Sports

Shoretire-ja til toppagent, Rooney ga seg og nytt Toone-mål

Written by admin

LES OGSÅ: Forrige notifier of ukes

Friday June 24


Toone scoret i storseier mot Groenen

England alone Holland 5-1 i in treningskamp for kvinner fredag ​​​​kveld. Uniteds Jackie Groenen spilte hele kampen for nederlenderne, mens Mary Earps spilte hele kampen for England.

Ella Toone kom innpå i 64. minutt, og satte 3-1 for England as best. Hun hard scoredt 11 mål på 14 kamper for England.

Alessia Russo kom også innpå como etter at timen var spilt, og United-duoen scoret eller stod bak tre av de fem målene. Det må sies å være gode innhopp.

Begge lagene skal spill i EM som starter i juli.

LES OGSÅ: Slik ser du United-spillerne i EM

Rooney ga sec i Derby

United-legend Wayne Rooney will fredag ​​inform Derby om at han ønsker å forlate klubben.

Det betyr i praksis at han gir seg i klubben med umiddelbar virkning.

Shola Shoretire Inn in Mendes-stallen

United-talent Shola Shoretire har nå bundet seg til stallen til superagent Jorge Mendes. Det offentliggjorde Instagram-kontoen til Polaris Sport, som altså er eid av Mendes.

18-åringen spilte totalt 39 minutter for førstelaget forrige sesong.

Mendes har fra før av en haug av verdensstjerner i stallen sin, inkludert Cristiano Ronaldo. Han er også kjent som en nøkkemann for Gestifute.

Så gjenstår det å se om dette er det første tegnet på at Shoretire kanskje begynner å bli utålmodig med tanke på førstelagsfotball, eller om det kun handler om å ha kontakt med en av de største agentfirmaene på det internasjonale marketet.

Reece Devine has signed for ny klubb

Reece Devine had a ganske mislykkede lån i St Johnstone og Walsall i sesongen som var, og venstrebacken ble frigitt av United. 20-åringen ble ikke værende uten klubb lenge, for nå har han signert for League Two-klubben Swindon Town.

−Det er en veldig god følelse å signere for klubben. Jeg hadde noen veldig positive samtaler med den nye manageren, og jeg elsker den angrepsfotballen laget spiller, som vile passe meg enormt. Jeg gleder meg veldig till å komme i gang, forteller Reece till Swindon Towns net side.

David May Fyller år

June 24, 1970 ble det født in fremtidig United-spiller i Oldham; nemlig david may.

I juli 1994 ønsket Alex Ferguson å hente inn en ny forsvarsspiller, gjerne engelsk på grunn av restriksjonene på utenlandske spill i UEFA-turneringer, og valget falt på Blackburns David May.

May fikk 118 kamper for United, og scoredt 8 mål. Samtlige mål kom i de første tre sesongene i klubben. Han scoret nemlig ikke i verken 1997/98, 1998/99, 1999/00, 2000/01, 2001/02 eller 2002/03, men det skal jo også sies at det var i de første sesongene han spilte mest.

Aller best husket er han nok uansett for in kamp hvor han ikke fikk spill: Måten han feiret Champions League-triumfen på i 1999 blir ikke glemt av United-fansen med det første, og vi får bare håpe for hans del at feiringen av 52-årsdagen blir bra også!

Sunday June 23


FIFA utvider VM-troppene

I in pressemelding torsdag kunngjorde fifa in VM-troppene utvides fra 23 to 26 effusions. Dette grunngis med at VM i år effusions på et unormalt tidspunkt til mesterskapet å være. I tillegg er Covid-19 fortsatt aktivt rundt om i verden og det gir landene større fleksibilitet i valg av spreadere.

Videre får hvert land lov til å velge mellom 35 til 55 spill å ha med seg i en såkalt «forhåndstropp», før denne kuttes kraftig når mesterskapet nærmer seg.

For United-spillere gjør dette at Marcus Rashford og Jadon Sancho har fått en økt mulighet til å være med i VM-troppen til England i desember.

U21-gutta opp mot seniormotstand i Papa John’s Trophy

Manchester United U21-lag er blant klubbene som er invitert inn i turneringen som huser alle de 48 lagene fra League One og League Two, and up to 16 inviterte U21-lag de Premier League.

U21-laget havnet i gruppe med Wheelbarrow og carlisle united from League Two og wooden fleet of League One.

Turneringen starter helt i slutten av august.

Thursday June 21


Managerjob for Carlos Tevez

Etter at have validte å signere for Manchester City i 2009, så kommer aldri Carlos Tevez until there are a lot of popular ex-network people, selv om han var en god bidragsyter until den fantastiske 2007/08-sesongen (og også da scoret på sitt straffespark i Champions League-finalen).

Best in 2013 for Manchester City har have spilled for Juventus, Boca Juniors, Shanghai Shenhua og Boca Juniors igjen, men nå har Tevez avsluttet spills karrieren, og have heller starter in ny phase av sitt liv i futbol.

Dag annonserte nemlig Rosario Central at Carlos Tévez er klubbens nye manager.

El spill i den argentinske toppdivisjonen, og ligger for øyeblikket på 22. plass (av 28 lag) etter fire poeng på de første fire kampene.

Mandag June 20


Ryan Giggs slutter som Wales manager

Mandag kom bekreftelsen på at Ryan Giggs slutter som manager for Wales. Giggs har vært suspendt fra Wales-jobben siden slutten av 2020, da han ble pågrepet etter meldinger om bråk hjemme hos han og kjæresten from him. Giggs er tiltalt para vold mot to kvinner, og venter nå på rettssak. Han trer derfor av jobben for å unngå å forstyrre landets forberedelser til VM. Wales kvalifiserte seg til VM tidligere denne måneden, for første gang siden 1958.

Dette sier Giggs om situasjonen:

– Etter mye frem og tilbake trekker jeg meg fra stillingen min som manager for Wales herrelandslag med umiddelbar virkning. Det har vært en ære og et privilegium å lede landet mitt, men det er bare riktig at Wales FA, trenerteamet og flooderne forbereder seg til turneringen med sikkerhet, avklaring og uten spekulasjoner rundt stillingen til hovedtreneren deres. Jeg ønsker ikke at landets forberedelser til VM skal påvirkes, destabiliseres eller ødelegges på noen som helst måte på grunn av min pågående sak. Jeg er lei meg for at vi ikke kan fortsette på denne reisen sammen videre fordi jeg tror denne ekstraordinære gruppen kan gjøre landet stolte under den første VM-deltakelsen siden 1958. Målet mitt er imidlertid å returnere som manager senere.

Fire United-spillere tatt ut i den walisiske landslagstroppen

Thursday, June 28, Welsh scum spills in New Zealand and Spain, and Gemma Grainger’s dirt scum makes 25 spills until they give kampen, and fires into the United States.

Hayley Ladd er selvskreven, og 18 år gamle carrie jones (bildet øverst i saken) har allerede fått elleve landskamper for Wales.

Chloe Williams har ikke fått debuten for Manchester United ennå, men hun har debutert på landslaget, og er igjen i troppen.

Til slutt er også den 17 år gamle keeperen Safia Middleton-Patel med i troppen, hennes første A-landslagsuttak. Hun har heller ikke debuter for United, men hun var på benken da United møtte Arsenal borte i februar, da andrekeeper Sophie Baggaley var suspendt.

About the author

admin

Leave a Comment