Sell ​​it and Petter gifter sec:

FRedag 17. Juni 2022 Gifter tidligere supermodell Vendela Kirsebom seg med TV-personlighet og anleggsarbeider Petter Pilgaard. De to ble venner bajo innspillingen av «Farmen kjendis» i 2017, og siden et par. Paret skapte overskrifter, mye fordi Petter er 13 år yngre enn Vendela, og onde tunger ville lenge ha det til at forholdet var et pr-jippo, satt i stand for å tjene penger.

Men nå blir de altså mann og kone, og går opp den 22 meter lange hvite løperen på Hotel Continental i Oslo, som for anledningen er godkjent for kirkelig bryllup.

KK har møtt Vendela til stort intervju om kjærligheten, og snakket blant annet om utdrikningslaget hennes som endte i kaosog om Petters utdrikningslag, der han røper at gruet seg, ettersom han hadde fått beskjed om at have fortjener litt smerte.

fantasy dad

På 90-tallet sloss Norge og Sverige om hvem som eide supermodellen Vendela. Hun var blitt oppdaget på en pizzarestaurant da hun var 13, ella hadde norsk mor, men var født i Sverige. Hvem kunne ant at også Tyrkia skulle kaste seg inn i kampen? Da Vendela i 2017 deltok i programet «Hva har du i bagasjen?» på NRK, sporet programleder Noman Mubashir opp hennes tyrkiske far de ella, som moren hadde hatt en ferieflørt med i 1966. Med kamera på slep satt Vendela snart på et fly til Tyrkia, for å møte faren de ella.

MØTTES ENDELIG: Vendela Kirsebom hos sin tyrkiske far, Ahmet Demir Ozkal i Yachtklubben han Drev i ferieparadiset Kumlubuk utenfor Marmaris i Tyrkia.  Vendela og faren de ella fikk to år sammen, før han døde av sykdom.  PHOTO: All Over Press/Espen Solli/Se og Hør

MØTTES ENDELIG: Vendela Kirsebom hos sin tyrkiske far, Ahmet Demir Ozkal i Yachtklubben han Drev i ferieparadiset Kumlubuk utenfor Marmaris i Tyrkia. Vendela og faren de ella fikk to år sammen, før han døde av sykdom. PHOTO: All Over Press/Espen Solli/Se og Hør
see more

– Å møte pappa var noe av det mest fantastiske jeg har opplevd, forteller Vendela til KK.

– Det gjorde noe med meg. Jeg lærte å sette meg selv first, og han fikk meg til å føle meg sterkere. Hel, på in måte. Det var så mange ting som falt på plass.

Lovet å passe på brødrene

Vendela forteller in faren var svekket av sykdom, the men pounced on å ha fått en datter. Ja, ikke en hvilken som helst datter, men en modell han hadde lest om i avisene.

– Det ble et veldig sterkt møte, og vi snakket sammen i flere timer. Han husket mamma veldig godt og sa så mye pent om henne. Mamma hadde veldig lyst på barn, og fikk det med ham, men hun så ikke for seg noe familieliv, og ella oppdro meg alene. Da jeg fant faren min gikk jeg fra en veldig liten familie til: BAM! In kjempestor en, med to brødre og fem tantebarn, og tanter og onkler. Noman sa det da vi laget programt: «Jeg håper du vet at de kommer til å ta masse kontakt med deg?». Og sånn har det blitt.

Vi bemerker at mens hun selv var supermodell, bodde det i Tyrkia to brødre, litt yngre enn henne selv, som kanskje så bilder av henne i magasiner og tenkte: «Hun der Vendela er pen».

Sell ​​it read:

– Brødrene mine sa det da vi møttes: «Tenk om vi hadde møttes på en bar og gått til seng med hverandre?». Og jeg bare: “Gutter, det hadde aldri skjedd!”

SØSKEN: Vendela Kirsebom i Tyrkia, sammen med sine yngre brødre Demir og Ahmet.  I alle år trodde Vendela at hun var enebarn, men etter at hun fikk kontakt med faren sin, vive det seg at hun hadde to brødre.  PHOTO: All Over Press/Espen Solli/Se og Hør.

