Sports

– Motsetningen til Athletics identitet

Written by admin

Cristiano Ronaldo (37) is in the city of Oslo. They have har tidligere vært linket til spanske Atlético Madrid – men nå går klubbens supportergruppe hardt ut mot Manchester United-spissen.

USIKKER: Cristiano Ronaldo er fortsatt Manchester United-spiller, men har en usikker fremtid foran sec.

Aftenposten samarbeider med VG-sporten. Derfor får du som Aftenposten-leser også artikler og tjenester som er laget av VG.

Tirsdag kveld ankom Ronaldo og hans agent Jorge Mendes treningsanlegget til Manchester United for samtaler med manager Erik ten Hag om fremtiden hans i klubben.

Ronaldo hadde frem til det ikke vært med på Uniteds sesongoppkjøring på grunn av «personlige årsaker», og det har florert med rykter rundt portugiserens klubbfremtid de siste ukene. Atlético de Madrid is too slow for Ronaldo.

Det ble avvist av den spanske klubbens president Enrique Cerzo onsdag.

– Jeg vet ikke hvem som har funnet opp Cristiano-historien, men det er praktisk talt umulig for han å komme hit, sa Cerzo til spansk presse ifølge Brand.

Både lokalavisen Manchester Evening News og daily mail Skriver torsdag at 37-åringen Ronaldo ikke har gitt opp å skifte beite i sommer.

Ifølge Daily Mail er sannsynligvis Ronaldo uaktuell for spill i helgens to treningskamper. Den Jan går mot Atlético Madrid på Ullevaal stadion lørdag. Den Andre spills at Old Trafford mot Ray Vallecano søndag.

Nå går også Atléticos offisielle supportergruppe ut mot den tidligere Real Madrid-spilleren. Pennsylvania nettside deres har de publisert en offentlig uttalelse på vegne av supporterne.

«Ronaldo representerer motsetningen til det som utgjør Atléticos identitet, som innsats, sjenerøsitet og ydmykhet. Selv i det usansynlige tilfellet at en spill som Cristiano Ronaldo kunne sikret en tittel, ville vi ikke akseptert signeringen hans”, heter det i uttalelsen.

«Vi ber klubben om å avvise hans mulige overgang, dersom det på noe tidspunkt har vært vurdert», avsluttes innlegget.

Alexander Larsen was ansvarlig for Atlético Madrids norske supporterklubb. They have ikke i tvil om hva have mener om kombinasjonen Ronaldo og Atlético.

– Det ville vært en stor katastrofe og den største tabben som er gjort under Diego Simeones tid. Sportslig tror jeg heller ikke at han er en forsterkning, påpeker han til VG og fortsetter:

– Jeg tror det ville skapt store problemer på flere områder. Sportslig, men ikke minst også utenomsportslig. Dette er definitivt noe jeg ser for meg kan splitte fansen voldsomt, noe som selvfølgelig ikke er bra i det hele tatt.

PÅ TRENINGSFELTET: Fra venstre: Agent Jorge Mendes og Cristiano Ronaldo kom i samme bil inn til Carrington på tirsdag.

I juli hevdet The Times at Ronaldo ønsket seg vekk fra klubben, kun ett år etter at han returnerte. Manchester United had their session in the 2021/22 season, to play at the end of the Premier League and play until the Champions League.

British Daily Mail melder and angrepsspilleren har bedt om å terminare kontrakten med Manchester-klubben.

Ronaldo har ett år igjen av kontrakten med United. I fjor sommer gjorde have comeback for klubben, tolv år etter at have forlot den til fordel for Real Madrid.

37-åringen scoredt 24 mål på 38 kamper i alle turneringer for Manchester United forrige sesong.

P.S! Lørdag møtes nettopp Manchester United og Atlético Madrid til en treningskamp på Ullevaal stadion i Oslo. Field start 13.45, and if the Daily Mail meets Ronaldo.

About the author

admin

Leave a Comment