Shabana Rehman: – Har funnet kjærligheten i dødskampen

I april kunne Se og Hør avsløre at komiker og samfunnsdebattant Shabana Rehman (45) kjemper sitt livs største kamp. I et eksklusivt intervju fortalte 45-åringen at hun har blitt alvorlig syk.

Mens «hele» Norge kunne se Rehman kjempen kampen for tilværelsen under «Farmen kjendis» på TV 2 i vinter, hadde 45-åringen fått en beskjed som endret alt. Hun havnet på akutten og fikk etter hvert vite at hun hadde bukspyttkjertelkreft med spredning.

Den brutale dommen fikk 45-åringen mens realityprogrammet ble vist på TV.

I skrivende stund kjemper fremdeles Rehman mot den dødelige sykdommen, men midt i dødskampen har hun funnet et uventet lyspunkt.

Les hele intervjuet om Shabana Rehmans nye håp på It og Hør Pluss her.

NY KJÆRESTE: Dødssyke Shabana Rehman fikk rørende oppmerksomhet av ny kjæreste. Les hele saken i Se og Hør og Pluss. Video Espen Solli/Se og Hør Klipp: Jakob Geir Grimmo

see more

Har funnet kjærligheten

Overfor Se og Hør avslører 45-åringen nå at hun har funnet kjærligheten.

– Jeg forstår at det kan fremstå rart at et forhold etableres når livssituasjonen skulle tilsi noe helt annet. Det er både magisk og skummelt på samme tid. Jeg tenkte «Fy soren. Petter er ikke skuddredd.” Det er ikke jeg heller, men det er klart at det krever mot av oss, forteller hun ærlig.

Selv om Rehman har funnet et lysglimt, er det ferske paret smertelig klar over hva som venter dem: Det uvisse.

– Jeg kan forstå hvordan mennesker visner og forsvinner når de er syke, for vi tåler ikke så mye smerte. Da velger kroppen det som er komfortabelt – å visne mer og mer for hver dag. The men jeg opplever and jeg begynner å våkne igjen gjennom kjærligheten, forteller Rehman takknemlig i det eksklusive intervjuet.

SYK: Mens Shabana Rehman var å se i tvekamp på TV i «Farmen Kjendis» i vinter, var det en helt annen kamp hun måtte stå i på privaten. Nå åpner hun opp om sykdommen som har tatt over livet hennes. Video: Espen Solli/Se og Hør
see more

Rest av intervjuet og bilder av Rehmans utkårede finner du på Se og Hør Pluss.

FANT KJÆRESTE: I tirsdagens utgave av Se og Hør forteller Shabana Rehman om at hun fant kjæreste i dødskampen.  Faksimile: Se og Hør

FANT KJÆRESTE: I tirsdagens utgave av Se og Hør forteller Shabana Rehman om at hun fant kjæreste i dødskampen. Faksimile: Se og Hør
see more

Flere Helseutfordringer

Da Rehman åpnet seg om den alvorlige kreftsykdommen i abril, var det ikke første gang hun snakket ut om sykdom.

45-åringen har fortalt om flère helsemessige utfordringer.

SYK: Den kjente TV-profilen Geir Børresen har fått tykktarmskreft. Video: Se og Hør
see more

– Jeg har slitt med overvekt og diabetes, og stoffskifte – så jeg var ordentlig syk. Jeg har kjempet med det hele livet og man blir ganske sliten og slapp, så det er jo ikke noe hyggelig, fortalte hun til It og Hør i January i år.

Hun fortalte at det var snakk om diabetes type 2, som i stor grad regnes som en livsstilssykdom.

Because to år siden skjedde det imidlertid noe som skulle endre livet hennes. Etter å ha mistet hunden sin fant hun løping som en måte å takle sorgen på og Rehman la om de ella livsstilen fullstendig.

– I August 2020 var jeg frisk. Og det tok jo ikke så lang tid. Syv måneder med fullt fokus. Jeg tok tak, gikk ned 25 kilo og la om livsstilen helt. Jeg har på en måte «spist meg frisk» og medisinfri fra diabetes (type 2, journ.anm.), sa hun i januar i år.

Det ble et sterkt øyeblikk i «Mesternes Mester» da Bjørn Einar Romøren forteller om kreften. Video: NRK
see more

Nå står hun altså overfor en mye større og tøffere kamp, ​​​​og det er uvisst hvor det ender.

LES OGSÅ: Fikk sjokkbeskjed av legen

Leave a Reply

Your email address will not be published.