entertainments

Prins Harrys bokslipp: – – Burde gjøre familien nervøs

Written by admin

De siste åra har prins Harry (37) and hertuginne Meghan (40) vært med på skape historie i det britiske kongehuset, der blant annet «Megxit» har blitt en velkjent betegnelse blant det britiske folk.

I 2019 la de heller ikke skjul på at de ønsket å forlate sine kungelige plikter, da sjokkavsløringene kom som perler på ei snor best et alt-avslørende intervju med talkshow-verten Oprah Winfrey (67).

Det kan imidlertid virke som at prinsen ikke er helt ferdig med å avdekke sin side av saken overfor ofentligheten. I fjor ble det nemlig kjent at 37-åringen jobber med et bokprosjekt i form av en selvbiografi.

PRINT HARRY: Print Harry prater med Oprah i in ny series med Apple.
see more

– Safety

Bokrettighetene ble solgt til forlaget Penguin Random House i 2021, og ifølge The Guardian skal boka nå være ferdigskrevet og klar for utgivelse mot slutten av dette året.

Det er også kjent at prinsen ikke skulle lede forfatterskapet alene, for med seg på laget har han spøkelsesskribent JR Moehringer.

Pulitzer-vinneren har tidligere skrevet på vegne av andre kjente fjes, deriblant tennis legend Andre Agassi (51) og Nike-gründeren Phil Knight (83), samt sin egen selvbiografi «The Tender Bar», som har blitt laget om til en film av George Clooney (60).

Helt siden bokprosjektet ble avslørt har det imidlertid vært stille fra prinsen, Moehringer og det britiske kongehuset.

BEKYMRET FOR HUDFARGE: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle and prins Harry vekker oppsikt. Video: CBS
see more

Den kungelige selvbiografien er imidlertid mye omtalt i media, og regnes som en av de mest ettertraktede memoarene – til tross for at man vet svært lite om innholdet.

Kilder kunne likevel røpe noen få detaljer overfor Page Six, gjengitt av The Guardianog avslørte blant annet and boka forventes å bli «saftig».

«Det er noe av innholdet i den som burde gjøre familien nervøs», sier en annen til nettstedet, og referer til den britiske kongefamilien.

– Springstoff!

Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle er overbevist om at boka vil skildre et sannferdig blikk på kongefamilien.

– Det er knyttet stor stor til til Harrys memoarer, og det finner jeg ikke rart. Han har vist tydelig at han ikke er redd for å fortelle åpent og ærlig sin versjon av historien om det å være en del av den britiske kongefamilien, sier Vagle til Dagbladet, og legger til:

BOKSLIPP: Prins Harrys memoar er forventet å bli gitt ut i slutten av dette året.  Photo: AP Photo/Kirsty Wigglesworth/NTB

BOKSLIPP: Prins Harrys memoar er forventet å bli gitt ut i slutten av dette året. Photo: AP Photo/Kirsty Wigglesworth/NTB
see more

– Jeg tror absolutt dette kan være sprengstoff!

Det er ikke til å stikke under stol at prinsen har hatt et anstrengt forhold til resten av den kongelige familien, og Vagle legger ikke skjul på at dette trolig vil bli et tema i boka.

– Vi vet allerede at han har et vanskelig forhold til både far og bror, og jeg tror ikke han vil legge noe imellom. Tvert imot, påpeker Vagle.

– Men Harry har stor respekt for dronning Elizabeth, og jeg tipper dette også vil komme fram i hans beretninger. Noen vil likevel mene at han sverter også henne indirekte ved å kritisere resten av familien og dermed monarkiet.

– Intim og hjerteskjærende

Da prosjektet ble avslørt forklarte også prinsen om bokas innhold med egne ord, der han blant annet understreket at den vil være en sannferdig skildring av livet hans.

KLEINT: Det gikk ikke helt etter planen da Meghan Markle skulle overrekke et trofé til prins Harry og hans lagkamerater. Video: Rødt Kort / Pambou.
see more

– Jeg skriver ikke boka som prinsen jeg ble født som, men som mannen jeg har blitt. Jeg har båret mange hatter gjennom åra, både bokstavelig talt og symbolsk, og håpet mitt er at når jeg forteller min historie – opp- og nedturer, feiltakelsene, lærdommer – så kan jeg vise, uansett hvor du kommer fra, at vi har mer til felles enn man tror, ​​fortalte prinsen i en uttalelse, og fortsatte:

– Jeg er dypt takknemlig for muligheten til å dele det jeg har lært i løpet av mitt liv så langt, og jeg er spent para at folk skal lese en sannferdig og korrekt versjon av mitt liv.

Forlaget Penguin Random House på sin side, introduce yourself boknyheten slik:

«I intim og hjerteskjærende selvbiografi fra en av de mest fascinerende og innflytelsesrike globale figurene i vår tid, vil prins Harry dele – for aller første gang – erfaringer, eventyr, tap og livets lærdom som har formet han til den han er i dag» .

VIL IKKE SVARE: Kronprins Frederik av Danmark vil ikke svare på spørsmål om samarbeidet med skoprodusenten Ecco. Video: BT
see more

About the author

admin

Leave a Comment