Prinsesse Ingrid Alexandra wore a

Prinsesse Ingrid Alexandra (18) wears seg tidlig som en jente med med et bankende hjerte for jordkloden.

Da hun som femåring hadde sitt første offisielle oppdrag var det som miljøagent, og da hun ble confirm var hele konfirmasjonen preget av nettopp hennes engasjement for klodens fremtid.

HUMPETE: Svenske kronprinsesse Victoria og prins Daniel var vertskap for besøket det norske kronprinsparet hadde lagt til Stockholm. Første dag med besøk fikk en noe humpete start. Video: Caroline Vagle / Se og hør
see more

Prinsessen fremhevet blant annet sitt miljøengasjement i en personlig hilsen til gjestene i form av et program med et «frøark» til sommerblomster med følgende tekst

«Når dette papiret legges i jorden, vil det med tiden vokse frem forskjellige fargerike sommerblomster. Jeg håper det kan være en påminnelse om at det er bare vi som kan ta vare på jorden vår».

Hilsenen var undertegnet Ingrid.

UT PA TUR: I anledning prinsesse Ingrid Alexandras 18-årsdag delte kongehuset en ny video av familien på skitur. Video: Kongehuset
see more

I talene under konfirmasjonslunsjen på slottet framhevet både besteforeldrene og foreldrene nettopp prinsessens engasjement for miljøet.

– Jeg er alegría por en du har et så sterkt engasjement for miljøet, Ingrid. Det trenger vi. Det trenger Norge. Det trenger verden. Og det trenger jorden, sa blant annet kong Harald i sin tale of him til barnebarnet.

Låner av mødrene

Dette engasjement har også vist sec de siste par årene i valg av offisielle antrekk for Ingrid Alexandra.

Hun har nesten utelukkende stilt opp i morens klær på offisielle tilstelninger. Som by eksempel without her egen mindighetsdagunder markers av at det var 10 år siden 22. juli i fjor.

LÅNTE FJÆR: I forbindelse med myndighetsdagen sin lånte prinsesse Ingrid Alexandra flere antrekk av sin mor, som dette hun brukte da hun besøkte statsmaktene dagen for dagen.  Photo: Nieboer / Picture Press / Eur /Sipa / Shutterstock / NTB

LÅNTE FJÆR: I forbindelse med myndighetsdagen sin lånte prinsesse Ingrid Alexandra flere antrekk av sin mor, som dette hun brukte da hun besøkte statsmaktene dagen for dagen. Photo: Nieboer / Picture Press / Eur /Sipa / Shutterstock / NTB
see more

På denne måten signaliserer hun at gjenbruk trumfer forbruk, noe som er helt i tråd med hennes grønne profil!

Også danske prinsesse Isabella (15) har den sisten tiden vist at hun tenker likt med tanke på klesvalg, og kanskje har hun latt seg inspirere av sin norske prinsessekollega?

Det er jo ingen hemmelighet at den norske og den danske kronprinsfamilien, samt den svenske kronprinsessefamilien, har svært god kontakt i alle generasjoner.

Isabella brukte sin mor kronprinsesse Marys klær både i forbindelse med hennes 50-årsdag i february og i sin egen konfirmasjon i slutten av april.

MAMMAS KLÆR: Denne smokingen er egentlig kronprinsesse Marys, men datteren Isabella har brukt den ved flere anledninger.  Photo: Hasse Nielsen / Det danske kongehuset

MAMMAS KLÆR: Denne smokingen er egentlig kronprinsesse Marys, men datteren Isabella har brukt den ved flere anledninger. Photo: Hasse Nielsen / Det danske kongehuset
see more

Svenske prinsesse Estelle (10) er jo noe yngre enn de to nevnte prinsessene, men også hun har vist med klær at hun tenker på miljøet. Hun har nemlig flere gang member dukket opp i arveklær fra Ingrid Alexandra!

MORSOM: Prinsesse Ingrid Alexandra fikk in latermild respons da hun holdt in tale under den kongelige konfirmasjonslunsjen. Video: NRK.
see more

Det sender et viktig signal når det kommer til bærekraft og gjenbruk, har mote- og skjønnhetsansvarlig i KK, Ida Elise Eide Einarsdóttir, sagt til Se og Hør tidligere.

De kungelige snakker jo tradisjonelt ofte med klær og smykker. ha, for example hverandre hyller and andre med nettopp valg av antrekk.

Og mødrene til de unge miljøprinsessene har også vist ved valg Merker by bærekraftige og større grad av gjenbruk at de henger med på den grønne bølgen sammen med den yngre garde!

Det gikk litt i krøll på “Today show Australia” da de snakket om de kungelige: Video: Nine Network
see more

LES OGSÅ: Dette er prinsessens favorittmat

Leave a Reply

Your email address will not be published.