entertainments

Min Sommerdag: Ulrikke Brandstorp | MinMote

Written by admin
SOMMERBARN: Ulrikke sier hun er et sommerbarn, og blir ekstra lykkelig av sommer og sol.

Denne sommeren blir helt spisiell for den nyforlovede artisten.

I spalten MinSommerdag tar vi en prat med inspirerende mennesker om deres sommerplaner, beste minner, skjønnhetsrutiner og favoritter. Nå skal vi få et lite innblikk i sommerdagen til artist og stjernen av “Mamma Mia!” -musikalen, Ulrikke Brandstorp.

– Hvordan har du det om dagen?

– Du, jeg har det veldig fint! Jeg blir så lykkelig av sommer og sol! Jeg har funnet drømmemannen, vi har kjøpt oss leilighet, er nyforlovede, og gleder oss veldig til alt det spennende som skal skje fremover. Føler meg veldig holdig om dagen.

Hvordan har det vært å spill selveste “Sophie” i “Mamma Mia!” -musikalen?

– Hvor skal jeg begynne? Det har vært livets eventyr på så mange måter. Jeg har lært utrolig mye av så mange flinke folk, både på og av scenen. Jeg har utviklet meg masse som skuespiller, og jeg har kost meg enormt mye på jobb hver eneste dag.

Etter nesten et år som hovedrolleinnehaveren i Folketeaterets oppsetning av musikalen, gleder Ulrikke seg til mer fritid, til tross for at det blir både rart og trist å være ferdig.

– Det siste året har jeg nesten ikke hatt en eneste kveld eller helg ledig, så det skal bli godt å kunne bli med på bursdagsfeiringer, og middag med venner og sånt!

– Endelig er det sommer igjen! Hva er ditt aller beste sommerminne?

– Jeg elsker summer! Jeg har bursdag 13. juli, så jeg er jo et sommerbarn! Jeg er oppvokst med campingvogn i Sverige frem til jeg var syv år, og husker jeg koste meg så ufattelig mye der hver sommer.

I tillegg trekker hun frem fjorårets sommer som spesiell, da hunden hennes Onyx fikk valper.

– Det var en unik sommer. Utrolig koselig, og ikke minst ekstremt slitsomt! Har du prøvd å plukke opp bæsjen til fire valper som løper rundt i hverandres bæsj? Det var et evig kaos, men også skikkelig givede og gøy. Forelsket meg i hver og on av de små krabatene.

– Hva er lukten av sommer for deg?

– Saltvann, grill and jordbær. Og ikke minst solkrem!

– Hvordan ser denne sommeren ut for deg? Hva ser du mest frem til?

– Denne sommeren har jeg gledet meg sa mye until. Forloveden min, Oskar, og jeg skal på vår første utenlandstur sammen! Vi ble jo sammen under pandemic, så vi har fortsatt mange ting vi skal oppleve sammen for første gang.

Deres aller første kjærestetur til det store utland (bortsett fra en familie- og «harrytur» til Sverige) går til Montenegro.

– Jeg har noen splash their og der også, jeg skal men for det meste ha fri. Og jeg skal på sydentur med mutter’n! Det gleder jeg meg også masse til. Jeg ler alltid så mye på de turene våre. Mom is morsom.

– Ta oss med på en typisk sommerdag for deg: Hvor er du og når våkner du?

– Jeg våkner hjemme i åttetiden, blir overlykkelig hvis det er fint vær, og jogger meg gjerne en tur eller går en lang tur med Onyx. Hvis solen skinner kjøper vi med oss ​​bagetter, ost, skinke og en god juice, så kjører vi ut til havet et sted for å spise frokost der. Det beste er hvis vi kan ligge der ute hele dagen, lese en god bok, bade litt for å kjøle oss ned, spise en is eller to, og egentlig ikke ha en este fast plan for dagen. Naked night. Det tror jeg vi alle trenger i ny og ne.

– Har du en morgenrutine du kan ta oss med gjennom?

– Jeg må ha kaffe! Eller, først og fremst vile Onyx ha mat. Hun står ofte over oss i sengen og puster på oss for at vi skal våkne. Jeg tror hun føler seg så lur som ella kan vekke oss uten å være nær oss, sier hun og fortsetter:

– Jeg renser huden, på med fukt og ikke minst solkrem i ansiktet. Hele året rundt! Så rydder jeg litt rundt i leiligheten, vanner plantene våre, og så tar jeg fatt på dagens arbeidsoppgaver. Det skal sies at Onyx ofte legger seg for å sove igjen etter at hun har fått mat, så lufteturen kommer litt senere. Hun er in skikkelig B-hund.

