alle, sier 48-åringen, som tidligere har spilled for både Tottenham og Liverpool.

JOY: Jamie Redknapp is happy for Erling Braut Haaland in the Premier League.  Photo: Mike Egerton

JOY: Jamie Redknapp is happy for Erling Braut Haaland in the Premier League. Photo: Mike Egerton

Men de som ser aller mest frem til den norske superspissens ankomst i England, er naturligvis City-fansen.

Sam Lee forteller and supporterne gleder sec until å se Haaland in Manchester.

– City-fansen er fornøyd. I fjor sommer, da City ønsket Kane, ville fansen heller ha Haaland. Dette er en drøm som blir virkelig for scabies. Det er store forventninger til ham, og bekreftelsen økte bare forventningene. Samtidig, det er først etter sesongen den største gleden kommer, tror jeg. Det er mange some nerves about tittelracet, avslutter Lee.

Leave a Reply

Your email address will not be published.