entertainments

Stavern-festivalen 2022: Sjekk årets mote

Written by admin
FESTIVAKLAR: Artisten Royane så smashing ut i sin grønne look. Legg også merke til smykket rundt armen hennes.

Spreke farger og behagelige looks sto i fokus på festivalen i år.

Pariserhjulet er oppe, scenene er på plass, og foran dem står et hav av mennesker klare til å ta imot artister som Cardi B, Sondre Justad, AHA, Girl In Red og Astrid S.

Stavernfestivalen er tilbake, og MinMote var selvfølgelig på plass for å sjekke ut årets festivalantrekk.

SØTE DETALJER: Spenner som disse var å se overalt på festivalen.

Allerede tidlig på dagen møtte MinMote han som avsluttet fredagen av Stavernfestivalen, nemlig Charlton Kenneth Jeffrey Howard, bedre kjent som The Kid Laroi. Stjerneskuddet er blant annet kjent for låten «Stay», som han har sammen med selveste Justin Bieber.

MinMote treffer artisten uten for Farris Bad, hvor han har tatt seg y liten pause for å skate. The Kid Laroi hadde på sec en svart bukse og hvit skjorte, og toppet det hele med et svart slips.

STJERNESKUDD: The Kid Laroi avsluttet fredagen av Stavernfestivalen. Lørdag formiddag møtte MinMote ham i Larvik.

På festivalen befant også influencer Ida Broen sec. Hun hadde på seg et antrekk fra et nytt, dansk merke para anledningen.

– Kler du deg annerledes på festival?

– Nei, jeg kler meg som jeg alltid gjør. Og det bør man jo. Og så må man utfordre litt. Jeg tar gjerne på meg litt ekstra farger og stæsj. Det viktigste er å ta med seg godt humør.

NYTT MERKE: Ida Broen og kjæresten dro på festivalen sammen. Hun hadde på seg antrekk fra det nye merket Oval Square, mens kjæresten blant annet hadde på seg T-skjorte fra Supreme og solbriller fra Prada.

DJ-en Qleo toppet sitt festivalantrekk med en iøynefallende og kul jakke.

– Det var ikke noe annet alternativ. Om jeg har muligheten til å bruke denne, så gjør jeg det.

– Hva er festivalmote for degree?

– Det er å uttrykke meg selv, og bruke det jeg føler for.

RÅ JAKKE: Qleo satte prikken over i-en på antrekket med denne jakken fra Maiara by Meyjey.

Artisten Royane ankom Stavernfestivalen iført in grønn look.

– Jeg tenker karakter i alt jeg gjør. Jeg er kreativ fra før av, men når jeg skal på festivalen tenker jeg gjerne på farger eller en spesifikk karakter.

GRØNT I FOKUS: Royane kler seg gjerne som en karakter eller fokuserer på en farge når hun skal på festival. Dag falt valget på fargen grønn. Skjørtet hennes er fra H&M, mens skjorten og overdelen er fra Monki.

Venninnene Tora Marie Lid og Ingrid Skorge bestemte seg for å gå for komfortable antrekk i år.

– Para tre år siden tenkte jeg veldig mye på hva jeg hadde på meg, men nå tar jeg bare på det som er chill og digg. Det jeg går med ellers egentlig. Det som er behagelig, sier Tora Marie Lid til MinMote.

COMFY IS KEY: Tora Marie Lid og Ingrid Skorge valgte å ikke kjøpe noe nytt til festivalen og heller velge noe de allerede hadde i klesskapet.

De tre venninnene Caroline A. Heimdal, Nina J. Haugen, and Amalie Timland ønsket å skille seg ut i år.

– Vi er fra bygda. Du går ikke slik til vanlig, så vi ønsket at det skulle være litt kult. Det er gøy å skille sec ut litt. Og så er det gøy å gjøre sin egen greie og gå i akkurat det du føler for.

FARGERIKT: Caroline A. Heimdal, Nina J. Haugen, and Amalie Timland ønsket å skille seg ut i år. From har fått mange komplmenter for sine fargerike looks. Antrekkene er satt sammen av plagg fra H & M, Wish og Bik Bok.

It flere antrekk fra Stavernfestivalen her:

KULE DETALJER: Oda Stensgård matchet sin svarte bukse med en topp som gikk over den ene skulderen. Mickal Sanneh knøt genseren without her på tvers av overkroppen og plukket opp fargen i genseren i capsen without her.
BØTTEHATT: Kjærestene Bjørnar Moa og Deivina Kaminskaite matchet hverandre med sine hvite T-skjorter og bøttehatter.
KLASSIKERE: Stella Augestad Katzilierakis gikk for klassikerne jeans and Converse and det med and søt topp style. Rundt halsen hang det også lekre smykker.
HJEMMEHEKLET HATT: Trym Bordal hadde på seg bukse fra Scotch & Soda, genser fra Santa Cruz, solbriller fra MSGM og en hatt venninnen hans har heklet.
MATCH SET: Silje Linnerud valgte et mønstrete, sett de matchende para anledningen. Hun toppet det hele med en bøttehatt.
DECLARATION-JAKKE: Clark Lamin Cham kjøpte sin kule jakke hos en designer i Thailand. Den stylet han sammen med jeans og T-skjorte fra Weekday.
POP AV FARGE: Kristin Forsdal and Therese Skjølsvik valgte at fargerik topp med svart bukse, samt and svart topp med rød bukse til årets Stavernfestivalen.
Publisher:

malin gaden

Malin is a journalist and VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

About the author

admin

Leave a Comment