entertainments

Ne-Yo and Crystal Renay Smith:

Written by admin

Som superstjerne kan man oppleve at privat oppvask når ofentligheten.

Det har artisten Ne-Yo (42), hvis virkelige navn er Shaffer Chimere Smith, fått kjenne på kroppen den siste tiden. Kona gjennom seks år, Crystal Renay Smith (35), tok nylig til Instagram med utroskapsanklager mot ektemannen, skriver ME! News.

BRUD: I slutten av juni bekreftet Mayoo Indiran at han og samboeren hadde gått fra hverandre. Nå forteller have om bruddet. Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch. Klipp: Nora Skavhaus
see more

«Bortkasta år»

På et Instagrambilde, publisert lørdag, skriver artistfruen at ektemannen har vært illojal i hele åtte år.

«Åtte år med løgner og bedrag. Åtte år med å uvitende dele livet mitt og ektemannen min med et flertall av kvinner som selger kroppene deres til ham ubeskyttet…hver eneste av dem!”, skriver Crystal innledningsvis.

«Å si at jeg er knust og forferdet er en underdrivelse. Å be meg om å bli og akseptere det er fullstendig galskap. In narsissist mentalitet. Jeg vil ikke lenger lyve til offentligheten eller late som om det er noe det ikke er».

LATEST: Jennifer Aniston var spoke in full about her strength om tiden better «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube
see more

Videre skriver 35-åringen at hun velger seg selv, egen lykke, helse og respekt.

«Jeg fikk tre vakre barn ut av dette, men ingenting annet enn bortkasta år og hjertesorg».

Trebarnsmoren sender også ut en bønn til sine følgere, om å stoppe å sende henne videoer og informasjon om ektemannens sprell, og at artisten ikke lenger er «hennes problem». Avslutningsvis ønsker hun ektemannen «alt godt, uten hat i hjertet».

Bryter still heten

“So sick” -sangeren på sin side, var raskt ute på sosiale medier for å adressere de harde anklagene.

I tillegg til å like konas Instagram-bilde, skrev have følgende på Twitter, søndag:

UTRO: Det blir ikke akkurat god stemning når gjengen fra «Temptation Island US» samles rundt bålpannen. Video: Rød Løper/Discovery+.
see more

“To barnas skyld, vile familien min og jeg jobbe gjennom utfordringene våre bak lukkede dører. Personlige ting er ikke ment for å bli adressert og dissekrert på offentlige plattformer. Jeg ber helt enkelt om at dere er så vennlige å respektere meg og min family privatliv gjennom denne tiden».

– Vondt å høre selv

Lørdagens Instagram-innlegg kommer trolig som et sjokk på fansen. For tre måneder siden fornyet paret ekteskapsløftene sine, ifølge E! News.

Ting så derfor tilsynelatende ut til å gå bra for ekteparet etter bruddet mellom dem i 2020. Men til E! News’ daily pop i mai, innrømmet artisten at coronapandemien hadde påvirket parforholdet i stor grad.

DIGG Å VÆRE NORSK: Olly Bowman, kjent fra TikTok som Mr. Melk, kom til Norge for første gang rett for corona. Nå har han lært seg norsk, flyttet hit og gitt ut ekte afterskilåt på norsk. Video: Luna Lea. Reporter/klipp: Thea Hope
see more

Ting skal ha gått så langt at de vurderte skilsmisse da de satt i karantene, og de hadde mange «vanskelige samtaler».

– Som et menneske, er det bare veldig vanskelig, spielt med noen du elsker og bryr deg om. Du bryr deg om hvordan de har det, så å si noe om deg selv som de kanskje ikke liker å høre, er tøft å gjøre, i tillegg til at det er vondt å høre selv.

Ne-Yo and Crystal har som nevnt tre barn sammen, Shaffer Chimere Jr. (6), Roman Alexander-Raj (4) and Isabella Rose (1). Paret giftet seg i 2016 , og sangfuglen skal ha fridd for andre gang på nyttårsaften 2020, ifølge Eastern Time.

I april i år sto Crystal hvit brud for andre gang i en storslått feiring i Las Vegas.

LES OGSÅ: – Only hodet og kastet opp

About the author

admin

Leave a Comment