entertainments

Nye avsløringer om oppfølger til omstridt spill:

Written by admin

Den etterlengtede oppfølgeren i Grand Theft Auto-series, GTA VI, vil bli veldig annerledes enn forgjengeren. det writer Bloomberg, som har intervjuet kilder tett på produksjonen av spillseriens oppfølger. Nå avsløres in rekke detaljer om spill.

Rockstar Games starts playing games from the Grand Theft Auto and Red Dead Redemption series. Selskapet er kjent for utviklingen av spill som inneholder sensitive politiske handler. Nå endres det.

Saken ble først omtalt på nettsiden player.no.

SUKSESS: GTA V er det nest bestselgende spill gjennom tidene, med 165 millioner solgte eksemplarer.  Photo: Scanpix

SUKSESS: GTA V er det nest bestselgende spill gjennom tidene, med 165 millioner solgte eksemplarer. Photo: Scanpix

Endring Store

Selskapets bestselgende franchise, Grand Theft Auto, er en satirisk skildring av Amerika som går ut på at man spill gangstere som dreper sivile, og hvor kvinner for det meste er avbildet som sexobjekter. GTA V kastet fornærmelser mot alt fra høyreorienterte radioverter til liberale politikere.

OMSTRIDT: Etter omstridt innhold i de tidligere spill i GTA-serien, vil det nå skje noen endringer før neste utgivelse.  Photo: Rockstar Games, GTA V

OMSTRIDT: Etter omstridt innhold i de tidligere spill i GTA-serien, vil det nå skje noen endringer før neste utgivelse. Photo: Rockstar Games, GTA V

Den profilerte spilljournalisten Jason Schreier beskriver i Bloomberg-artikkelen and selskapets arbeidsmiljø ikke var mye annerledes.

Rockstars store suksess førte også til at ansatte ble utbrent, og i 2018 gjennomgikk selskapet and offentlig kontrovers som fikk hundrevis av ansatte til å snakke ut om det vanskelige arbeidsmiljøet.

Rockstar-ansatte beskrev in arbeidskultur preget av drikking og utflukter til strippeklubber.

Etter kontroversen beskriver Schreier store endringer innad i selskapet som hevdes å ha gjenoppfunnet seg selv som snillere og mildere.

Med en ny tone i selskapet og en endring i sin creative retning, mener journalen at GTA VI bli veldig annerledes enn forløperen. Blant annet sies det at spill skal ta plass i «Vice City» og at det for første gang i den 25 år gamle spillserien vil være en hovedkarakter av det kvinnelige kjønn.

På breast network broker skriver Rockstar in stadig flere ressurser blir flyttet over på det kommende spill.

– I løpet av de siste årene har vi gradvis flyttet flere utviklingsressurser over til det neste innslaget i Grand Theft Auto-serien. Vi forstår at det er viktigere nå enn noen gang å overgå floodernes forventninger, og å gjøre dette neste spill så bra som overhodet mulig, forklarer teamet.

Alt tyder på at Grand Theft Auto VI vile føles veldig annerledes enn tidligere.

KARAKTERER: I GTA V var disse spills hovedroller, nå avsløres det at i den sjette utgaven vil en kvinne være i en av hovedrollene.  Photo: Rockstar Games, GTA V

KARAKTERER: I GTA V var disse spills hovedroller, nå avsløres det at i den sjette utgaven vil en kvinne være i en av hovedrollene. Photo: Rockstar Games, GTA V

avsløringer rundt spills innhold

Spillet, under prosjekttittelen «Project Americas», skulle ifølge tidligere rykter inkludere større landmasser fra både Nord- og Sør-Amerika.

Nå hevder Bloombergs kilder, som er anonymiserte, at produksjonen heller har valgt å satse på en fiktiv versjon av Miami som lokasjon. Deretter er planene å oppdatere spill kontinuerlig med nye oppdrag og byer. Likevel er spills verden fortsatt stor, med flere områder enn i tidligere GTA-spill.

Kildene avslører også at det for første gang vil være en kvinnelig hovedperson i den sjette utgaven av spillserien. Hun hevdes å være en av to ledende karakterer, inspirert av bankranerne «Bonnie og Clyde».

Spillet har vært under utvikling siden 2014 og det ble offisielt bekreftet tidligere i år, etter lang tid med rykter.

– Vi er glade for å bekrefte at det neste spill i Grand Theft Auto-serien er under aktiv utvikling og vi er godti i gang. Vi ser frem til å dele mer så snart vi er klare, meltte Rock star tidligere i år.

Utgivelsesdatoen er ikke bekreftet, men Bloomsbergs kilder hevder at det forventes å ta ennå to år til.

About the author

admin

Leave a Comment