Onsdagens rykter – united.no

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Friday May 18

12.05: Et nytt Ajax-navn skal stå på listen to Erik ten Hag. Ifølge Telegraph ønsker nederlenderen å ta med sec Lisandro Martinez to Manchester. Ten Hag be behovet for en rask midtstopper, skriver artikkelforfatter Mike McGrath som er ofte god på United-nyheter. Prisen skal ligge for 30 million euros.

10.00: fremtiden up Paul Pogba er ikke avklart. Fabrizio Romano tvitrer in Pogba avslo tilbudet fra Manchester City, og at Juventus har gjort det klart at de ikke vil kunne matche lønnen PSG kan gi. Franskmannen er i dialog med begge klubbene, ifølge Romano.

08.30: Litt småplukk from Italy. Calciomercato melder at Manchester United er en av flere klubber som vil forsøke å signere Sergej Milinkovic-Savic yo summer Samme scored Hevder on Nemanja Matic er ønsket av José Mourinho i Roma.

08.20: anvendelige Jurrien Wood har blitt nevnt denne uka, og ifølge United-journalist David McDonnell kan 20-åringen i Ajax bli Erik ten Hags første firmering. Klubbene skal være i dialog, ifølge daily mirror. Forsvarsspillerens prislapp skal være £35 million.

Thursday May 17

Gratulerer med dagen, Norge!

20.50: Mer Frankie de Jong, som per nå fremstår som Uniteds største (og vanskeligste) overgangsmål for sommeren. Barcelona-president Laporte sier følgende: – Det er Barcelona-spillere som har verdi i marketet, og vi vil ta de avgjørelsene som er best for klubben. Hvis vi oppnår de økonomiske målene vi søker så vil det imidlertid ikke bli noen salg av økonomiske grunner.

20.45: Newcastle er Fortsatt Interest i dean henderson, men spørsmålet er om United godtar et salg eller om de også godtar et utlån. Fabrizio Romano melder om den videre interessen, mens James Ducker i The Telegraph påpeker at en låneavtale er med sannsynlig.

08.20: Goal by the Brazilian writer at Evertons Richarlison ønsker å forlate klubben i sommer, fordi have ønsker å være i en klubb som kan kjemp om trofeer. 25-åringen, som quick spill for det brasilianske A-landslaget, har tidligere vært koblet til United.

07.50: Vi tar det med her også, siden det gjelder en tidligere United-mann. Jose Mourinho nevnes nå i spanske Marca som en mulig ny Newcastle-manager i sommer.

07.45: Barcelona-journalisten Gerard Moreno sa på sin Twitch-kanal mandag kveld at hvis Frankie de Jong blir i Barcelona så vil Barcelona senke lønna hans, men det skal være noe den United-aktuelle nederlenderen vil godta.

Mandag May 16

20.30: – Paul Pogba var overhodet ikke det store samtaleemnet i dagens møte.

Juventus-topp etter et møte med Pogbas representative.

18.35: Mer fra den tyske Sky Sports-journalisten – United gjør ALT som mulig er for å få kloa i Frankie de Jongselv om Barcelona-trener Xavi egentlig ikke vil slippe ham.

Samtaler skal ha funnet sted, den økonomiske pakka ve på.

15.00: Ajax-stjerne og stortalent Jurrien Timber to United? Ja, kanskje, i alle fall i flølge Florian Plettenberg hos Sky Sports i Tyskland. Han skriver det etter å først ha omtalt at Bayern München sjekket om Timber er tilgjengelig.

10.10: Darwin Nunez, storscoreren fra Benfica, skal være tilgjengelig for around 60 million euros in the summer. det writer Athletics David Ornstein. United har tidligere vært sterkt koblet til Nunez, selv om det skal sies at rapportene forrige uke antydet at Erik ten Hag ønsket seg en anvendelig spiss, ikke en spydspiss, slik Nunez langt på vei må kategoriseres som.

Med 26 mål på 28 ligakamper (fire av dem på straffe) – og også en masse mål i Europa, blant annet mot Bayern, Barcelona, ​​​​Ajax og Liverpool – så ble den 22 år gamle uruguayaneren topscorer i Portugal denne sesongen.

09.00: Dette er ikke veldig, veldig nytt eller egentlig interessant, men avisene meldte i helga at Juventus denne uka ville gjøre det de kunne for å finne ut om de kunne få Paul Pogba (lønna kan være et problem). Nå star det i daily mirror in Pogba-praten skjer allerede mandag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.