entertainments

«Paradise Hotel» – Ble reality deltaker for å få barn

Written by admin

Nicholas Suarez Valklev (27) er in av årets «Paradise Hotel»-deltakere. Denne uka sjekket have inn på hotellet i Mexico, og nå røper have grunnen til at han egentlig meldte seg på reality-programmet.

– Helt siden jeg så «Big Brother» for første gang har jeg alltid tenkt at jeg vil delta i et realityprogram. Men fordi reality programmer vanligvis ikke har tatt inn så mange deltakere som er i et forhold, har det vært vanskelig for meg å delta, sier Valklev til Dagbladet.

27-åringen fra Bergen forteller til Dagbladet at han har vært sammen med kjæresten sin, Hans Christian Espelund i nesten ti år.

– Men da jeg så det nye konseptet til «Paradise Hotel», så var det et enkelt valg å sende inn en søknad.

det var Nettavisen som først omtalte saken.

«PARADISE»: «Paradise Hotel» har fornyet konseptet sitt og dette er det nye innspillingsstedet. Reporter/klipp: Celina Morken Video: Rød Løper/Thea Hope.
sea ​​view

Begynte å grine

I fjor høst ble det kjent at reality-programmet som har rullet på tv i tretten år, skulle gjennomgå drastiske forandringer. Produksjonen kunne fortelle at det ville bli enkeltsenger på rommene, nye temauker som tar opp andre temaer og dilemmaer enn før, og det ble ikke lenger et krav om at man må være singel for å søke om å være deltaker.

VIL HA BARN: Kjæresteparet Nicholas Suarez Valklev og Hans Christian Espelund håper førstnevnte stikker av med premiepotten i årets «Paradise Hotel».  Photo: Private

VIL HA BARN: Kjæresteparet Nicholas Suarez Valklev og Hans Christian Espelund håper førstnevnte stikker av med premiepotten i årets «Paradise Hotel». Photo: Private
sea ​​view

– Jeg sendte egentlig en søknad litt i skjul for kjæresten min, men da jeg forklarte han grunnen til at jeg ville delta, forsto han det godt.

Valklev forteller at han meldte sec på årets «Paradise Hotel» fordi han vil vinne vinnerpotten på en halv million kroner. In eventuell pengepremie skal ikke gå til fest og moro – men noe helt annet.

– Vi ønsker oss barn, forteller reality deltakeren.

Fordi Valklev er sammen med en mann, er det vanskeligere for paret å få barn enn for heterofile par, og paret ønsker derfor å ty til surrogati.

– Mamma begynte å grine da jeg fortalte henne hvorfor jeg hadde meldt meg på programmet. Hun syntes det var veldig fint at jeg ville bruke at eventuell pengepremie på barn.

In kostbar affære

Surrogati er ulovlig i Norge, men mange homofile par tyr til hjelp i utlandet. Valklev anslår at han og kjæresten må ut med mye mer enn premiepotten til «Paradise Hotel» for å skaffe seg barn.

CAST: «Paradise Hotel» er historie, men det nye konseptet «Paradise» will premiere 30. mai. Sjekk ut de første deltakerne. Video: Celina Morken/Viaplay
sea ​​view

– Hvis alt går fint og etter planen, må vi nok ut med en til halvannen million kroner.

Om Valklev vinner årets «Paradise» er kjæresteparet ett skitt nærmere drømmen om barn.

– Når man har vært sammen så lenge som vi har, så ønsker man gjerne å fortsette reisen med noe nytt, gjerne et barn. I tillegg er det mange rundt oss som begynner å få barn.

Han synes det er veldig trist og utfordrende at det skal være så vanskelig for han og parneren å få barn.

– Dessuten må vi punge ut ekstremt mye penger, sier han.

Kjæresteparet har sett på ulike muligheter knyttet til surrogati, og har et ønske om hvor eggene skal komme fra.

– Siden jeg er halvt chilensk har jeg lyst at de latinske genene skal leve videre. Det er kjæresten min enig i, forteller Valklev.

Åpen på audition

27-åringen forteller at han vår åpen med produksjonen om motivasjonen for å delta i programmet, selv om han kom 40 minutter for sent til første audition.

– From synes at det var in order motivasjon til å delta.

Bergenseren vet ikke om andre som har deltatt i reality av liknende grunner.

TILBAKEBLIKK: Carl Eliassen vant den andre sesongen av «Paradise Hotel» tilbake i 2010. I dag, tolv år senere, kan man trygt si at ting har skjedd. Video: Rød Løper/TV3
sea ​​view

– Nei, det gjør jeg ikke, sier reality deltakeren.

Etter at Valklev fortalte til både venner, familie og Nettavisen hvorfor han meldte seg på programmet, har han fått bare fine tilbakemeldinger.

– Mange visste ikke at det var så seriøst at vi ville ha barn. Andre har sagt at det er en fin sak å promotere.

Dagbladet har forsøkt å få en kommentar fra NENT, men de har ikke mulighet til å kommentere saken grunnet ferieavvikling.

About the author

admin

Leave a Comment