Soccer, Tennis | Flere tjener mer enn Mbappé: It is listed on the best betalte idrettsutøverne under 25 years

På en fersk liste over de mest innbringende idrettsutøverne i verden under 25 år, finner man svært få europeiske fotballspillere. Kylian Mbappé is in this som har sneket seg inn på list over de syv med høyest inntekt, men PSG-spilleren troner på ingen måte øverst.

På toppen av list er nemlig amerikanske Josh Allen, som er quarteback i Buffalo Bills. Han signerte i fjor en ny avtale med klubben, som har et tak for 258 million dollars on seks år, med en minimalsutbetaling for 150 million dollars.

talk out Forbes som har utarbeidet list over de unge utøverne med høyest inntekt.

De har delt opp i inntekter på og utenfor idrettsarenaen. For Allen without his tjente they have totalt 67 millioner dollar i fjor, hvorav 63 millioner ble inntjent på banen, mens 4 millioner ble tjent inn utenfor. Inntektene utenfor banen inkluderer blant annet inntekter fra sponsor, hvor amerikaneren er sponset av blant andre Nike, Pepsi og New Era.


Disse idrettsutøverne tjener better (under 25)

1: Josh Allen (football, NFL)

2: Naomi Osaka (tennis)

3: Max Verstappen (Formel 1)

4: Kylian Mbappe (football)

5: Marshon Lattimore (football, NFL)

6: Devin Booker (basketball, NBA)

7: Jake Paul (Boking)

Les også: United-stjernen snakker ut om privat drama

Tjener fett utenfor tennisbanen

Number for Naomi Osaka’s best tennis players list. Japaneren tjente rett i underkant av 60 million dollars i fjor, men det er ikke nødvendigvis det som er mest oppsiktsvekkende. Hele 58 millioner kom nemlig fra inntekter utenfor banen, noe som vil si at bare to millioner ble inntjent på banen.

Det er kanskje ikke så rart at 24-åringen håver inn på hjemmebane. Osaka har nemlig flere enn 20 samarbeidspartnere, sin egen hudpleieserie og sitt eget sportsagentur.

Etter Osaka følger Formel 1-sensasjonen Max Verstappen, før Mbappé omsider sniker seg inn på en 4.plass.

Les også: Solbakkens stikk til serbisk reporter: –⁠ Har du hørt om Haaland?

solid manedslønn

Franskmannen, som var ønsket av flere klubber, for having forrige uke valgte å forlenge med PSG, hadde i fjor en inntekt på 43 million dollars. 28 av from på banen og 15 av from utenfor.

Det er ventet at 23-åringen vil tjene mer i år enn hva han gjorde i fjor, da den nye avtalen med Paris-klubben skal være svært lukrativ. Det skapte mye oppstuss da Mbappé forlenget med PSG, på grunn av de skyhøye summene han skal få utbetalt.

Sky Sports har rapporteur and franskmannen vile tjene omkring 1.2 million dollars i uken. I tillegg skal have ha fått et signering to honor på omkring 120 million dollars.

Den spanske toppdivisjonen LaLiga har uttalt at de vil klage inn PSG til UEFA, med bakgrunn i de skyhøye summene klubben har betalt for spreaderen.

– Denne typen avtaler angriper den økonomiske bærekraften til europeisk fotball, og setter hundretusenvis av arbeidsplasser og sportslig integritet i fare, har representative for LaLiga uttalt.

Les også: Skrekkhistoriene to Liverpool har rent inn. Nå avslører Real Madrid-fans deres opplevelse

Flere amerikanske stjerner to listen

Mbappé, med sin solide månedslønn, er i godt selskap på Forbes sin liste over verdens best betalte utøvere under 25 år. Like bak PSG-spilleren finner man NFL-cornerback Marshon Lattimore, tett best by basketballstjernen Devin Booker and the Jake Paul novel.

Sistnevnte er i utgangspunktet en velkjent Youtuber, men har ifølge Forbes tjent mer penger på boksingen. Han har gått flere kamper mot andre kjente navn, hvor det ofte har vært store pengesummer envolved. Totalt dro Paul inn 38 million crowns i fjor. 30 av de skal ha vært inntjent gjennom idretten.

List of the best betaltes under 25 years in flere av de yngre stjernene tjener fett på sine respektive idretter.

Det er likevel ikke de unge som tjener best. Idrettsutøveren som tjener best i verden, uavhengig av alder og sport, er Lionel Messi med sine 130 million dollars i fjor. He have followed in the footsteps of LeBron James and Cristiano Ronaldo.

Les også: Langrennsesset med eget lag – henter inn overraskende krefter

Leave a Reply

Your email address will not be published.