Slik blir den nye “superpakken” to Allente – legger inn Premier League uten ekstra kostnad

Saken er oppdatert.

Kort tid better at Viaplay kunne slå i bordet med en ny og langsiktig TV-avtale med Altibox, kan den svenske strømmetjenesten og TV3-eieren fortelle at de også står klare med en ny avtale med satellitt-TV-distributøren Allente.

Les også: Altibox and Viaplay enige om ny TV-avtale

Allente er en TV-distributør som er eid med like store deler av Telenor og Viaplay.

Please avtalene er det lagt opp til at TV-kundene kan følge den attraktive betal-TV-fotballen fra den britiske øya, Premier League. Det vil totalt si hele 380 kamper fra den øverste, engelske fotballdivisjonen.

– Allentes abonnenter får muligheten til å se Premier League. Enten som en del av Viaplays strømmepakke Viaplay Total, eller gjennom V Premium, et innovativt hybridtilbud som inkluderer fem nye premium lineær-TV-kanaler dedikert til Premier League, samtlige V sport-kanaler og Film- og seriespakken til Viaplay, skriver Allente i en die cast.

Dermed kan Premier League-supporterne hos Allente velge mellom å se Premier League gjennom strømmetjenesten Viaplay Total, som vil koste 649 kroner i måneden eller som del av den største og dyreste TV-pakken.

– Det er en særskilt pakke vi selger med alt Viaplay-innhold inklusive Premier League som kommer til å ligge på veiledende pris. Så for konsumenten blir det billigere med Premier League, sier kommunikasjonsdirektør i Allente, Maja Wikman Ulrichto Kampanje.

Det er TV 2 som hatt rettighetene til den engelske fotballen de seneste årene til en pris som på det meste har vært nærmet seg 900 kroner, men som den siste sesongen falt til 669 per måned,

Les også: Viaplay jekker ned Premier League-prisene – lanserer ny TV-pakke

Når det gjelder TV-pakken med de lineære kanalene blir det en større endring. Her vil Allente tilby in ny «superpakke» som i tillegg til Premier League vil inneholde alt av sportsrettigheter i tillegg til samtlige Viaplay Originals, filmer og seriesr.

Ulrich forklarer at dette er en annen pakke enn den vanlige premium-pakken.

– Vi kommer til å tilby pakken V Premium, som inkluderer fem nye Premium lineær-TV-kanaler dedikert until Premier League, samtlige V sport-kanaler og film- og seriespakken until Viaplay. Den planlegger vi å tilby til veiledende pris på 649 kroner, sier Ulrich.

Foruten Premier League can be used to play sports and can be played in Formel 1, vintersport and handball.

Tirsdag morgen ble det for øvrig bekreftet at Altibox sitt Premier League-tilbud også vil koste kundene 649 kroner per måned.

– In priority for oss
kim power
kommersiell direktør i Viaplay Group, er fornøyd med å kunne servere enda flere nordmenn engelsk toppfotball.

– Det er en prioritet for oss at så mange norske supportere som mulig får muligheten til å glede seg over Viaplays Premier League-dekning. Allente har en bred rekkevidde i dette viktige market og deres kunder får nå muligheten til å velge mellom et rent strømmeeller hybridprodukt for å få tilgang til Viaplays unike sport- og underholdningstilbud, sier Poder i en pressemelding.

Også toppsjefen i Allente ser frem til den nye Premier League-sesongen.

– Vi ser frem til å Fortsatt Leve Premier League til norske hjem, puber og utesteder gjennom vårt partnerskap med Viaplay Group. Premier League er kronjuvelen blant sportsrettigheter og avtalen med Viaplay Group passer vår strategi om å tilby premiumsport til norske supportere perfekt, sier jonas gustafsonadministrarende direktør i Allente.

Viaplay har tidligere gått ut med en veiledende pris på 649 kroner i måneden til distributøren og Allente velger altså å følge denne veiledningen når det gjelder salget av strømmeproduktet Viaplay. Når det gjelder de mer tradisjonelle TV-pakkene vil prisen altså ligge på 798 kroner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.