Seks kjendiser klare for TV 2s nysatsning I fyr og flamme

Innspillingen av TV 2s nye programkonsept “I fyr og flamme” er i complete gang. Program, som ledes av tidligere sportsanker i kanalen, Simon Nitsche (30), går ut på at tre kjendisduoer hevder at de har utført de villeste og mest vågale utfordringene de er satt til å gjøre.

Alt dokumentert på video.

Svaret på om de faktisk har klart det får de i studio seinere, der de må gjenoppleve stuntene.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 07.10.2015 SKRIKER AV SMERTE:Dansken og Fingern er premiereklare med TV-serien «Best i alt», and the first episode legger kompisene seg ned for å «føde». Video: MAX.
see more

– Tjukke i huet

Seks kjendiser stiller altså til «start» i TV 2s nysatsing. Par én best av Victor Sotberg (30) og Robin Hofset (31), par av Iselin Guttormsen (35) og Alexandra Joner (32), men den siste duoen er Ailo Mikkelsen Gaup (43) og Thomas “Fingern” Gullestad (41) .

GØY: Iselin Guttormsen og Alexandra Joner er på lag, førstnevnte uttaler at det har vært mye last.  Photo: TV 2/Espen Solli

GØY: Iselin Guttormsen og Alexandra Joner er på lag, førstnevnte uttaler at det har vært mye last. Photo: TV 2/Espen Solli
see more

– Det har vært ekstremt gøy, og vi har ledd mye. Utfordringene har variert mye, vi har fått gjøre ting det anbefales at man ikke gjør hjemme, sier Iselin Guttormsen til Dagbladet.

– Ja, og så har vi gjort ting vi ellers aldri ville gjort. Ting vi aldri ville gjort om vi ikke fikk masse penger! Nei da, legger Alexandra Joner spoke up.

Deltakerne har fått streng beskjed fra kanalen om ikke å røpe hva stuntene faktisk innebærer. Men til Dagbladet ymter den 32 år gamle artisten frampå om hvordan utfordringene ble til.

– Vi hadde en idémyldringsfase i forkant, der vi fikk spørsmål om hva vi er redde for, og hva vi absolutt ikke vil gjøre. Og vi to var jo så tjukke i huet at vi fortalte hva vi ikke kan tenke oss å gjøre. Da vi gikk ut derfra skjønte vi at vi jo sikkert må gjøre det vi ikke har lyst til å gjøre. Og det måtte vi, gitt…

– Helt jaevlig

– Hva gikk gjennom hodet da, i forkant av den villeste utfordringen?

– In jeg var redd jeg skulle dø. Hva med deg, Iselin? Spør Joner.

– Ja det er jo det verst tenkelige scenario. Eller egentlig ikke, by da dør man jo bare. Nei, det må vel ha vært at man skulle kaste opp eller at man skulle bli så skadet at man ikke klarte å stå på beina etterpå.

REDD: Thomas Gullestad er på lag med Ailo Gaup and erkjenner en han har vært redd.  Photo: TV 2/Espen Solli

REDD: Thomas Gullestad er på lag med Ailo Gaup and erkjenner en han har vært redd. Photo: TV 2/Espen Solli
see more

Musiker og skuespiller Thomas «Fingern» Gullestad legger heller ikke skjul på at noen av scenene framkalte en virkelig frykt i ham.

– Ja, jeg har vært redd. Noe av det har jeg prøvd å takke pent nei til. Jeg har gjort mye koko greier før, men grensa går jo et sted – og den har jeg funnet ut hvor er, sier han med et smil til Dagbladet.

– Så hva vil du si at er det mest koko du har gjort?

– Jeg vant jo Gullruten for «Årets TV-øyeblikk» by mange år siden. Jeg fikk noen kroker gjennom ryggen og ble heist opp i et trapés. Jeg fryktet ikke para livet, men det var helt jævlig. Det er det rareste og drøyeste jeg noensinne har gjort.

They have fortsetter:

TRE LAG: Disse tre duoene er med i det nye TV 2-programmet.  Photo: TV 2/Espen Solli

TRE LAG: Disse tre duoene er med i det nye TV 2-programmet. Photo: TV 2/Espen Solli
see more

– Men jeg har fått kjenne på mye i det greiene her også.

long standard of living

Lagkompis og tidligere FMX-utøver Ailo Gaup har nok av dramatiske hendelser å se tilbake på fra tida på motorsykkelsetet. Det betyr likevel ikke at innspillingen av «I fyr og flamme» har vært «grei skuring».

Langt drifts.

– Jeg gruer meg til at andre folk skal se det vi har gjort, for det har vært jævlig nok bare å oppleve det, fastslår han kontant.

– Kan du faktisk være litt redd du òg, Ailo?

– Ha, naked men are in forsvarsmekanisme. Altså: For å slight language. Det er ingen verdens ting jeg er redd for, men jeg orker rett og slett ikke å gni på dørhåndtak som en haug av covid-pasienter har slikket på. Da bruker jeg heller genseren til Thomas om jeg får lov til det, og så holder vi oss begge friske, bedyrer han.

“Flytter” to utlandet

They have beskriver innspillingen så langt på denne måten:

– Det har vært helt jævlig. Du kan se for deg selv hvordan det er å vandre naken rundti i en by der de fleste sannsynligvis vet hvem du er. Du skal gjøre det, og ikke nok med det: Du skal gjenoppleve det etterpå. Først i studio, og siste gang når allmennheten skal se det og sitte å flire av deg.

– Deter faktisk help pyton. Jeg skal aldri gjøre det igjen. Jeg skal flytte til et annet land når dette kommer på TV, sier han og ler.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 08.10.2012 FÅR «FINGERN»: Jenny Skavlan er sammen med Thomas «Fingern» Gubbestad. Asbjørn Brekke henger seg litt opp i kallenavnet hans når Jenny er gjest i talkshowet hans. Video: Norwegian TV
see more

Victor Sotberg and Robin Hofset er litt mer avmålte rundt det de har opplevd.

– Vi er jo Youtubere, så utfordringer er jo det vi gjør til vanlig. Jeg vil si det har vært utrolig gøy, med mye kjærlighet, men også mye hat, forklarer Hofset, som får støtte av kompanjongen.

YOUTUBERE: Robin Hofset and Victor Sotberg in the Youtube-duo programs.  Photo: TV 2/Espen Solli

YOUTUBERE: Robin Hofset and Victor Sotberg in the Youtube-duo programs. Photo: TV 2/Espen Solli
see more

– Vi har utfordret oss på mange måter. Det er ikke alt vi er like gode på akkurat, og da blir det vondt, sier Sotberg til Dagbladet.

Det er ikke bestemt når det nye TV 2-konseptet blir sendt på TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published.