Paradise, Kjendis | Stoppet «Paradise»-spillet i flere timer etter eksplosiv krangel

Det begynner å bli svært intenst inne på «Paradise», better and det i mandagens episode mildt sagt oliente under heftig krangel mellom deltakerne Eléah Sophie Winther (23) og Philip Eskildsen (21).

Kjernen i konflikten bunner i at Winther følte seg utestengt fra resten av gruppen, noe Eskildsen ikke er helt enig i.

– Det er vanskelig å forklare hva som skjer, para det er klippet vekk veldig mye av det underliggende der. Da jeg så det, så det ut som at det kom helt ut av det blå, for vi har jo så vidt snakket med hverandre på skjermen før krangelen, sier Eskildsen til Nettavisen.

Les også: Kimberly Dahle måtte få legehjelp for reality-exiten: Trosset produksjonen

Han kan fortelle at det hadde bygget seg opp dårlig stemning mellom han og Winther over tid.

– Sånn det egentlig begynte var med at vi kjente hverandre litt fra før vi dro inn på “Paradise”, fordi vi møttes på intervju før vi dro inn. Så da vi kom inn så tenkte vi at vi kanskje kunne spill litt sammen, men vi havnet fort i forskjellige allianser. Og vi klikket bare ikke sammen og kom overhodet ikke overens der inne.

Se hvordan krangelen eskalerer seg på «Paradise» i videoen under:Også Winther har tidligere uttalt til Nettavisen at hun og Eskildsen ofte havnet i tottene på hverandre og at hun hadde sagt ifra til produksjonen.

– Jeg sa til produksjonen at nå var det nok, og at nå måtte de grip inn. Så det sa de at de skulle gjøre, men sa at jeg skulle holde meg unna han og ikke snakke med han. Men de hadde tydeligvis ikke gitt samme beskjed til Philip, fortalte Winther.

Som nevnt havner de to i et voldsomt munnhuggeri som ender med at Winther forlater resortt og flere av deltakerne kjenner på en amper stemning i gruppen.

They hvordan Philip Eskildsen forklarer situasjonen i videoen under:Scheduled Complaint Inn

Krangelen fører til at programleder Andreas «TIX» Haukeland kommer på besøk til deltagerne for en alvorsprat dagen etter, hvor han både snakker med deltakerne om egen erfaring fra da han var med på «Paradise Hotel» og at man skal ta hverandre på alvor om noen føler seg utenfor inne på hotellet.

– Jeg tror det er veldig lett at man på et tidspunkt i løpet av oppholdet kjenner seg utenfor eller kjenner seg alene, selv om man alltid er blant folk. Når noen føler seg utenfor må vi adressere det, også må vi fikse det, sier Haukeland i Episoden.

– Dere kan aldri vite hvordan noen andre her hard det. Hvis Eléah sier hun føler seg utenfor må man ta det på alvor.

Les også: Andreas «Tix» Haukeland millionaire taper in «Paradise»-rollen

Programsjef i Viaplay Group Christian Meinseth sier til Nettavisen at det var viktig for programleder å gå inn og ta affære.

– Andreas har stor omsorg for deltagerne, og som tidligere deltager selv vet han alt om hvordan det er når sterke følelser er i sving. Vi følte at deltagerne hadde behov for at en utenforstående kunne veilede dem litt, sier han.– Moralprekenen var klein

Produksjonen måtte som nevnt grip inn, og flere av deltakerne, deriblant Eskildsen, har sagt overfor Nettavisen at de opplevde at spill ble satt på pause i flere timer for å roe ned situasjonen.

Men produksjonen har et annet syn på saken. Ifølge Viaplay Group er det ikke riktig at produksjonen stengte ned, eller ble satt på pause.

– Etter krangelen stormet Eléah ut og jeg tror hun forlater hele recurn og finner de i produksjonen. Jeg skjønner jo det, hun var jo ganske fra seg hun også. Da var det så het stemning at produksjonen bestemte sec for å ikke fortsette med noe spill i ganske scabies timer. Jeg tror det var viktig for de at vi ordnet opp for splash fortsatte, forteller Eskildsen.Han sier at han setter pris på at produksjonen tok ansvar for at stemningen skulle bli bedre mellom deltakerne, men at det var noe rart med at programlederen ble sentt inn for å ta en prat.

– Jeg må ærlig innrømme at jeg syntes den moralpreken til Tix var litt klein. Hvis de virkelig ønsket å ordne opp i dette kunne de tatt Eléah og meg til side, det var tross alt oss to som hadde en krangel.Winther på sin side har også sine tanker rundt praten til Haukeland, og forteller til Nettavisen at hun følte seg ivaretatt av programlederen og at han ønsket å hjelpe gjengen i «Paradise». Men hun er ikke enig i hvordan kjølvannet av krangelen ble håndtert på.

– Jeg tror virkelig på at Andreas brydde seg om oss deltagerne, derimot tror jeg også at det ble forsøkt å lage et TV-øyeblikk med en «her må alle være venner» istedenfor og rett og slett calle ut drittoppførsel, forteller Winther.

Eskildsen sier at han og Winther fint kunne ordnet opp foran eller bak kamera, men at det ble rart at alle skulle høre på tilsnakket fra programlederen.

– Jeg syntes det ble litt overflødig at han skulle komme inn og gi en preken om hvorfor det er viktig å være gode mennesker. Det var ikke det det handlet om, det handlet om at vi ikke kom overens. Eléah og jeg hadde heller ikke snakket med hverandre siden krangelen, så det var veldig rart.

Skværet opp flere måneder etterpå

De to deltakerne tar til slutt en prat seg i mellom, og lar situasjonen ligge så resortt går tilbake til sin kjente harmoni.

– Det var aldri meningen en det skulle bli en krangel eller en hun skulle føle en jeg angrep henne. Det var mer det at jeg ville åpne diskusjonen om at det kunne ha noe med hennes oppførsel å gjøre, at hun følte seg utestengt. Men jeg sa unnskyld og sa det ikke var meningen at hun skulle føle det som et angrep, for det var det ikke. Så vi fikk ordnet opp litt, men vi var ikke venner likevel.

Les også: “Paradise”-Kimberly følte seg alltid utenfor: – Tok lang tid før jeg innså det selv

Men selv om de to tar hverandre i hånden og legger denne situasjonen bak seg, forteller Eskildsen at det er ikke før for noen dager siden at de to faktisk har skværet opp på ordentlig.

– Det var ikke noe god stemning da vi kom hjem heller, men vi var sammen i Bergen for noen dager siden i forbindelse med Skeiv-preik. Og da fikk vi ordnet opp skikkelig, så det er veldig hyggelig. Vi hadde det kjempegøy sammen i Bergen og jeg tror vi fikk funnet litt mer ut av hva som egentlig gikk galt og hvorfor vi ikke kom overens der inne. Så den dag i dag er vi venner, sier han.

Det støtter Winther have i.

– Det stemmer at Philip og jeg har skværet opp og har en god tone, og at turen våres til Bergen var veldig hyggelig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.