entertainments

“Sommerhytta”-vinnerne 2022: – Jeg knakk fullstendig sammen

Written by admin

Sara and Ibrahim van “Sommerhytta”

– Jeg knakk fullstendig sammen

Ekteparet trådte til da det gjaldt som mest i konkurransen. Da «Sommerhytta»-seieren var et faktum, tok følelsene overhand for Sara Meyer Boudaya og Ibrahim Mahnin.

Etter 10 intense uker var det ekteparet Sara Meyer Boudaya (28) og Ibrahim Mahnin (30) som til slutt med utropt som vinnere av TV 2-programmet «Sommerhytta».

– Jeg knakk fullstendig sammen. Jeg kan begynne å grine bare jeg tenker på at vi vant. Det var helt sykt! First var jeg sånn: “Hæ? Tuller du med meg? Og så begynte jeg bare å hulke dramatisk mens jeg lurte på om det var sant, sier Sara.

Ibrahim slapp jubelen løs under finalen og smilte fra øre til øre. Midt i seiersrusen ga programleder Guri Solberg ekteparet beskjed om å gå bort til selve premien – hytta de hadde jobbet så hardt med å sette i stand.

– Det var først da vi sto utenfor hytta at det gikk helt opp for meg at den virkelig var vår. Da begynte jeg å gråte. Det var da jeg klarte å ta inn over meg at vi hadde vunnet. Jeg tenkte: «Vi har jobbet så hardt. Det vi står og ser på nå, er det vi som har gjort». Vi sto utenfor hytta vår og hulket sammen. Vi var både stolte og utrolig slitne, sier Ibrahim.

SARA OG IBRAHIM: – “Sommerhytta” var et perfect eventyr. Vi fikk sette jobben på pause i 10 uker og bare fokusere på kreativitet og å være sammen, smiler ekteparet.
Photo: svein brimi

Vinnerne from «Sommerhytta 2022»

Fram til finaleuka hadde det ikke helt gått veien for Sara og Ibrahim. To av parene hadde flere gullhammere enn dem, men ekteparet slo til når det gjaldt som mest – og vant begge konkurransene som ledet opp til finalen.

– Det var overraskende for vår del, men helt avgjørende. Da vokste det fram et mye større håp enn det vi hadde hatt tidligere. Vi tenkte: “Oi, nå går vi faktisk inn i finalen med en gullhammer mer enn alle de andre” – og vi hadde jo ligget på tredjeplass fram til da, sier Sara.

Ibrahim ser på det som en fordel at de andre parene ledet konkurransen før finaleuka.

– Det var deilig å kjenne på at vi alltid lå under de andre. Det føltes tryggere å jage seieren. Man får et større forventningspress på seg hvis man leder. Vi følte at vi gikk inn i ledelsen på akkurat riktig tidspunkt, og det var en fin følelse, smiler han.

Les også: «Sommerhytta»-Daria: – Fikk meg in skikkelig knekk

Feiret med familien

I tidligere sesonger av «Sommerhytta», har det flere ganger oppstått dårlig stemning mellom vinnerne og de øvrige deltagerne, men Sara og Ibrahim opplevde at de andre parene unte dem seieren.

– Rett etter at vi ble kåret som vinnere, kom det en automatisk sorgprosess for dem som ikke vant. De måtte samle seg litt i hyttene med sine nære og innse at de ikke vant. Men så kom de bort til vår hytte etterpå, der vi sto og feiret med vår familie.

SOMMERHYTTA 2022: Da ekteparet ble kåret til vinnere av «Sommerhytta», begynte Sara å hulke og brøt sammen etter de 10 ukene med knallhard jobbing.
Photo: television 2

– Vi hadde hatt full forståelse for at ingen ville snakke med oss ​​​​den dagen, men det gjorde de. Det ble sterkt, for de gjorde det hyggelig for os selv om de var triste, sier Sara.

Les også: (+) Ekskona mener at hun har rett til å overta hytta. Prøver hun å lure meg?

Senskader and Ryggen

Det er ingen tvil om at hardkjøret i «Sommerhytta» er en påkjenning for kroppen. Ekteparet forteller at de klarte seg bra under selve TV-innspillingen, men i ettertid ble det verre.

– Jeg slet mye med ryggen etter «Sommerhytta». Da ella tok den igjen, som om den sa: “Du din jævel. Nå har du behandlet meg dårlig i mange uker». Jeg slet med å gå i flere måneder og hadde vondt for å sove. Det inntraff fra cirka en uke better at vi var ferdige med TV-innspillingen, og jeg er fortsatt ikke bra i ryggen, sier Sara, som falt i en trapp for tre år siden og siden har slitt med senskader.

RYGGPLAGER: – Jeg har aldri vært så sliten som jeg var i uke 10. Det stoppet ikke opp, men gikk fullstendig i ett med jobbing, sier Ibrahim. Sara slet med vonde ryggplager etter TV-innspillingen.
Photo: television 2

Nå gleder Sara og Ibrahim seg til å endelig få ta hytta i bruk, og nyte late sommerdager på Nes strandhager.

– Vi synes det er helt sykt at vi vant og at vi får en ny hytte. Familiene våre er veldig glade på våre vegne og gleder seg til å bruke hytta sammen med oss. From har allerede begynt å krangle om hvem som skal låne den når, så vi må nok lage en månedsplan. Det har hele tiden vært viktig for oss at familiene våre også skal kunne bruke hytta, smiler «Sommerhytta»-vinnerne.

På dagen finalen ble sendt på TV, bekreftet paret igjen at de har tenkt å beholde hytta i et intervju med television 2.

SAMARBEID GOD: – Vi er flinke til å vike fra eget utgangspunkt, at en av oss klarer å møte den andres idé når vi er uenige om noe, smiler Sara. For «Sommerhytta» hadde de bare gjort litt enkel oppussing hjemme i leiligheten på Refstad i Oslo.
Photo: svein brimi

About the author

admin

Leave a Comment