entertainments

Morten Dalhaug and Andrea Sveinsdottir krangler i podkasten sin

Written by admin

Influential father Andrea Sveinsdottir (27) and Morten Dalhaug (29)som møttes under den første sesongen av «Love Island», er ikke fremmed for å dele fra forholdet sitt med følgerne.

I fjor sommer fikk fansen blant annet se øyeblikket hvor Dalhaug fridde til kjæresten. Men paret er også opptatt av å være ærlige og ikke bare vise frem de lykkelige stundene.

I podkasten deres, «Parprat»har de nemlig en fast spalte hvor de tar opp hver sin skryt og hver sin slakt av den andre personen – og i denne ukens episode ble det en ganske amper stemning mellom de to.

FOR THE LOVE: Andrea Sveinsdottir and Morten Dalhaug in “Love Island” in 2018. I fjor forlovet de sec. Video: Rød Løper / Privat.
see more

Krangel

– Ja, det ble litt krangling der, innrømmer Dalhaug til Se og Hør.

Han forteller and de ikke forteller hverandre hva de kommer til å ta opp for de driper inn podkasten, slik at de aldri vet hva som kommer.

– Jeg pleier å grue meg til den biten. Noen ganger er det småting og andre ganger er det store ting, men man blir litt tatt på sengen. Sist var vi begge veldig i angrepsmodus, og det var ingen som ville gi seg.

Krangelen gikk ut på at Sveinsdottir hadde sett seg lei på at Dalhaug ikke dukket opp på ting, som for eksempel bursdager, han hadde sagt ja til, gjerne uten å gi beskjed før i siste liten. Dalhaug på sin side mente det måtte være helt greit å ikke være med på alt.

Etter en lengre diskusjon måtte de si seg enige om å være uenige.

BEFORE: Vi har tatt en prat med tidligere «Love Island»-deltaker Mie Cappelen om det ferske forholdet. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Luna Lea.
see more

– Orker ikke høre på

Dalhaug forteller imidlertid at han selv ikke har hørt på kranglebiten.

– Jeg har ikke orket å høre på episodeon, det var nok å være der. Men når jeg tenker på det, så merker jeg jo at jeg er unødvendig mye i forsvarsmodus, innrømmer han, og legger til at han prøvde å få frem sin side av saken.

Begge er imidlertid enige i at det er viktig å ta med følgerne også i de situasjonene som er litt kjipe.

– Noen ganger er det enkelt og greit, andre ganger sårt og vondt – som det ofte er i parforhold. Vi har vært helt klare på at vi skal være dønn ærlige med lytterne hele veien og slippe de nært på forholdet. Det er ikke alltid komfortabelt, men vi synes det er fint å vise både de gode og de dårlige sidene, understreker Sveinsdottir, mens forloveden legger til:

– Vi står i det selv om det er ubehagelig, vondt og kleint.

LETTER PÅ SLØRET: «Love Island»-vinneren Nora Haukland forteller om singellivet, Dating og det nære vennskapet med Sophie Elise Isachsen.
see more

Jodel-kritikk

Best episode ble lagt ut har krangelen vekket oppsikt på den anonyme sladreappen Jodel, hvor spesielt Dalhaug har fått gjennomgå. Han ser imidlertid ikke ut til å bry seg nevneverdig om kritikken.

– From får si hva from vile. Hvis det er noe, så kan de jo skrive det til oss også, så skal de få svar, sier han.

Paret forsikrer imidlertid om at de fikk snakket ut om krangelen i etterkant og at de er venner igjen.

– Man må la det synke litt, også får man snakket ut om det. Det kommer mye godt ut av det også – vi har blitt bedre på å krangle og å få det ut av systemet. Selv om det er vanskelig uansett hvor mye man trener på det.

“LOVE ISLAND UK”: Den tidligere reality-profilen Shaughna Fhillips raser mot produksjonen etter en ubehagelig opplevelse. Video: Rød Løper/TV 2 PLAY. Klipp: Luna Leah.
see more

LES OGSÅ: Love ring: – Synes det er drøyt

About the author

admin

Leave a Comment