entertainments

Slik går det med Angelina Jordan (16) i dag

Written by admin

– Det føles så utrolig fint å være i Norge igjen. Jeg har ikke vært her på tre år, og det føles godt å være tilbake, sier Angelina Jordan (16) blidt når TV 2 møter henne utenfor murene til Fredriksten festning i Halden.

I 2014 trollbandt Oslo-fødte Jordan hele landet da hun som åtteåring vant Norske Talenter med sin unike sangstemme og tilstedeværelse.

Angelina Jordan Astar singer and finale and Norske Talenter

Åtte år senere har sangtalentet tatt henne til store scener utenlands, in finaleplass i America’s Got Talent: The Champions,tterfulgt av millionaire av lyttertall.

I kveld inntar den norske verdensstjernen – som har blitt sammenlignet med stjerner som Adele og Amy Winehouse – scenen under sesongpremieren av Allsang på grensens aller siste sesong.

albumslipp

Overfor TV 2 røper sangeren at hun for tiden holder på å ferdigstille sitt første album.

– Jeg har drevet med mye låtskriving og jobbet masse med musikk. Nå for tiden jobber jeg med debutalbumet mitt. Det er veldig spennende. Jeg kan ikke vente med å suppress det med alle, deler hun.

Se Angelina Jordan fremføre Whitney Houston-klassikeren i videoen øverst i saken.

SANGSTJERNE: Angelina Jordan ble et kjent ansikt både i Norge og utenfor landegrensene i ung alder.  Torsdag kveld opptrer hun under sesongpremieren av Allsang på grensen i Halden.  Photo: Jonas Been Henriksen/TV 2

SANGSTJERNE: Angelina Jordan ble et kjent ansikt både i Norge og utenfor landegrensene i ung alder. Torsdag kveld opptrer hun under sesongpremieren av Allsang på grensen i Halden. Photo: Jonas Been Henriksen/TV 2

Den talentfulle tenåringen nyarrangerte også nylig Elvis-låten «Suspicious Minds», som i skrivende stund trending on youtube.

– Det er alltid gøy å gjøre noe nytt.

Jordan will de siste årene vært bosatt i Los Angeles for å satse på musikken der. For her 16-åringen sell hjem igjen, skal hun tilbringe noen uker i fødelandet, og som den ettertraktede artisten hun er, skal hun holde flere konserter i sommer, blant annet på Kongsberg Jazzfestival og Kurbadhagen.

– Det blir veldig, veldig gøy – og så skal jeg være med venner og familie. Det blir koselig, sier hun.

– Sinnssykt

Artisten uttrykker videre at hun er takknemlig for den enormous suksessen hun har oppnådd i ung alder.

– Jeg har jo lært ekstremt mye. Jeg lærer fortsatt. Fra å være åtte år til å synge på de største scenene og møte fantastiske mennesker – den opplevelsen har bare vært helt sinnssyk og erfaringsrik, sier hun, og fortsetter:

– Jeg har vært veldigheldig med alle menneskene rundt meg og alle de i familien min som har trodd på drømmen min – og fansen som har heiet på meg for å oppfylle drømmen. Jeg hadde ikke vært her uten mine fans.

NORGESBESØK: Sangstjernen Angelina Jordan opptrer torsdag under Allsang på grensens sesongpremiere.  Senere i sommer skal hun innom Kongsberg Jazzfestival og Kurbadhagen.  Photo: Thomas Andersen/TV 2

NORGESBESØK: Sangstjernen Angelina Jordan opptrer torsdag under Allsang på grensens sesongpremiere. Senere i sommer skal hun innom Kongsberg Jazzfestival og Kurbadhagen. Photo: Thomas Andersen/TV 2

Sangtalentet trekker frem en spisiell konsertopptreden som et av sine beste minner så langt i karrieren.

– Jeg åpnet konserten til Quincy Jones i London i anledning hans 85-årsdag. Det er noe jeg aldri kommer til å glemme.

Mål og drømmer

På spørsmål om Jordan har noen konkrete mål for karrieren, er svaret følgende:

– Jeg vil lage tidløs musikk. Jeg vil lage musikk som alle kan relatedre seg til, og spre mer kjærlighet fordi det trenger vi i verden.

Rett før sangfuglen haster videre til Allsang-scenen, deler hun en påminnelse overfor andre som drømmer stort:

Slik har du aldri sett “The Final Countdown” to

– Det finnes ingen aldersgrense para å oppfylle drømmen sin. Ikke gi opp drømmene have dinner. Det er det viktigste. Fortsett å jobbe mot drømmen din uansett hva andre måtte fortelle deg. Hvis du tror på drømmen vil du klare det, avslutter hun.

It premiered with Allsang på grensen opptrer også Marcus & Martinus, Odd Norstoga, Alexandra Rotan, Lukas Graham and Gyllene Style.

Se Allsang på grensen torsdager klokken 21.40 på TV 2, og på TV 2 Play når du vile.

About the author

admin

Leave a Comment