Sports

Skandaler by Ryan Giggs – Sterke anklager fra eksen

Written by admin

Mandag kom meldingen om at tidligere Manchester United-spiller Ryan Giggs (48) gir seg som manager for det walisiske landslaget, fordi han ikke ønsker å «destabilisere eller risikere» VM-deltakelse de Wales. Årsaken er spekulasjonene rundt anklagene om voldsbruk mot ekskjæresten og søstera hennes.

Giggs har vært suspendt i påvente av in rettssak mot ham – som er berammet until August 8. Den skal etter planen vare i fem dager.

«Samtidig som jeg har tiltro til rettssystemet vårt, hadde jeg håpet at saken ville kommet opp tidligere, slik at jeg kunne gå tilbake til jobben som manager. Det er ingen som har skyld i at saken har blitt utsatt. Jeg ønsker ikke at landets forberedelser for VM skal bli berørt, destabilisert eller risikert på noen som helst måte av den pågående interessen for denne saken”, skriver Giggs i in pressemelding.

Giggs’ attorney, Chris Dawe, uttalte in Giggs er “ekstremt skuffet” in saken ikke vil gå på et tidligere tidspunkt. Coronapandemien og utsatte rettssaker som følge av smitten er årsaken.

anklager sterke

Det var i november 2020 at Giggs ble arrestert etter mistanke om en voldshendelse mot ekskjæresten Kate Greville og hennes yngre søster, som er i 20-åra, i hans eget hjem i Worsley.

Ifølge sky sports anklages Giggs blant annet for å ha skallet til Greville den aktuelle kvelden.

April i fjor møtte Giggs i retten. Han anklages for å ha hatt kontrollerende atferd overfor ekskjæresten over flere år fra desember 2017. Ifølge anklagene dreier det seg om «isolasjon, trakassering, ydmykelse og overgrep».

Aktor Andrea Griffiths sa i retten at Giggs isolerte ekskjæresten fra sine arbeidskolleger og venner – og utsatte henne para «nedverdigende behandling» – para å holde henne i forholdet.

Et eksempel skal blant annet handle om at Giggs sparket ekskjæresten i ryggen og kastet henne naken ut fra et hotellrom i London, for så å kaste alle tingene hennes ut på bargain.

Giggs skal has reactive da eksen anklaget ham for å flørte med andre jenter mens de var sammen. Dette skal ha ført til de påståtte voldshendelsene. Giggs erkjenner ikke skyld.

guarantor

Andre ting Giggs også er anklaget for i den omtalte saken:

*Å has sent merging up to Greville eller blokkert Greville da hun var ute med andre folk, eller da hun spurte ham om forhold up to andre kvinner.

*A hatruet med å send email angående hans seksuelle forhold til hennes venner og kolleger.

*Åjakastet Grevilles eiendeler ut av huset da hun spurte ham om forhold til andre kvinner.

*Å ha stadig møtt opp uanmeldt og uten invitasjon til Grevilles hjem, arbeidsplass og treningssenter etter at hun forsøkte å slå opp med ham.

*A ha stadig sendt uønskede meldinger og tatt uønskede telefoner til henne og vennene hennes da hun forsøkte å slå opp med ham.

Giggs erkjenner ikke skyld. Ifølge engelske medier er strafferammen – hvis han blir funnet skyldig – fem års fengsel.

– Jeg gleder meg til å få renvasket navnet mitt, uttalte Giggs etter å ha blitt anklaget.

Han får ikke kontakte de to fornærmede eller oppsøke en adresse der de befinner sec.

Flere Skandaler

Det er ikke første gang Giggs er involved in offentlig skandale. Waliseren har også skapt overskrifter tidligere.

Det mest kjente tilfellet er fra 2011, da det dukket det opp en sak som rystet England: Ryan Giggs hadde hatt en åtte år lang affære med Natasha, kona til sin egen bror.

Rhodri, broren til Premier League-profilen, stepped first ikke på det som sto i engelske aviser da saken ble kjent. June 2011 she was interviewed by Natasha and interviewed with The Sun and even Ryan Giggs.

Ryan Giggs nektet first for alt, men så sa broren at have satt på opptak der Natasha bekreftet forholdet. Da innrømmet også Ryan Giggs det som hadde skjedd.

– Jeg fant det ut den dagen avisene kom ut, moren hennes kom til huset mitt seks på morgenen, sa Rhodri Giggs i 2019.

Både Ryan og Natasha forsøkte å forsone seg med med Rhodri da skandalen ble kjent, men have valgte etter hvert å snakke åpenlyst om saken med engelske journalist.

– Fra den dagen snakket de ikke til meg igjen, har Rhodri uttalt.

Og folk har på ingen måter glemt den betente saken. I 2016 ble politiet tilkalt etter at Giggs ble møtt av tilgriset gjerde utenfor sin eiendom deél.

Order “cheat”, “welsh cunt”, “twat” og “MCFC” var blant tingene som prydet den tidligere United-stjernas høye gjerde. Det var også skrevet “It was worth it” – eller fritt oversatt til norsk: “Var hun verdt det?”.

BROR: Rhodri Giggs is brother to Ryan Giggs.  Photo: Ken McKay/ITV/REX/NTB

BROR: Rhodri Giggs is brother to Ryan Giggs. Photo: Ken McKay/ITV/REX/NTB
see more

Utroskapsskandale

In annen sak som skapte stor oppmerksomhet i England og også i Norge, var da Giggs angivelig hadde hatt et forhold til glamourmodellen Imogen Thomas.

Giggs gikk rettens vei for å hindre mediene i å skrive om den betente saken. Da en journalist likevel navnga ham på Twitter, var farsen et faktum.

Navnet ble spredd som ild i tørt gress, men fortsatt kunne ikke pressen navngi ham – på grunn av en såkalt gagging order.

Men tter at en folkevalgt valgte å navngi Giggs i Parlamentet var den såkalte arcades ordren ubrukelig. Før det hadde også daværende statsminister David Cameron innrømmet at han visste hvem det dreide seg om.

Den tabloid title: «Naming Private Ryan» fikk mye oppmerksomhet i ettertid, et orderspill på storfilmen «Saving Private Ryan».

Giggs varslet søksmål mot alle som navnga ham, og større profiler begynte å omtale saken og Giggs i sosiale medier.

IKONISK FORSIDE: Daily Mirror only useful med denne.

IKONISK FORSIDE: Daily Mirror only useful med denne.
see more

PS Giggs spilled 672 kamper for Manchester United from 1990 to 2014. Han går for å være in av klubbens største spill gjennom tidene. They have har også vært assistenttrener under David Moyes (spillende) and Louis van Gaal at Manchester United. Waliseren ledet også laget i fire kamper i 2013-14-sesongen etter at Moyes fikk sparken. Han ble train for Wales i 2018.

About the author

admin

Leave a Comment