Sports

– Schumacher er favoritt – VG

Written by admin
GODE BUSSER: Mick Schumacher and Sebastian Vettel (th) photographed under Østerrikes Grand Prix tidligere i juli 2022.

Mick Schumacher (23) kan komme til å ta et nytt steg i Formel 1-karrieren og overta plassen til no mentor Sebastian Vettel (35).

Publisher:

«Overgangsmarkedet» i Formel 1 er ikke stort med til sammen 20 utøvere – og enkelte som kjører i nærmere 20 år på øverste nivå.

Men med fire ganger verdensmester Vettel part of 2023 åpner det seg nye muligheter – og kanskje vil det utløse in kjedereaksjon.

Viaplay commenter Atle Gulbrandsen er helt klar når vi spør hvem han tror blir Vettels etterfølger:

– Mick Schumacher favorite.

– Hvorfor?

– I Aston Martin vil han få høyere lønn og bedre fremtidsutsikter.

Gulbrandsen er slett ikke alene om å se på legenden Michael Schumachers sønn som den fremste utfordreren til Vettels sete. Det er en kjent sak at de to tyskerne har et nært forhold, og Vettel har hintet at han kan tenke seg Schumacher som sin etterfølger from him. Men samtidig er han klar på at han ikke har noen påvirkning på den saken.

Ifølge VGs kilder er ingenting avgjort om Mick Schumacher for 2023, og at Aston Martin ikke er alene om å ønske seg hans tjenester. Han har gjort en solid jobb hos Haas, har det beste etternavnet som det er mulig å ha i Formel 1 og er i en ideell alder.

Atle Gulbrandsen igjen:

– Men den som kan juble høyest er Formel 2-mester Oscar Piastri. Mange tror han kan havne i Williams, men de har en veldig god junior i amerikanske Logan Sargeant. Og Formel 1 trenger in amerikaner. Piastri har stått i fare for å havne i «ingenmannsland», men nå blir det en ledig plass hos Haas som han kan dra nytte av, sier Viaplay-kommentatoren.

Sebastian Vettel (tv) and Mick Schumacher rule ut av depotet på hver sin farkost under Formel 1-helgen i Baku i juni i år.

motoring og The race er to av mange som har satt opp sine lister over aktuelle førere i Vettel-bilen. His er navnene:

  • Nico Hülkenberg (34) kan tydeligvis fortsatt ikke avskrives – til tross for at han snart fyller 35 år. He kjørte for dette teamet i 2011, 2012, 2014, 2015 og 2016 og erstattet Vettel da han testet positivt for covid-19 i vår. The mener imidlertid career in Aston Martin be ham bare som «in god reserve».
  • Fernando Alonso (41) skal visstnok fortsette, og i følge The Race er han nær en ny avtale med Alpine. Autosport mener at spanjolen passer perfekt som to ganger verdensmester og masse teknisk kompetanse, som Lance Stroll mangler. Pappa Stroll eier teamet og hans fremste mål de él er at sønnen skal bli verdensmester.
  • Daniel Ricciardo (33) is in contact with McLaren and kan sånn bestemme hva han vil. Men italiensk-australske Ricciardo har ikke imposing i 2022, og kanskje teamet kan tenke seg å forhandle fram in avskjed?
  • Mick Schumacher (23) is another mange favourite. The Race mener at det er emosjonelle bånd mellom Aston Martin og Schumacher-familien etter som det var i dette teamet (den gang Jordan) at pappa Michael fikk sin debut for temmelig nøyaktig 31 år siden. Men Autosport spør om Schumacher har overbevist nok i Haas og også om Schumacher villig til å bryte båndene med Ferrari.
  • Alexander Albon (26) nevnes som candidate av Autosport. They have har tidligere kjørt for Toro Rosso and Red Bull. He har ikke imposing denne sesongen.
  • Nyck de Vries (27) has not seen anything in Autosport and andre eksperter. Han har kjørt trening for både Williams og Mercedes i år – uten å gjøre seg bort. He har tatt gull både i Formel E og Formel 2-mesterskapene, så he er utvilsomt in vinnertype. He er i dag testfører hos Mercedes, men ingenting tyder på at Toto Wolff har noen nærmere planer for nederlenderen.

Aston Martin has made comments about Vettels etterfølger.

– Albon eller de Vries, er tipset fra tidligere Formel 1-fører, nå TV-kommentator Martin Brundle til Reuters.

PS: I helgen kjøres Ungarns Grand Prix på Hungaroring. Det kan du følge på Viaplay. Ferraris Charles Leclerc notice you beste rundetid på treningen fredag ​​​​ettermiddag. Lando Norris var nest best og hans McLaren-kollega Daniel Ricciardo nummer fem.

About the author

admin

Leave a Comment