Oddstips, Tippetips | Viktor Hovlands Ultimate Test

US Open er den ultimate testen for greens beste golfspillere. Banen er satt opp med mål om at vinneren skal slite for å bryte par, så dette blir som vanlig en tålmodighetsprøve.

US Open Championship

Turneringen starter torsdag 16.juni.

Viktor Hovland was born in Torsdag kl 19.14 norsk tid, now with Justin Thomas from the US and Tony Finau – and from the US.

The Country Club – Brookline, Massachusetts

Bench vices from Turneringen for Viasat 4 and Viaplay.

All odds on the US Open and golf finner du her

The US Open is on the main strip of Turneringene i Golf, and the United States Golf Association fixtures are in June. Den har offisiell status både på PGA-touren og Europatouren.

Målet til arrangøren er at det skal være den tøffeste testen i løpet av sesongen, og turneringene blir ofte vunnet med en score på litt under banens par. De to siste årene har vinnerscoren vært på minus 6, men senest i 2018 vant Brooks Koepka på Shinnecock Hills på pluss 1.

Turneringen går på forskjellige baner og det er Oakmont Country Club(9) som har arranging den flest ganger.

Stop ca. 384 million crowns i eurojackpot-potten. Spillefrist fredag ​​kl 19

The Country Club – Brookline

Det er fjerde gangen The Country Club er vertskap for the US Open. Turneringen har tidligere gått her i 1913, 1963 og 1988, og har i tillegg arranged amatørmesterskapet i USA seks ganger samt Ryder Cup i 1999.

Banen ble grunnlagt i 1882, og vokste frem over tid. Den er ikke designet av en spesifikk arkitekt, og de første seks hullene ble laget i 1893 av tre medlemmer av klubben. Året better ble Willie Campbell ansatt som klubb-pro og have utvidet banen til ni hull, for den ble en fullverdig 18 hulls bane i 1899.

The Country Club har blitt endret flere ganger gjennom historien, og siste gang den ble renovert var i 2019. Da var det Gil Hanse som fikk jobben med å gjøre den klar for US Open i 2022.

Spillerne vil få boltre sec på trange fairways, tykk og høy rough samt greener som er mindre enn minst. Designer Gil Hanse har uttalt at dette kommer til å bli in interessant mental test – med andre ord US Open som det pleier å være.

Trå periode for Viktor Hovland

Når Viktor Hovland signerte scorekortet til en niendeplass etter siste runde av The Players for tre måneder siden, var alt som det skulle være. Han hadde da vært topp ti i fem av de syv siste turneringene – inkludert to seiere, en andreplass og en fjerdeplass.

Siden det har han vært nede i in bølgedal. I de seks siste turneringene er 21. plassen fra Charles Schwab Challenge det beste resultant, og Memorial Tournament for to uker siden ga 51. plassen og det svakeste han har gjort siden han misset cuten i Phoenix Open for fire måneder siden.

Det er ekstremt små marginer i idrett, og kanskje i golf spesielt. Det svinger gjennom en lang sesong, og det er små detaljer som avgjør om ballen går dit du vil, eller om den lever sitt eget liv (det kan av og til føles sånn i hvert fall).

Da handler det også om å complaint tak i de halmstråene man har. I major-turneringene er det i US Open Hovland har de beste resultantene så langt i karrieren.

Han har deltatt tre ganger og står med 12. plass fra 2019, og 13. plass fra 2020. I fjor måtte han trekke seg etter at han fikk en bisarr skade under oppvarmingen.

Han fikk en stein i øyet etter et slag i bunkeren, og denne slet han med å få ut. Den irriterte såpass mye at han ikke kunne fullføre, og etter ti hull av fredagens andre runde måtte han pakke bagen og reise hjem.

Vi tror at det kun er et tidsspørsmål før det snur for vår mann, og fortsetter han å slår driveren så rett som han pleier, samtidig som han putter like bra som han har gjort i det siste kan han plutselig ta steget opp blant de beste.

Seier til Hovland gir hele 30.00 i odds og er kanskje ikke helt realistisk, men med en god start og litt flyt har vi tro på at han kan klatre inn topp ti.

Topp ti på Viktor Hovland spill for her up to 3.60 odds i

Favorite at the US Open

Rory McIlroy er den heteste spill for øyeblikket. Siden andreplassen i Masters for to måneder siden har han vært topp ti i fire av fem turneringer – og sist helg gikk han helt til topps i RBC Canadian Open.

Der var han som vanlig presis fra utslagene, men det oppsiktsvekkende var wedge-spillet. Dette har lenge vært svakheten til McIlroy, men i Canada briljerte han.

Tar han med seg dette nivået til The Country Club blir han vond å ha med å gjøre, og McIlroy er vår favoritt til å ta hjem pokalen.

Seier until Rory McIlroy spills for her until 11.00 i odds

Justin Thomas fulgte McIlroy til døren i forrige turnering, men måtte seg slått på målstreken. Så langt i karrieren har det vært litt enten eller med Thomas i major-turneringer. Han har vunnet PGA-mesterskapet to ganger(senest i år), men bortsett fra det har det ikke luktet svidd av resultantene.

I US Open har have en åttendeplass fra 2020 og niendeplass fra 2019 som best. Thomas is located on av de råeste, 100 meters from the inn, and is close to det ryker av den innimellom.

Thomas er garantert sugen på å legge til en US Open-tittel på sin CV, og kommer til å være fokusert når han står på utslaget på hull 1 torsdag.

Seier until Justin Thomas spills for her until 12.00 i odds

Siden han vant The Masters for drøye to måneder siden har verdensener Scottie Scheffler sett mer menneskelig ut.

They have vært topp 20 i fire av fem turneringer (misset cuten i PGA-mesterskapet), og andreplassen i Charles Schwab Challenge er det beste han har gjort.

In så god spiller går ikke i evigheter uten å vinne en turnering igjen, men vi tror kanskje ikke US Open er hans aller beste kort. Til det har han vært litt for ustabil fra utslaget en periode.

Kapasiteten er selvsagt enorm, og finner han litt flyt igjen tror vi topp fem er innen rekkevidde.

Det spill du på she up to 3.80 i odds

All odds on the US Open and golf finner du her

Leave a Reply

Your email address will not be published.