Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett er forlovet – VG

NYTT BILDE: Prinsesse Märtha og Durek Verrett på offisielt forlovelsesfoto.

Prinsesse Märtha Louise (50) og Durek Verrett (47) kunngjorde without forlovelse tirsdag.

Publisher:

«Det er med stor glede vi meddeler at vi, prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett, også kjent som sjaman Durek, har forlovet oss», skriver paret i in pressemelding.

De deler også et bilde, der man be en stor ring på prinsessens finger.

Paret skriver at de er glade og takknemlige for å ha funnet hverandre. I pressemeldingen står det også at de kommer til å bo på ulike kontinenter.

«Kjærlighet dømmer ikke hvor man kommer fra eller hvem man er som mennesker. Kjærlighet skaper bro mellom mennesker, kulturer og religioner. Og vi er glade for å ha funnet hverandre, på tvers av kontinenter, etnisitet og sosial bakgrunn», video writer.

Ber om tålmodighet

«Kjærligheten får oss til å utvide horisonten, får oss til å åpne opp øynene og se forbi det vi trodde var mulig. Kjærligheten gjør oss ikke blind, men får oss til å se muligheter, gir oss tro på oss selv og hverandre fra helt nye ståsteder.»

Durek har hintet i en rekke intervjuer og meldinger i sosiale medier at han ønsker å gifte seg med Märtha. Nå er paret et stort skritt nærmere det.

Men noen datos for bryllupet er ikke satt.

«Ha tålmodighet med oss. Vi kommer til å meddele alt når tiden er inne, men til da vil vi fortsette å feire kjærligheten. Maud, Leah and Emma gleder seg på våre vegne og det er en spennende tid for hele familien. Vi ber likevel om forståelse for at barna i denne perioden fremover får nyte sommeren i fred og ro.»

Artikkelen oppdateres.

– Hjerteligste gratulasjoner

Kongeparet og kronprinsfamilien gratulerer.

– Hans Majestet Kongen og Hennes Majestet Dronningen sender sine hjerteligste gratulasjoner til prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett i anledning deres forlovelse, og ønsker dem alt godt i tiden fremover.

– Kronprinsfamilien sender Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett varme gratulasjoner i anledning forlovelsen.

Durek Verrett and Märtha Louise bekreftet i may 2019 at de var i et forhold.

Siden har de hatt et avstandsforhold med hyppige besøk hos hverandre. Blant annet feiret Märtha og hennes tre døtre julen 2021 in Los Angeles.

På det lengste har paret vært fra hverandre i et halvt år – på grunn av pandemien.

– Det er ekstremt vondt, in følelse jeg deler med mange andre i samme situasjon. Men det verste er ikke å vite når vi ses neste gang, uttalte Märtha til VG and fjor vår.

1 / 4

Har vurdert å flytte til USA

VG får opplyst fra prinsesse Märthas sekretær, Carina Scheele Carlsen, at prinsessen er i Los Angeles nå. Hun svarer ikke på hvordan forlovelsen foregikk.

– Men hun er snart tilbake i Norge, skriver Carlsen i in SMS.

Førstkommende søndag skal prinsessen etter planen delta i kjendisløp på Bjerke travbane.

Martha until VG and fjor in hun hadde seriøse planer om å flytte to Los Angeles.

Enn så lenge har det ikke skjedd, og utfra kunngjøringen kommer det heller ikke til å skje med det første.

Hjemmet i Lommedalen vile de uansett behold.

– Vi må jo ha et hjem i Norge. Fortsatt kommer vi til å være mye her. Vi kan jo ikke forlate vakre Norge helt, forklarte Märtha for litt over ett år siden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.