«Sommerhytta»: – Favorittstempel: – Irriterer meg

“Sommerhytta” har allerede rukket å rulle og gå på norske skjermer i åtte uker. Det vil også si at det nærmer sec en finale med stormskritt.

Hvert år får seerne hver sine klare favoritter, og det er som regel knyttet stor stor spenning rundt hvem som vil vinne en egenbygget hytte på slutten av sesongen.

I år er det Lina Heikkilä and Eldan Naftaly Nysveen har seilet opp som storfavoritter. Hittil står de med tre gullhammere – flere enn noen av de andre parene.

ROLLER SKATE: Det er ikke alt som blir filmet på «Sommerhytta», para eksempel da Lise skadet sec. Video: Steffen Pettersen/TV 2
see more

– meg irritant

Favorittstempelet har de også fått ved å vinne ukekonkurransene som holdes, hvor deltakerne hver uke konkurrerer i alt fra sying og snekring, til smaking av grønnsaker.

Hittil har de vunnet hele sju av ukekonkurransene – to bare denne uka.

Det er flere enn noen av de andre parene. Det betyr også at de har fått flere premier enn de andre.

– Vet du hva, Eldan og Lina begynner å irritere meg skikkelig. De vinner faen alt som er. Det er ganske menneskelige å bli irritert da, men det er jo fordi de er så flinke, sier Sara Meyer Boudaya med et smili i tirsdagens episode.

Listening number Lise Sakariassen og Lars Jørgensen, som har vunnet fem ukekonkurranser. De sitter na med to gullhammere.

KRANGER: Det er ikke en hemmelighet at Lina og Eldan jobber i litt ulikt tempo på «Sommerhytta», og det har ført til uenigheter undervis. Video: Steffen Pettersen/TV 2
see more

frustrated

Overfor Dagbladet utdyper både Sara and ektemannen Ibrahim Mahnin at det føltes kjedelig å tape flere av ukekonkurransene. I skrivende stund har de en gullhammer, og har vunnet to ukekonkurranser.

– Jeg hadde nok et lite utbrudd der og var litt frustrert over at det var et lag spesielt som vant veldig mye – Lina og Eldan. Jeg var så lei av at de vant. Det var hele tiden, ikke bare ukefinaler, men konkurranser også. From var helt rå, sier Sara, og ella fortsetter latermildt:

– Det å tape og tape og tape… man ble bare sånn: «Ah, MÅ de?».

Paret forteller at de følte de skulle ha fordeler i de mer idrettslige oppgavene, men den gang ei. Lina og Eldan tok hjem seieren i minst én av de mer fysiske konkurransene.

– Men de er rå, det er jo derfor, sier Ibrahim.

– KAN IRRITERE MEG: Det er ikke alltid naked god stemning mellom ekteparet Sara og Ibrahim, kjent fra “Sommerhytta.” Video: Television 2
see more

– Hadde ikke troa

Det er ingen hemmelighet at parets favorittstempel ble sett på som en trussel for de andre deltakerne. Da Dagbladet møtte Lina og Eldan før sesongen begynte å sendes på TV, påpekte de at det ga dem selvtillit.

– Vi håpet jo på å vinne, men vi hadde ikke noe tro på at vi skulle klare det, sier Eldan, og legger til:

– Vi gjorde det jo bra gjennom hele sesongen, føler jeg, så det ga oss litt selvtillit. Men vi snakket egentlig aldri om det høyt til hverandre.

Lina sier seg enig i det den ferske ektemannen sier.

– Vi sa aldri sånn: «Kanskje vi faktisk kan klare det». Det ble aldri sagt høyt. Vi lot ikke oss selv tenke på det, og bare jobbet.

Grunnen til at de ikke tillot sec å si det høyt, var fordi de begge allerede visste at den andre ønsket å vinne den egenbygde hytta.

BARN«Sommerhytta»-paret Lina og Eldan planlegger å få barn i nærmeste fremtid. Video: Steffen Pettersen/TV 2
see more

– Det ville være livsendrende for oss. Så vi prøvde å holde følelsene i sjakk og ønsket ikke å ta noen gleder, eller sorger, på forskudd. Vi prøvde hele tida å distansere oss fra at hytta kunne bli vår, selv om det var umulig å distansere seg helt. I saw var jo der for den.

En de faktisk kunne vinne hytte, gjorde en de ikke tok konkurransen para gitt – til tross para en de gjorde det bra underveis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.