Premier League Finalist – After West Ham

Sesongen blir Erling Braut Haalands første i den engelske toppdivisjonen og i den første kampen skal han og Manchester City møte West Ham på bortebane.

Liverpool holder også sin sesong på bortebane og møter Fulham i den første kampen. Manchester United and their new manager, Erik ten Hag, started in Brighton.

Martin Ødegaard and Arsenal before the Crystal Palace holidays end on August 5.

Her kan du se hele terminist.

Vanskelig October for Haaland

Para uten om det som kan være en vrien start for Haaland mot West Ham, så slipper Manchester City å møte noen av topp seks lagene i de seks første kampene. Dermed kan de lyseblå få en perfekt start på sesongen.

Det kan imidlertid bli en tøff oktober måned for Haaland og City. Da møter de hele tre av topp seks lagene.

Tidlig Liverpool-United-kamp

Allerede i den tredje runden får mange norske Premier League-fans and skikkelig godbit. Between Manchester United and Liverpool at Old Trafford.

Utenom det oppgjøret ser det på papiret ut som Liverpool har fått et relativt overkommelig oppsett i starten av sesongen.

REVANSJESUGEN: Liverpool player Jurgen Klopp.  Photo: NTB

REVANSJESUGEN: Liverpool player Jurgen Klopp. Photo: NTB
see more

Det blir også en spennende sesong for Manchester United som har fått på plass Erik ten Hag som klubbens nye manager. Nederlenderen har en stor jobb foran seg når han skal forsøke å få klubben opp i toppen igjen.

Men med nevnte Liverpool i tredje runde og Arsenal i sjette runde, så må virkelig nederlenderen få sving på United tidlig i sesongen.

MYE Å GJØRE: Erik ten Hag, new manager of Manchester United.  Photo: AP/NTB

MYE Å GJØRE: Erik ten Hag, new manager of Manchester United. Photo: AP/NTB
see more

– Favorite city

Tipper ekspertene in det blir nok in duell mellom Liverpool og Manchester City i kampen om ligatittelen. From to lagene møtes for første gang 15. oktober på Anfield.

– Det er in fantastisk duell mellom Manchester City og Liverpool. Det er to klubber og to managere som er innovative og gjør fotballen bedre for hver eneste sesong de holder på, sier Viaplay-kommentator Kasper Wikestad til Dagbladet.

LSK-spiller and Viaplay-ekspert Pål André Helland tror også det blir en duell mellom de to lagene, og holder City som favorite.

– De ble seriemestere i år og har kjøpt den beste spissen i verden. Jeg tror, ​​​​litt som i år, at det blir ganske tett. Jeg tror også at vi oftere og oftere kommer til å se at de fire lagene bak vil være mer konkurransedyktige i kampene mot Liverpool og City, sier Helland til Dagbladet.

DUELLEN: Ekspertene spår et nytt rotterace mellom Klopp og Guardiola.  Photo: NTB

DUELLEN: Ekspertene spår et nytt rotterace mellom Klopp og Guardiola. Photo: NTB
see more

Årets sesongoppsett er påvirket av VM i Qatar som spills fra slutten av November til slutten av desember. Premier League vil derfor ha in pause i den perioden og starter dermed også tidligere denne sesongen med første kamp allerede 5. August.

Leave a Reply

Your email address will not be published.