Sports

Stor interesse rundt Sandefjord-kometen: – Sulten på noe mer

Written by admin
  • Se Tromsø – Sandefjord lørdag klokken 18:00 på discovery+

Ofkir har nemlig vært i fyr og flamme så langt denne sesongen. 25-åringen står med åtte mål og fire malgivende på de første 15 kampene, og står bokført med fem mål på de siste sju seriekampene. Fra 19. juni til 12. juli scoret han i hver kamp på rad – fem seriekamper og en cupkamp.

Det har gjort at større klubber har snust på Ofkir, som før årets sesong aldri hadde scoret mer enn tre mål i løpet av en hel sesong. Åtte mål så langt gjør at han er nummer to på topscorerlisten, bare bak Amahl Pellegrino.

eliteserien

Vrakingen sendte kapteinen i tenkeboksen: – Fikk meg til å reflektere

ON THE SIDE OF TIME

Discovery vet at det er stor interesse rundt høyrekanten, både fra norske og utenlandske klubber. Enn så lenge har det vært lite konkret rundt Ofkir, men klubber følger med.

Saken fortsetter under videoen.

Spinnvilt minutt: – Det der skal jo være straffespark?!

Ofkir: Fullt fokus på Sandefjord

– Jeg fokuserer på det jeg kan. Jeg vet at det har vært klubber som har forhørt seg om situasjonen min, men jeg vet ikke all verden. Jeg har bedt agentne mine si fra når det er noe mer konkret og spennende, sier Ofkir til Discovery dagen etter en ny score, denne gang i 2-0-seieren over Kristiansund.

– Jeg koser meg om dagen og tar bare kamp for kamp. Det er alltid kult med mye interesse. Jeg føler det er fortjent og det er deilig at det har løsnet, men jeg vet samtidig at det bor mer i meg. Jeg er ikke fornøyd. Jeg vil vise mer enda mer fram og er sulten på mer, fortsetter Ofkir, med en fortid i Vålerenga, Lillestrøm, Sarpsborg og belgiske Lokeren.

Til tross for at han bare er 25 år, har Ofkir rukket å teste lykken i utlandet. I January 2017, som 20-åring, ble han solgt til Lokeren fra Lillestrøm etter en 2016-sesong der han leverte tre mål og tre malgivende pasninger på 23 ligakamper. Men oppholdet ble ikke helt som Ofkir hadde sett para sec.

– Nei, det gikk ikke så bra i Lokeren kan du si. Jeg hadde in skulderskade som satt meg ut av spill i sju-åtte måneder, også fikk vi ny trener. Da ble jeg helt fryst ut og var ikke ønsket. Jeg var såpass ung at jeg bare ville spill soccer and få igjen gleden, og da måtte jeg vekk. Jeg er glad for at jeg gikk til Sandefjord i 2018, sier han om oppholdet i Lokeren, der han fikk skarve ni kamper over en periode på 14 måneder.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Sandefjord snudde og slo viking

Vile til utlandet igjen

Likevel er han klar på en ting:

– Jeg vile til utlandet igjen. Det er drømmen min. Lokeren-opholdet var in order erfaring for meg. Jeg har smakt på livet som utenlandsproff og vil ut igjen. Jeg er mer klar og bedre rustet nå enn det jeg var for seks år siden.

Men selv om drømmen er utlandet igjen, stresser ikke Ofkir, som har kontrakt ut 2023 med Sandefjord, nevneverdig av den grunn.

– Jeg har først og fremst mest lyst til å få til en sesong der jeg dashboard 30 seriekamper. Jeg er på god vei mot det nå og stortrives i Sandefjord. Samtidig må jeg følge drømmen min, men jeg må ikke ta noe forhastet valg. Totalpakken er viktig for meg – land, økonomi og liga. Jeg tar ting som det kommer.

– Hva frister mest – in norsk toppklubb eller å reise til utlandet?

– Jeg er åpen for alt. Jeg er sikker på at det kommer til å bli bra, uansett om det blir her i Norge eller noe annet sted. Det finnes mange gode norske klubber også. Jeg tenker ikke så mye på det, men heller fokusere på å levere her og nå. The men jeg har mye mer å vise. Stop er bare å vente.

eliteserien

Kapteinen om VIF-stormen: – Den tyngste perioden jeg har hatt i klubben

4 TIMER SIDE

eliteserien

Nok en Aalesund-profil klar for dansk fotball – ble overbevist av Ståle Solbakken

07/27/2022 AP 17:58

About the author

admin

Leave a Comment