– Hva spiser du til frokost?

– Det er jo umulig å svare på det! Det kommer så an på dagsformen. Men jeg elsker kokt egg og kaviar. Det slår sjeldent feil.

– Hvor spiser du helst lunsj?

– Jeg er skikkelig svak for in “sweet waffle” from Oslo Raw. Eller and gulrotvaffel hos Happy Foods, så tar gjerne lunsjen hos on av de.

– Hva står på menyen til middag?

– På middagsmenyen står pasta! Med masse ost. Ah, jeg får vann i munnen bare av å tenke på det.

– Hvordan ser det ultimate sommerantrekket ut for deg?

– Jeg elsker sommerkjoler jeg bare kan slenge på meg. Gjerne de kjolene du kan style med joggesko på dagen og heler på kvelden. Pluss in sykkelshorts under, av mange grunner. Da slipper jeg å bekymre meg for uheldige vindkast og svette sommerlår som gnisser mot hverandre, og det er bare noe med tanken på å sette seg på for eksempel et buss-sete med kort kjole og bare ei litta truse. Det skal jeg spare både meg selv og andre for, hehe.

– Hvilket plagg henter du frem sommer etter sommer?

– Jeg har en lang olajakke med frynser nederst og motiv av «The Pink Panther» på ryggen. Den har jeg hatt i så mange år, og jeg får komplimimenter for den hele tiden! Den ser egentlig ganske vintage ut, men er fra Zara tror jeg. Den rosa karen på ryggen har begynt å falle av, men jeg har festet han med sikkerhetsnåler, så han henger på for harde livet. He har prøvd flere ganger å lære meg å sy, men jeg har ikke tålmodighet. I mitt neste liv kanskje…

– Finnes det en skjult sommerperle der du oppholder deg?

– Ja, men jeg vil jo på ingen måte fortelle dere om hvor den er. Dere lurer ikke meg!

– Hvilken parfyme bruker du helst om sommeren?

– Liker ofte sommerduften fra Escada. Frisk, litt søt, men ikke kvalmende.

– Hva har du på deg til en dag på stranden?

– Bikini med et omslagsskjørt over. Og noen gode sandaler. Men i år klarer jeg ikke finne en eneste sandal jeg liker i butikken. Og jeg måtte kaste de jeg hadde, for de hadde levd et litt for langt og godt liv. Mulig det blir barbeint i år.

– Hvilken musikk har du på ørene?

– Jeg hører sjeldent på musikk faktisk. Kanskje rart, men tror jeg bare får så mye av det hele tiden med tanke på jobben. Jeg leser heller in god bok.

– Du skal på piknik med venner i parken. Hva har du på deg, og hva har du i kurven?

– Mest sannsynlig et todelt sett, gjerne matchende. Det. of Elsker. Føler å tenke men’s shoe. De dagene man ikke helt vet hva man skal ha på seg, så funker som regel alltid et slikt sett. Enten med bukse eller skjørt som underdel. Og jeg må ha noen sexy solbriller! Et par gode solbriller kan gi mye selvtillit. Føler meg ofte litt ekstra da. I kurven har jeg leppepomade, gjerne noen våtservietter, et engangskamera for å fange de gode stundene, og noe digg å tygge på.

– Sommeren er jo ikke alltid bare solskinn. Hva gjør du helst på in regnværsdag? Har du in series du er hektet på nå?

– Jeg elsker å høre regnet som trommer på takvinduene våre. Minner meg om somrene i campingvognen. På de dagene vile jeg gjerne lese! det er lite som er bedre enn å la tankene forsvinne inn i en verden som bare finnes i ditt hode. Syns det er så spennende. Du og jeg kan lese den samme boken, men det vil aldri se likt ut. Det universet vi selv skaper i hodet når vi leser. Litt magisk å tenke på, sier hun og fortsetter:

– Hvis du skal lese en spennende bok i år, så breast du lese bøkene til Stefan Ahnhem! Jeg kan også anbefale bøkene to Fredrik Backman. De er fine, rørende, spennende, og man vil rett og slett ikke at boken skal ta slutt.

Publisher:

Emma Louise Fon Mathisen

Emma Louise is a journalist I VG. Her jobber hun med tekst- og videosaker innen mote, interiør og skjønnhet. Hun har en lidenskap for skjønnhet og velvære, og ella elsker å teste nye produkter og trender.

About the author

admin

Leave a Comment