SØSKEN: Vendela Kirsebom i Tyrkia, sammen med sine yngre brødre Demir og Ahmet. I alle år trodde Vendela at hun var enebarn, men etter at hun fikk kontakt med faren sin, vive det seg at hun hadde to brødre. PHOTO: All Over Press/Espen Solli/Se og Hør.
see more

Hvem skulle gi henne bort?

Etter hvert som bryllupet nærmet seg, meltte spørsmålet seg: Hvem skulle følge Vendela opp kirkegulvet? Bonusfar som hun hadde vokst opp med var gått bort. Og pappa, som hadde vært det opplagte valget, skulle aldri får Se Vendela på hennes store dag de ella. Vendela forteller at hun fikk to fine år sammen med faren. Før han døde av sykdom, fikk han fortalt henne hvor glad han var i henne:

– Det å få en datter var veldig stort for pappa. Før han døde sa han: “Sell her, du må passe på guttene mine når jeg ikke er her mer”, og det lovet jeg ham.

Vendela forteller om telefonen til Tyrkia, da hun nyforlovet ringte til hver av lillebrødrene, og spurte om de kunne tenke seg å føre henne opp kirkegulvet. Demir and Ahmet. In bror på hver arm. Og en hvit brud i midten, som endelig følte seg hel. For slik kan livet være. Det kan gi og det kan ta, og gi enda litt til.

– Jeg var aldri i tvil om hvem som som skulle følge meg opp kirkegulvet. Demir og Ahmet sa ja med en gang, og det betydde enormt for meg, sier Vendela og blir blank i øynene.

– Jeg trodde jo at jeg var enebarn, og er utrolig glad i brødrene mine. Da jeg møtte pappa skjønte jeg endelig hvor jeg kom fra. Jeg fant identiteten min, og jeg så hvor mye jeg har med meg fra det tyrkiske. Hvor mye både jeg og døtrene mine ligner på min på tyrkiske familie.

Vendela bryter opp i et litt fandenivoldsk smil:

– Og etter tyrkisk skikk er det jeg som er familiens overhode nå, og bestemmer over brødrene mine. De må faktisk komme til meg og spørre om å få lov til å gifte seg!

– Petter er alt du kan drømme om

Da Petter og Vendela møttes, forsøkte de lenge å holde forholdet hemmelig. Men så kom det til et punkt der Vendela måtte fortelle familien om kjæresten.

– I starten var jeg veldig usikker på om jeg turte å si: «Dette er mannen i mitt liv». Det gikk noen uker. De visste jo hvem Petter var, og var litt stresset på at det kanskje var en throw for ham, og mer alvorlig for meg, og var redd for at jeg skulle bli såret. Den bekymringen skjønner jeg godt.

I dag forsikrer hun at intensjonene er avklart for lengst, og når Vendela og Petter nå blir mann og kone, har hun bare godt å si om sin tilkommende:

– Jeg falt for Petters store hjerte, humor og at han jobber som er helt, uansett oppgave. Jeg fikk respekt, ikke minst! Petter er fantastisk snill, lojal og hensynsfull mot alle. Han er morsom, og herlig og åpen, og gjør meg glad hver dag, og det elsker jeg. Han er alt du bare kan drømme om i en mann.

Hun utdyper:

– Alt Petter og jeg har sammen er veldig Latvian. Kjærligheten skal jo være lett, og ikke så vanskelig.

MANN OG KONE: Vendela Kirsebom og forloveden Petter Pilgaard, fotografert i Havlystparken på Ramme.  Hele intervjuet med med Vendela kan du lese i KK i salg 8. juli 2022. PHOTO: Julie Pike/KK

MANN OG KONE: Vendela Kirsebom og forloveden Petter Pilgaard, fotografert i Havlystparken på Ramme. Hele intervjuet med med Vendela kan du lese i KK i salg 8. juli 2022. PHOTO: Julie Pike/KK
see more

KK-intervjuet med Vendela Kirsebom er i salg fra 8. juli 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.