Sports

Overrumplet av dio

Written by admin

SOUTHAMPTON (Dagbladet): Ada Hegerberg and Norge fikk in the best mulig start for EM-sluttspillet in England.

Laget skal slå Nord-Irland alle dager. Men måten det skjedde på – med energi, flotte kombinasjoner og 4-1-seier – gir grunn til optimisme for resten av mesterskapet.

– Det var mange gode perioder der vi hadde noen fine kombinasjoner. I saw skapte mye bra og vant helt fortjent. Det er godt at vi kommer i rytme med å score mål. Det er viktig for selvtilliten og laget, sier Hegerberg til Dagbladet.

JUBEL: Ada Hegerberg og Guro Reiten var to av Norges beste spill.  Photo: Reuters/NTB

JUBEL: Ada Hegerberg og Guro Reiten var to av Norges beste spill. Photo: Reuters/NTB
see more

– Så var det noen situasjoner som vi er nødt til å forbedre for at vi skal være på nivå med England. Det tror jeg alle er innforstått med. Det blir en helt annen kamp, ​​på et helt annet nivå, sier hun om oppgjøret mot vertsnasjonen mandag.

Dagbladet møtte Hegerberg i intervjusonen på St. Mary’s Stadium i Southampton plus kampen i går kveld. I den ene hånda bar hun på noe som ikke er helt vanlig ved en slik anledning:

– Hva har du i hånda?

– Stop in matte. Jeg har fått den av en dame som har flydd helt fra Argentina. Det var veldig stort, sier hun om overraskelsen.

GAVE: Ada Hegerberg fikk en slik di etter kampen - en maté.

GAVE: Ada Hegerberg fikk en slik di etter kampen – en maté.
see more

Maté er ifølge Wikipedia and koffeinholdig drikk framstilt av planten yerba mate. Drikken er svært populær i Paraguay, Uruguay, Chile, Argentina or Brazil. Nå er den også på plass i den norske EM-campen!

I overkant av 9000 tilskuere hadde funnet veien til Southamptons storstue. Med seier har Norge tatt ledelsen i gruppe A foran England.

Hegerbergs irritasjon handler først og fremst om at Norge ikke sørget for enda bedre målforskjell. Det kan til syvende og sist bli avgjørende for avansement til kvartfinalen. Hun var delaktig i Norges mål, men klarte ikke å putte selv.

GLADE: De norske spill tar med seg masse selvtillit inn mot England-kampen.  Photo: Reuters/NTB

GLADE: De norske spill tar med seg masse selvtillit inn mot England-kampen. Photo: Reuters/NTB
see more

– Vi ble enige i pausen om at hvis vi hadde muligheten til å score flere mål, så skulle vi gjøre det, forteller Hegerberg.

– Vi skulle i alle fall holde tett bak og ikke ha noen unødvendige balltap. Det misset vi litt på i perioder av andre omgang.

Baklengsmålet kom på corner fire minutter best pause. Det virket unødvendig.

KOM TIL KORT: Guro Pettersen slapp inn ett mål.  Photo: AFP/NTB

KOM TIL KORT: Guro Pettersen slapp inn ett mål. Photo: AFP/NTB
see more

– Det kan hende jeg burde vært litt tøffere i feltet på den første duellen, sier keeper Guro Pettersen til Dagbladet.

– Etter at Maria (Thorisdottir) vant hodeduellen, kunne vi kanskje ha klart å klarere. Vi mistet også på markeringene da ballen kom inn i feltet igjen. Jeg var veldig nære å redde, men får spare superredningene til en viktigere anledning.

Norge har tre dager på seg før det braker løs mot England i Brighton.

– Nå skal vi restituere, spise masse mat og sove, forteller Caroline Graham Hansen until Dagbladet.

– Vi skal kjøre taktisk trening. Men jeg tror ikke jeg skal legge ut til norske medier hva vi skal gjøre. Engelskmennene kan plukke det opp, sier hun med et smil.

Østerrike er det fjerde laget i gruppa.

EM-TABELL

Norway 1 1 0 0 4 1 3
England 1 1 0 0 1 0 3
Østerrike 1 0 0 1 0 1 0
North Ireland 1 0 0 1 1 4 0

About the author

admin

Leave a Comment