Sesongkortet, Joacim Jonsson | På sutre-tabellen ligger Vålerenga øverst

comment gir uttrykk for skribentens meninger.

OF SYSTEM ÅRENE Har Joacim Jonsson sits in Discoverys TV-studio and delt ut noe ros og veldig mye ris til alt og alle i Eliteserien og OBOS-ligaen. Nå har han byttet lag og er mannen med ansvar for spillagelogistikken i Vålerenga.

Omstendighetene er altså diametralt motsatte, men støyen er den samme.

Podkast of Hør Nettavisens – Sesongkortet – så skjønner du kanskje hva jeg mener.

Sesongkortet: VIF-juvelens Millionkjøp vakte oppsikt. Nå kommer Jonsson med diatribe

ALLE SKJØNNER IN Joacim Jonsson må snakke med sordin når det gjelder Vålerengas spill, prestasjoner og tabellposisjon. Han er jo ikke dum svensken. De foregående sesongene har han stort sett vært i angrep. I ny jobb på Valley er det forsvar, forsvar, forsvar.

At tabellen aldri lyver er fotballens sannhet, og der er vi helt enige.

Vålerengas 11. plass etter at en tredel av kampene er spill er ikke bare skuffende, der som JJ sier, for dårlig.

Les også: In talentspeider med oppgradert tittel

SÅ LANGT HAR Joacim Jonsson skjønt og definert sin nye jobb. Det er når han glemmer alt han gjorde i den forrige at han bæsjer i skuffen. Det er når han angriper media for å gjøre det han selv gjorde mer enn noen annen, han snakker med hukommelsestap.

Som TV-ekspert lot ikke Joacim Jonsson in anledning gå fra sec, han tok gjerne mannen for ballen var satt i spill.

Som VIF-ansatt synes han å ha glemt det.

Click on it to open it before the discussion in Norsk

ODIN THIAGO HOLMS (19) blå Lamborghini har selvfølgelig vært et tema i different spalter, og sånn vil det alltid være. Når du stikker fram haka i dårlige tider må du være forberedt på at noen går for knockout.

Det er en grunn til at vi i Norge stadig refererer til Janteloven av 1933 (Aksel Sandemose, En flyktning krysser sitt spor) – det ligger liksom i folkesjela vår å være litt misunnelige og smålige.

Etter mange år i Norge har også Joacim Jonsson visit tegn på at han er påvirket av den.

Spaltister Dette er Nettavisens

MortenP

Morten Pedersen er fra Vålerenga, Oslo øst. He jobbet freelance i Arbeiderbladet i skoletida. He until Dagbladet i 1986. A journalist som correspondent for Dagbladet i London. Nettavisen fra 2021. Redaktør og utgiver av fotballmagasinet – 4-4-3 Gatelagmagasinet.

JEG SKULLE LIKT å høre Joacim Jonsson med Discovery-hatten måle VIF-juvelens bil opp mot Vålerengas prestasjoner på banen, men det er en hypotetisk øvelse. Altså umulig. Det som derimot er faktum, er at han nå skjeller ut media for å krysse hans egne spor de el.

Plutselig gir også JJ alle fotballspillere, trenere og klubber retten til å leve sine egne liv uten innsyn og kritisk innblanding, og er det noe han er drittlei så er det medias dobbeltmoral og sutring.

«Det er sjukt – vi prater om at vi vil ha profiler, og så gjør de noen ting og da er media der og sutrer med en gang», sier Vålerengas sportssjef i Sesongkortet.

Her kan du lese flere kommentarer av MortenP

JOACIM JONSSON SKJØNTE at fotballen har to sider da han jobbet i TV, og at de følger hverandre hand i hand. Nå vil han ikke vite av det. Nå er det media som skal skape profilene. «Det er det som er viktig, ikke sutring».

Jeg vet ikke hvem som sutrer mest på generell base, men i Nettavisens podkast er det Joacim Jonsson som topper tabellen.

Den lyver heller ikke.

Les mer fra Norsk debate

P.S! Det første John Carew gjorde da han som 19-åring gikk fra Vålerenga til Rosenborg sommeren 1999, var å kjøpe en svær BMW, en 745 turbo. “Fordi jeg har ønsket meg en, og fordi jeg har råd til det”, he var he svaret om noen spurte. Sånn er det nok med Odin Thiago Holm også.

Husker jeg riktig ble det både folk og fotballspiller by John Carew.

Bare så det er sagt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.