Silje Nordnes: – Røper detaljer om brudd og kjærlighet

Silje Nordnes (37) var i årevis en godt kjent stemme for morgenfugler som valgte å våkne opp til lyden av «P3morgen». I 2019 sluttet hun imidlertid i det populære programet. Siden da har hun overbevist i flere nye roller, blant annet har hun ledet «Maskorama» i to sesonger.

Nå skal 37-åringen kaste seg ut i noe nytt. Hun kommer denne uken med en flunkende ny podkast som har fått navnet «Kjærlighetssorg».

Temaet er velkjent para Nordnes, ettersom hun har hatt flere forhold som har endt med brudd og kjærlighetssorg.

– Kjærligheten har jeg alltid vært veldig interessert i. Det er så spennende hvordan vi mennesker knytter oss til hverandre, og hvordan denne tilknytningen noen ganger bare slutter å være der. Dessverre har kjærlighetssorg blitt et stadig tilbakevendende tema i mitt liv, forteller «Maskorama»-programlederen i en pressemelding for podkasten.

KOMENTER BRUDDET: Kjendismanager David Eriksen komenterer bruddet mellom ham og Hedvig Glestad. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen.
see more

I Else Kåss Furuseths (41) podkast, «Else besøker»deler Nordnes nå flere tanker om kjærlighet og brudd.

Røper dette

NRK-profilen røper blant annet at hun ofte faller for litt «vanskelige» mennesker. For eksempel de som synes følelser kan være vanskelig.

Nordnes avslører samtidig at hun er av typen som raskt faller pladask for folk – og at hun har vært hemmelig forelsket mange ganger.

Det får Kåss Furuseth til å spørre om hun er hemmelig forelsket i noen nå for tiden.

– Nei, men i fjor hadde jeg en stor hemmelig forelskelse, røper 37-åringen.

Hun gjorde ikke noe med den hemmelig forelskelsen og hun vil heller ikke avsløre hvem det dreier seg om.

REDDET: Else Kåss Furuseth forteller in jobben reddet livet hennes. Video: Dagbladet TV
see more

– Jeg får masse energi av det. Det å være glad i noen eller like noen, det gir meg masse energi, sier Nordnes også i podkasten.

Da Se og Hør møtte henne i forbindelse med Gullruten i Bergen 7. mai, bekreftet den joviale nordledningen at hun fremdeles er singel.

-Litt Skummelt

– Hvordan er det med kjærligheten nå?

– Nei, der skjer det ikke veldig mye. Men det går bra, jeg har det bra, svarte hun.

37-åringen snakket også om den nye podkasten.

BITCH: The influential Sara Emilie Tandberg and samboeren Robin flyttet fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/TV 2
see more

– Det blir veldig, veldig spennende – og litt skummelt. Det er ikke sånn at jeg bretter ut, men det er jo personlig. Det er første gang jeg lager noe på denne måten, og fronter det på egen hånd, uttalte Nordnes til Se og Hør.

Programlederen fortalte også at hun håpet podkasten kan være til hjelp for andre som opplever kjærlighetssorg. At det skal være en trøst og at man skal vite at man ikke er alene.

-Verdt det

– Blir det vondt å snakke om kjærlighetssorg?

– Ja, litt, for selv om jeg ikke har det nå, så er det et eller annet med at hver gang man snakker om det, så kommer man på hendelser i livet, sa Nordnes og la til:

– Hovedbudskapet er at det går som oftest over, og at det er verdt det.

I den nevnte podkasten med Kåss Furuseth fortalte hun også at det for hennes del er tid og terapi som har hjulpet for kjærlighetssorgen, men er ærlig om at hun hadde det vondt lenge etter sitt seneste brudd.

BLIR STARS: Emma Ellingsen avslører hvilke norske kjendiser hun hadde blitt sjokkert over å møte, og hvordan det går med datinglivet. Reporter: Thale Kristensen. Video: Celina Morken. Klipp: Anna Celine Hanisch.

see more

– På grunn av pandemi og brudd, hadde jeg en lang periode hvor jeg ikke hadde noe “crush”. Da tenkte jeg at nå er det noe galt med meg. Jeg er død på innsiden, uttalte Nordnes ærlig overfor Kåss Furuseth, og siktet til at hun vanligvis faller fort for folk og at hun har vært god på å komme seg opp på hesten igjen etter et brudd.

LES OGSÅ: Svarer endelig på ryktene

Leave a Reply

Your email address will not be published.