Sports

Tirsdagens rykter – united.no

Written by admin

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Thursday June 21

08.15: Vi oppfordrer alltid til en viss skepsis når det gjelder bombastiske rapporter fra Portugal, men ifølge O Jogo skal Porto ha avslått et bud på 55 millioner pund fra United på spissen Evanilson.

08.10: Mange av gårsdagens rykter gjentas her og der. Kort opsummert:

  • United virker ikke å ha fått napp på Jurrien Timber og vil nå prøve å kapre Lisandro Martinez foran Arsenal and stedet.
  • Tottenham er ikke lenger med i kampen om Christian Eriksennoe som gjør United until being favourite.
  • Erik ten Hag ønsker sec både Frankie de Jong og Christian Eriksen. Ifølge The times håper United å betale “kun” £60m for De Jong.

08.00: Dagens første og største rykte er at anthony ifølge Sun closer to the set until Manchester United paid £40m. Avisen har et tvilsomt rykte i England, men artikkelen er skrevet av United-journalist Neil Custis, som har vært først på flere United-nyheter tidligere. Ifølge Custis er United-representanter ventet i Amsterdam i dag for å forhandle fram en avtale.

Mandag June 20

22.55: Daniel Murphy of Manchester Evening News Skriver at United is favorite to sign Christian EriksenForan Hans Tidligere Klubb, Tottenham.

22.15: Moi Llorens merges in Barcelona kommer til å kreve minst 100 million euros for Frankie de Jong.

22.15: Cope-journalist, Helena Condis, writer in Barcelona er overbevist om at de er i stand til å signere Bernardo Silva, men in et bytte er utelukket. ikke ha vile city Frankie de Jong.

19.45: Fabrizio Romano sa mye i podcasten «Here We Go» mandag kveld. Dette er det han sa, som er relart til United:

Han forventer in United legger inn et nytt bud på Frankie de Jong i løpet av de neste dagene.

Han sier også in United er veldig interessert i Christian Eriksen og at de venter på svar fra han.

Erik ten Hag is interested in Lisandro Martinez. Han sier også at Ajax bare vil selge in av Lisandro Martinez og jurrien Wood.

Arsenal har lagt inn et bud på 30 million euros for Lisandro MartinezAjax men takket nei.

Til slutt sier han at United er interessert i å signere malcolm ebioweimen have tror det er lite sannsynlig at Ebiowei gjør in overgang til United.

19.10: Florian Plettenberg fra Sky Sports Germany, writer at samtaler om David Raum will funnet you. Det snakkes pågående og bra, men det er fortsatt en lang vei å gå. Det sier at denne overgangen er mulig og at prisen blir på rundt 30-35 million euros. Venstrebacken fra Hoffenheim har akkurat slått seg inn på det tyske A-landslaget.

18.30: Dharmesh Sheth, fra Sky Sports sier til Football Daily and det har vært innledende samtaler mellom United og Christian Ericksens representative Det er en følelse av at en avtale er på vei, legger han til.

Han sier også at selv om United er interessert i lisandro martinez så er ikke midttopper-plassen prioritert for United denne sommeren.

Until the legger bitch has til in United bare er interessert i å låne bort dean henderson to Nottingham Forest, altså in klubben ikke ønsker å selge han.

18.00: Jonathan Shrager, writer for United Har Report Brandon Williams om at han kan forlate klubben om en annen klubb skulle være interessert i han. Grunnen til dette er at United ikke kan garantere at han vil være en del av første-laget. Enn så lenge vil de at 21-åringen skal bli og kjempe om plassen without him.

14.07: Ifølge Tottenham-correspondent Alasdair Gold i football.london har ikke Tottenham fulgt opp without Christian Eriksen-Interesse more in de var i kontakt med Eriksensrepresentar for et par uker siden.

Manchester United, Everton, Newcastle, Leicester, West Ham, Brentford (hvor have spilte i vår), Ajax and in ikke-navngitt La Liga-klubb skal også ha vært i kontakt.

13.31: Han ble ikke nevnt som et Jurrien Timber-alternativ av Manchester Evening News, men ifølge De Telegraaf (se 10.44-oppdateringen i dag) forbereder United et bud på lisandro martinezand David McDonnell Fra daily mirror skriver også at United har flyttet oppmerksomheten fra Timber til Martínez, etter at Timber sies å ha tatt Louis van Gaals råd om å ikke risikere å flytte på seg bare noen måneder for VM.

