– Phelan ferdig som trener, Ronaldo på årets lag

LES OGSÅ: Forrige notifier of ukes

Friday June 10


– Phelan ferdig som trener

Mike Phelan kommer ikke til å være en del av Uniteds trenerteam neste sesong. det writer the athletic.

Den 59 år gamle tidligere United-spilleren og mangeårige treneren skrev under en ny kontrakt med United i 2021, noe som betyr at partene må ble enige om en avskjedsavtale. Alternativt kan Phelan eventuelt gå over i en annen rolle i klubben, men det gjenstår å se.

Sunday June 9


Ronaldo ble spiss på årets lag

Spillerforeningens kåringer for årets lag har kommet ut. united States Spit, Cristiano Ronaldo, har blitt stemt frem av de andre spillerne. Titles for årets spill gikk ikke until Ronaldo. mohamed salah fray rivalen, liverpool, ble stemd frem av de andre spill in the premier league.

Ona Batlle med i årets lag

kvinnelagets Ona Batllefikk in plass på bland list of 11 spills som er stemt fram til årets lag på kvinnesiden.

Friday June 8


Maguire besøkte München-minnesmerket i Tyskland

Harry Maguire dro ikke bare til Tyskland for å representere England i landskampen mot tyskerne. They have valgte også å ta turen innom Manchesterplatz, for å minnes de 23 som døde i München-tragdien.

Maguire spilte hele kampen mot Tyskland.

Thursday June 7


Bøe Risa and Thorisdottir i EM-troppen

Som ventet er bade Vilde Boe Laughter og Mary Thorisdottir i den norske EM-troppen. stop bekreftet footballforbundet I dag

Alt annet ville vært in gigantisk overraskelse.

former red aurora mikalsen, som nå spill for Brann, er også en del av den norske troppen. I Cecilie Fiskerstrands skadefravær kjemper Mikalsen om keeperplassen med Stabæks Sunniva Skoglund og Vålerenga-keeper (og United-supporter) Guro Pettersen.

Norge er i gruppe A med vertsnasjon England, Østerrike og Nord-Irland, og kampene i den gruppa spills i Southampton og Brighton (bortsett fra åpningskampen England-Østerrike, som spills på Old Trafford).

Norge møter Nord-Irland July 7, England July 11 og Østerrike July 15.

Mandag 6. June


Spurs-Kvinnene Skifter Stadium

In ny bortearena for United-kvinnene den kommende sesongen: Tottenham have spilled hjemmekampene sine på The Hive (Barnet FC), men skal nå fremover heller spill at Leyton Orients Brisbane Road.

Det bekrefter klubben.

ronaldo takker fans

Ronaldo vat utmerkelsen for sesongens beste United-mål for langskuddet mot Tottenham, mens han også gikk seirende ut av supporternes kåring av sesongens beste spill – Sir Matt Busby Player of the Year.

Dag har Ronaldo lagt ut en takkemelding på Instagram, der have skriver følgende:

– Takk til all fansen som stemte på meg. Jeg kunne ikke vært stoltere over å vinne Sir Matt Busby-troféet i min comeback-seesong på Old Trafford og i Premier League. Denne prisen går til alle supporterne som aldri har sviktet oss i løpet av en veldig vanskelig sesong. Takk for å alltid ha vært på vår side, og for å hjelpe oss med å få Man. Unidos tilbake på sporet. Vi vet vi kan stole på dere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.