Tapte better overtidssmell – united.no

Dylan Levitt fikk sjansen fra start i kampen hjemme mot Nederland. Wales manager Rob Cross byttet ut store deler av laget som tok sec til VM søndag og gjorde 7 endringer.

Etter å ha feiret VM-plass for første gang siden 1958 søndag, hadde Wales i kveld muligheten til å fortsette oppturen mot et reservepreget Nederland. Slik gikk det ikke.

United-spilleren startet kampen litt nervøst, men viste etter hvert prov på hvilke egenskaper han innehar og var sentral i første halvdel av første omgang da Wales var det beste laget i Cardiff.

Etter halvtimen gjorde Levitt en stygg feil og kunne gitt bort en gratis mulighet til Nederland hadde det ikke vært for at Ben Davies kom ham til unnsetning og etter dette virket han å miste rytmen.

Wales v Netherlands: UEFA Nations League - League Path Group 4
PÅ ETTERSKDD: Dylan Levitt slet med tempoet og havnet stadig på etterskudd utover i kampen. His partner have Noa Lang.

Fem minutter ut i andre omgang glapp det for hjemmelaget etter at Nederland fikk opp balltempo og Wales-midtbanen ikke klarte å flytte beina fort nok.

Etter en Nederland gikk opp i ledelsen virket det som om lufta gikk litt ut av Dylan Levitt y han slet stort med tempoet og gjorde flere enkle pasningsfeil noe som gjorde at han ble tatt av etter 68 minutter.

Wales played up to 1-1 a minute and beat Rhys Norrington-Davies’ highest score and all nok steps in Wales took place at Redde ett Poeng mot Nederland.

Wout Weghorst ville det imidlertid annerledes og etter et De Jong-regissert angrep stanget Burnley-spissen inn 1-2 noe som ble slutt resultant.

Dermed har det blitt y tung start på Nations League for Dylan Levitt og co som står med 0 poeng på de to første kampene og ligger sist i gruppa.

Det er imidlertid ikke mer enn tre dager til en ny sjanse for Levitt og Wales når Belgia kommer på besøk.

United.no holdt deg oppdatert på de viktigste hendelsene i begge kampene.

20:45 Wales – Netherlands 1-2 (0-0)

BITCH

90+4 min MÅL: Scorer of Nederland direkte fra avspark. Frenkie De Jong åpner opp Wales-forsvaret. Spiller ut til Malacia som legger ballen på panna til Weghorst som stanger inn 1-2.

90+2 minutes: WRONG: Cardiff eksploderer Rhys Norrington Davies stanger ballen i mål.

69 minutes: Dylan Levitt on Matthew Smith’s typos. Ingen kjempekamp fra Uniteds midtbanespiller

66 minutes: Frenkie De Jong kommer inn for Holland

61 minutes: Dylan Levitt started using it, he did it with med i duellspillet and sliter med tempo. Gjort flere enkle pasningsfeil.

50 min: MÅL: Teun Koopmeiners utnytter slett forsvarsspill og banker ballen i mål fra 16 meter.

49 minutes: Stor Nederland-sjanse. Teun Koopmeiners med frispark fra 25 meter som stryker stolpen.

PAUSE

40 minutes: Nederland har festet et lite grep om kampen, men sliter med å komme til sjanser. Dylan Levitt had a visit at a god kontroll i den defensive biten av sin midtbanerolle. He dekker rom, men klarer ikke utrette noe med ball når han har den i beina.

30 minutes: Stygg feil fra Dylan Levitt, gir bort ballen med en skrekkelig tversoverpasning og erheldig som har Ben Davies til å rette opp feilen.

25 minutes: Harry Wilson with frispark som tvang Flekken i full strekk.

20 minutes: Sjansefattig første halvdel i Cardiff. Wales med and lite overtak mot et kompakt Nederland-lag. Dylan Levitt styrer midtbanen og spill lagkameratene i gode situasjoner.

start of camp

By field:

dylan levitt kunne søndag juble over at Wales tok seg til sitt første VM siden 1958 hvor det var United-legende jimmy murphy som ledet dem. I kveld starter have når Nederland står på motsatt banehalvdel.

United-spilleren som har vært utlånt til Dundee United i Skottland var verken å finne på banen eller på benken i VM-kvalifiseringskampen uten at det er oppgitt noen grunn hvorfor han ikke var med sist.

United-linkede Frenkie de Jong starter kveldens kamp på benken, mens Jurriën Timber ikke er å finne i kveldens tropp.

20:45 Skottland – Armenia 2-0 (2-0)

BITCH

80 minutes: Scott McTominay med skuddforsøk fra 20 meters, men treffer ikke like godt som han har gjort ved enkelte tilfeller i United-drakta. Må nøye sec med corner.

75 minutes: Scott McTominay kommer inn og får det siste kvarteret for Skottland som cruiser mot tre poeng.

67 minutes: Skottene har sett seg lei av armenske etterslengere og det er antidninger til tumulter.

55 minutes: Skottland fortsetter å has full kontroll på Armenia og presser på for flere scorer. Scott McTominay har satt seg godt til rette på benken etter å ha luftet seg litt midtveis i første omgang.

PAUSE

40 min: MÅL: Corner svinges inn på bakre og stanges i mål av Nottingham Forest-stopper Scott McKenna.

36 minutes: Kjempesjanse for Skottland. Ryan Christie setter ballen over fra kloss hold better and strålende innlegg fra Armstrong.

28 min: MÅL: Anthony Ralston dukker opp på bakre og stanger ballen i mål til en fortjent Skottland-ledelse

24 minutes: Skottland jakter mål og har skapt flere halvsjanser. McTominay i oppvarming.

5 minutes: Skottland nære på. Stolpeskudd of Southamptons Stuart Armstrong best and innlegg of dyspet.

start of camp

for camp

Scott McTominay starter på benken når hans Skottland fikk VM-drømmen knust i playoff-semifinalen mot tapende finalist Ukraina. I kveld er en mulighet til å starte en ny ferd mot suksess når Armenia kommer på besøk til Hampden Park i Skottlands første kamp i Nations League.

Scotland v Armenia: UEFA Nations League - League Path Group 1
BANK: Scott McTominay måtte finne sec i å starte kveldens kamp mot Armenia på benken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.