Martínez skal være Arsenals hovedmål defensivt, men Mikel Arteta frykter nå at United vinner kampen om den 24 år gamle argentineren.

13.26: Vi har skrevet in sak om in del av de siste rapportene om Frankie de Jong, da hovedsaklig basert på det som meldes av De Telegraaf, Manchester Evening News and Mundo Deportivo. Den artikkelen kan dere lese its.

me Manchester Evening News-artikkelen til Samuel Luckhurst som vi har brukt, så står det også en del annen overgangsinformasjon som ikke har med De Jong å gjøre, og her er en kort oppsummering:

  • Erik ten Hag ønsker å få inn minst fem nye spill i sommer.
  • Ten Hag øremerket Jurrien Timber som sitt hovedmål defensivt, men 21-åringen har indikert at han er komfortabel med å bli værende i Ajax. Ten Hag and John Murtough at Villarreals Pau Torres og Braga-spiller David Carmo some alternative of Timber velger å ikke dra til United.
  • anthony og Christian Eriksen er andre spill Ten Hag ønsker å signere i sommer. Eriksen har tilbud fra Tottenham også, og de kan også tilby Champions League-football.
  • A dean henderson er ventet å forlate United gjør at det trolig hentes inn en ny keeper, og Newcastles Charles Darlow and Watford’s Daniel Bachman er blant spills som vurderes. Henderson ønsket visstnok helst å dra til Newcastle, mens det nå er Nottingham Forest som kobles mest til 25-åringen.
  • Det er lite sannsynlig at Calvin Phillips blir United-spiller. In Leeds overlevde, og in Manchester City er interessert, har redusert Uniteds sjanser til å få i stand in avtale.

13.23: BBC writer Emma Sanders in alessia russian Har avslått et kontraktsforlengelsestilbud fra Manchester United.

Hun er under kontrakt til sommeren 2023, og skal ikke være i samtaler med andre klubber, men United risikerer altså at hun drar free neste sommer om en ikke får på plass en avtale.

12.17: To involve you partene har tro på at dean henderson låneovergang til Nottingham Forest fullføres denne uka. Det er progressjon i samtalene, og enighet om personlige betingelser.

10.44: De Telegraaf (its gjengitt av Sport Witness) skriver at United nå forbereder et bud for den argentinske midtstopperen (som også kan spill defensiv midtbane) lisandro martinez. Ajax skal tidligere ikke ha vært villige til å selge 24-åringen til Arsenal for 30 million euros (25.8 million pund i dagens kurs), så United må nok ut med mer enn det for å få tilslaget.

Martínez er 175/178 cm høy (ulik høyde oppgitt fra ulike kilder), noe som ikke er optimalt hvis han skal spill midtstopper, men han er ikke den første som har vist at han kan være en god midttopper uten å ha høyden på sin side . Ajax-kollega Jurriën Timber er ikke mye høyere, så Erik ten Hag er tilsynelatende ikke spesielt redd for å bruke relativt lave midtstoppere.

08.49: Tottenham, City, Dortmund and United are blant klubbene som har vist interesse for den 24 år gamle Hoffenheim-venstrebacken/vingen David Raum, sølge Jonathan Shrager. United skal nylig ha kommet med in Raum-forespørsel, men det skal ikke ha kommet noe bud.

08.04: Fabrizio Romano Skriver i in ny Frankie de Jong-oppdatering en United føler direkte samtaler denne uka vil være veldig viktige, og som i tidligere Romano-oppdatering hevdes det at United nå vurderer et nytt bud. Barcelona-kilder sier at de også forventer at United kommer til å komme med et nytt tilbud snart.

07.59: Vi starter ryktedagen med eric bailly: Ifølge daily mirror Har Newcastle blitt tilbudt Bailly som y mulig alternativ till Lilles Sven Botman, som tilsynelatende helst vil till AC Milan.

Erik ten Hag vil la Bailly dra, og Marseille og Lyon skal ha vist interesse. United vil nå visstnok akseptere så lite som £8.5 million for ivorianeren (selv om en kilde tett på spillen sier and de helst vil ha rundt £20 million).

Saken er ikke skrevet av noen av de vi stoler mest på i den advert, så vi ville tatt det med en klype salt.

Ellers skriver Jonathan Shrager en Baillys intensjon enn så lenge er å gjennomføre sesongoppkjøringen med laget for Manchester United-fremtiden avgjøres – 28-åringen skal nemlig være villig til å kjemp for sin plass i klubben.

About the author

admin

Leave a Comment