Sports

– Smått spektakulær overgang

Written by admin

Kun snaue tolv måneder etter at han ganske sensasjonelt returnerte til Old Trafford skal portugiseren ha bestemt seg for å forlate «de røde djevlene», meldes det i England.

Det er allerede klart at 37-åringen har fått innvilget fravær til treningsleiren til laget i Bangkok grunnet «familiære årsaker».

Petter Veland, as a member of the Premier League for Viaplay den kommende sesongen, tror Ronaldo har tatt på seg Manchester United-drakta for siste gang.

– Det virker jo sånn. Han er en bestemt mann, og he får det som regel som han vile. Han ønsker å sette et avtrykk så stort som overhodet mulig i Champions League-historien, og at en av hans siste sesonger da skal spills for en klubb som ikke deltar i Champions League, tror jeg ikke han er spesielt interessert i, sier Veland til Dagbladet .

They have mener det er åpenbart in Manchester United-returen i fjor sommer ikke ble det man hadde sett for seg.

Lagkamerat med Messi?

I internal press jonal kobles Ronaldo nå up to Bayern München, Paris Saint-Germain og Chelsea. The Veland incumbent is av of three som favoritt til sikre seg Ronaldos signatur.

– Bayern München er nok den mint sannsynlige av de tre. Det synes jeg på bakgrunn av alle overganger Bayern har gjort gjennom historien. Du finner sjelden en sånn type overgang. Han er for gammel og for dyr, forklarer Veland.

They have mener en overgang til PSG er mer aktuell, og er enig i at det vil være smått oppsiktsvekkende om Ronaldo blir lagkamerat med sin mangeårige rival Lionel Messi.

DEN GANG DA: Cristiano Ronaldo and Lionel Messi in Champions League-kamp mellom Juventus and Barcelona.  Photo: AP Photo/Joan Monfort

DEN GANG DA: Cristiano Ronaldo and Lionel Messi in Champions League-kamp mellom Juventus and Barcelona. Photo: AP Photo/Joan Monfort
see more

– PSG har økonomien og behovet for en slik type prestisjesignering. Det vil de alltid ha, så lenge prosjektet deres er så omstridt. Det vil på mange måter gi Ronaldo muligheter til å vinne Champions League igjen. Det sier vi hvert år om PSG, men så synes jeg ikke kulturen der er så sterk likevel.

They have fortsetter:

– Det vil i så tilfelle gi et vanvittig, i utgangspunktet usansynlig og ulogisk, samarbeid med Messi på topp. In de to største rivalene tar en siste dans sammen, det ville vært en historie i seg selv.

– Hva tenker du om de to sammen?

– På en måte hadde det vært utrolig kult, men på en annen måte synes jeg det hadde overskygget rivaleriet. Men det hadde vært gøy å se hvordan de hadde fungert.

Avslutningsvis tror Veland in the Manchester Uniteds Premier League-rival Chelsea er den mest åpenbare kandidaten for Ronaldo.

– Jeg klarer ikke helt å sette fingeren på det, men jeg får en følelse av at dette kan skje. Det er en posisjon ledig, og jeg tror Chelsea synes det hadde vært litt kult å ta brodden av glansbildet til Ronaldo i Manchester United.

PA OLD TRAFFORD: Cristiano Ronaldo for Manchester United.  Photo: AP Photo/Jon Super

PA OLD TRAFFORD: Cristiano Ronaldo for Manchester United. Photo: AP Photo/Jon Super
see more

– In system sjanse

TV 2s fotballekspert Mina Finstad Berg mener i likhet med med Veland at jakten på et nytt Champions League-trophy trigger Ronaldos lyst på nye utfordringer.

– Det virker som han ønsker seg vekk, og det vil ikke overraske meg om han vil ha en siste sjanse til å vine Champions League. Vi vet at det er turneringen som betyr mest for ham. I Manchester United vinner han ikke Champions League denne sesongen, og det er ikke sikkert han har igjen så mange sesonger på toppnivå, sier Finstad Berg til Dagbladet.

Hun omtaler Ronaldo without returning to Manchester United in berg-og-dal-bane, og mener laget ikke har blitt noe bedre etter at Ronaldo kom tilbake – kanskje snarere tvert imot.

– Han har ikke hatt det beste kroppsspråket på banen, det skal ha vært konflikter i garderoben, og selv om Ronaldo har bidratt med scorer, har United som lag scoret langt færre mål denne sesongen enn de har gjort tidligere. Så skal det sies at det ikke ene og alene er Ronaldo sin skyld at forrige sesong ble som den ble.

FØLGER INTERNATIONAL FOOTBALL: TV 2-ekspert Mina Finstad Berg.  Photo: Julia Marie Naglestad/NRK/TV 2

FØLGER INTERNATIONAL FOOTBALL: TV 2-ekspert Mina Finstad Berg. Photo: Julia Marie Naglestad/NRK/TV 2
see more

Vanskelig å stops sec

Finstad Berg synes det er vrient å spå hvor målmaskinen ender opp.

– Tyskland og Frankrike er to ligaer han ikke har vært i, og han vil sannsynligvis se på de som to interessante utfordringer. I PSG er jeg spent på hvordan den angrepsrekka vil bli seende ut: Skal Ronaldo inn i miksen med Neymar, Kylian Mbappé or Lionel Messi?

– Ja, går egentlig det?

– Det er ikke plass, med mindre de skal spill med offensive fire. Du kan skyve Messi ned som en offensive midtbane, men det blir et fryktelig ubalansert lag.

Hun Fortsetter:

– Og i Bayern kommer det mye an på Robert Lewandowski. Hvis han forsvinner, gir det til en viss grad mening med med Ronaldo inn. Chelsea har også blitt nevnt, men det er ennå tidlig i overgangsvinduet. Jeg blir hvert fall ikke overrasket om Ronaldo spill and annet sted enn Manchester United neste sesong, avslutter Finstad Berg.

About the author

admin

Leave a Comment