«Sommerhytta»: – Skikkelig dritt

Ti uker har gått siden fire unge kjærestepar kunne innta Nes Strandhager, i håp om å realisere den store hyttedrømmen.

Torsdag kveld var det tid for finale i det populære programet «Sommerhytta», og ivrige seere fikk endelig se hvem som tok hjem seieren.

Det var til bitch Sara Meyer Boudaya og Ibrahim Mahnin som gikk seirende utog de får nå overta in egenbygget hytte til in verdi av tre millioner kroner.

Det betyr imidlertid at tre andre par måtte returnere til sine respektive hjem – «tomhendt».

VAN: Det ble til slutt ekteparet Sara og Ibrahim som stakk av med seieren i «Sommerhytta». Video: Steffen Pettersen
see more

-Skuffet

Det er ingen tvil om at nettopp «Sommerhytta» er en skuffende konkurranse å tape. Samtidig som seieren glipper, forsvinner også muligheten for å vinne en millionhytte – som hvert deltakerpar har lagt ned timevis av arbeid på.

– Det var skikkelig dritt, ler Lise Sakariassen på spørsmål fra Se og Hør om hvordan det føltes.

– Det var så mye forventninger den siste uka, og mange som hadde mulighet til å vinne. Jeg tenkte, i hvert fall før vi begynte, at: «Det er sikkert ikke så farlig hvis man ikke vinner, for man får en opplevelse», men vi ble skikkelig skuffet når resultantene var klare, legger kjæresten Lars Jørgensen til.

KONKURRENTER: Lise og Lars har vist seg å være harde konkurrenter for de andre parene.  Likevel holdt det ikke helt inn.  Photo: Espen Solli / TV 2

KONKURRENTER: Lise og Lars har vist seg å være harde konkurrenter for de andre parene. Likevel holdt det ikke helt inn. Photo: Espen Solli / TV 2
see more

Inn mot finaledagen sto kjæresteparet med tre gullhammere, og hadde derfor store sjanser til å vinne hytta.

– Jeg tenkte at det var helt åpent, egentlig. Så var det jo kjipt, men det har gått bra med oss. Det går bra uten hytte også, ler Lise videre.

VISOR FROM: Sara og Ibrahim vant «Sommerhytta» 2022, his viser from fram vinnerhytta. Video: Steffen Pettersen
see more

– In game av

Et av parene som hadde størst sjanse til å ta hjem seieren mot slutten, var Lina Heikkilä og Eldan Naftaly Nysveen. De sto nemlig med fem gullhammere – samme antall hammere som vinnerparet.

– Det var selvsagt kjipt å ikke vinne. Jeg skal ikke lyve og si at det er tap og vinn med samme sinn, når det står om en hytte til tre millioner – som man har laget selv og fått eierskap til, sier Lina til Se og Hør, og fortsetter:

– Men vi visste at det var en del av gamet, så det er ikke noen å være sure på, annet enn oss selv i så fall. Vi var veldig innstilt på det, selv om vi håpet å vinne, så hadde vi ikke alltid den største troen på at vi faktisk skulle klare det.

TAPTE PÅ MÅLSTREKEN: Lina og Eldan var svært nær å vinne konkurransen.  Slik ble det imidlertid ikke.  Photo: Espen Solli / TV 2

TAPTE PÅ MÅLSTREKEN: Lina og Eldan var svært nær å vinne konkurransen. Slik ble det imidlertid ikke. Photo: Espen Solli / TV 2
see more

Hun påpeker imidlertid at troen vokste i takt med at de gjorde det bra underveis i konkurransen.

– Da vokste håpet og troen på oss selv. Og ikke minst hadde vi stor tro på sluttresultatet vårt. Men det endte med å være for godt til å være sant, dessverre.

Både Eldan og Lina beskriver følelsen som et stort antiklimaks, men understreker at de er glade på vinnerparets vegne, og at de unner både Sara og Ibrahim og de andre deltakerne å vinne hytta.

– Men vi synes jo fortsatt at vi, helt ærlig, hadde den fineste hytta, men det håper jeg alle de andre føler om sin egen hytte også, legger Lina til.

Vinneren av «Sommerhytta» 2022 er kåret, men det var ikke alt som gikk som det skulle under finalen. Video: Steffen Pettersen
see more

– ski test

Daria Klovholt and kjæresten Marius Holst Sætre var det paret som det først ble kjent at ikke kom til å vinne hytta. I finaleuka sto de nemlig med en gullhammer.

– Hva skal jeg yes. Underveis begynte vi å innse at dette ikke kunne gå. Der og da var det kjipt, men når man aksepterer det fikk vi en annen tilnærming til det, sier Daria, og fortsetter:

Photo: Daria and Marius gikk inn i finaleuka med en gullhammer.  From klarte likevel å kose seg i finaleuka.  Photo: Espen Solli / TV 2

Photo: Daria and Marius gikk inn i finaleuka med en gullhammer. From klarte likevel å kose seg i finaleuka. Photo: Espen Solli / TV 2
see more

– På selve finaledagen og i finaleuka hadde jeg det kjempegøy. Da roet jeg meg ned, og tenkte på alt vi hadde fått til.

Hun forklarer videre at hun forsøkte å fokusere på det fine – framfor å være sint for at seieren glapp.

– Jeg måtte bare akseptere det for det det var, og nyte den siste tida. Jeg ville heller has in god opplevelse av finaledagen. Vi gjorde det vi kunne og hadde det hyggelig, sier hun videre.

Daria forklarer også at de hadde det kjipere underveis i de ti ukene, siden de ikke fikk gullhammere. Til slutt gikk det også opp for dem at de ikke hadde en sjanse til å vinne.

-Det var kjipt og skikkelig trist. Men så fort vi aksepterte det og ikke ga opp, gikk det fint. Jeg visste at vi ikke hadde kjangs, men vi ville jo ikke gi opp. Jeg ville gi de framtidige hytteeierne en fin hytte, i det minste, ler hun avslutningsvis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.