Sports

– Nesten umulig å få tak i

Written by admin

Erling Braut Haaland (21) har reist til varmere strøk etter in lang sesong. Ferien nytes med dyre klokker på armen.

PÅ MARBELLA: Erling Braut Haaland (til høyre) la ut denne Instagram-storyen med blant andre Erik Botheim (nest longst til venstre) torsdag kveld.
Publisher: Publisher:

Det er ingen hemmelighet at Erling Braut Haaland er opptatt av luksuriøse klokker.

I fjor var have med å designe sin helt egen klokke med det norske merket Micromilspec, og da han forlot Borussia Dortmund i mai skal han ha kjøpt Rolex-klokker up to rundt 150,000 crowns i avskjedsgave up to 33 av lagkameratene.

LES OGSÅ: Her er tipsene til å komme foran i Rolex-køen

På den jan pressekonferansen Haaland stilte opp på under Norges landslagssamling tidligere denne måneden, hadde han en Vacheron Constantin Overseas til minst 250,000 kroner på armen meldte Dagbladet.

HOLDT TIDEN PÅ PRESSEKONFERANSE: Erling Braut Haaland med Vacheron Constantin Overseas-klokken på armen.

Nå har superstjernen tatt sommerferie, og i sosiale medier har han jevnlig lagt ut bilder der klokkene er klart synlig.

– Det ser ut som den har «President-lenke», men bildet er litt uklart. Kjenner ikke helt igjen skiven, men President-lenken står som regel på Rolex Day-Date, sier klokkeentusiast Sigmund Sagberg Andersen til VG.

– Det kan se ut som en Rolex Day-Date president med lyseblå skive. I så fall er den i Platinum og er en nyhet fra i år. Rolex operer ikke med pris på nettsidene sine på denne modellen, men vil tippe at den koster rundt 7-800,000 kroner.

LUKSUSVARE: Day-Date president of Rolex med lyseblå skive.

Forrige mandag ble Haaland omsider manchester city presenter på en femårskontrakt, og Sagberg Andersen tror ikke det er helt tilfeldig at hand derfor gikk for en klokke med lyseblå skive.

– Det ville vært rimelig passende av Haaland å gå til anskaffelse av en lyseblå Rolex nå som han offisielt skal gå med disse fargene i fem år, sier Sagberg Andersen.

Sheikh Waleed Khalid er in stor klokkeentusiast. They have eier selv tre Rolex-klokker: Submariner «Hulk», in Daytona «Panda» og Datejust.

Han biter seg spesielt merke i den jan klokken Haaland har vist frem fra ferien. In Audemars Piguet Skeleton.

– Den er nesten umulig å få tak i, sier Waleed Khalid.

– Hva er grunnen til at han da får tak i den?

– Mitt inntrykk er at disse guttene kan kjøpe det de vil uten noen ventelister. Det er vel god reklame for både butikk og klokkeprodusent at store idrettsutøvere går med deres klokker, sier han.

– Hvor mye må man ut med for å få sec en sånn?

– Mellom to og tre millioner kroner i det internasjonale bruktmarkedet, svarer han.

STJERNENES DYRE KLOKKER: Har klokke til nesten fem millionaire kroner

Etterspørselen etter Rolex-klokker er huge. Det gjør at bruktklokkene ofte er dyrere enn om man kjøper de i butikken. Man kan ikke bare spasere inn hos urmakerne og kjøpe sec at Rolex. Flere av forhandlerne opererer med ventelister.

– Enkelte av klokkene har man doblet verdien på så fort man kommer seg ut av butikken, sier Waleed Khalid.

Etter ferien vil Haaland slutte seg til Manchester City-troppen for å lade opp til den nye sesongen.

Trolig vil jærbuen få without debut for klubben i den VG+ Sport-sendte treningskampen mot meksikanske Club America natt until July 21. Det er Manchester Citys første treningskamp denne sommeren.

Tre dager senere spreader Manchester-klubben treningskamp mot Bayern München, for Community Shield-kampen mot Liverpool tyvstarter sesongen lørdag 30. juli.

Søndag 7. August spill Manchester City Premier League-sesongens first runde borte mot West Ham.

Publisher:

About the author

admin

Leave a Comment