Tom Parker, Ed Sheeran | Avdøde Tom Parker in the book: – Ed Sheeran betalte for kreftbehandlingen min

The Wanted-stjernen Tom Parker gikk bort i mars, i en alder av 33 år, etter at han ble diagnostisert med en uhelbredelig svulst i hjernen i 2020. Kun en uke før dødsfallet avslørte Parker at han hadde skrevet en bok om hjernesvulstkampen han gikk gjennom i 18 måneder.

Les også: Shabana Rehman from start to handling

Bajo kreftkampen samlet flere av Parker sine nærmeste venner og familie seg sammen for å sikre at han fikk best mulig behandling døgnet rundt. Blant dem var den britiske sangstjernen Ed Sheeran (31).

– Han ville gjøre alt han kunne

Ed Sheeran became The Wanted for more than you år siden, og rakk i løpet av årene å utvikle et godt forhold til Parker. I den avdøde stjernens kommende memoar «Hope: My Inspirational Life» kommer det tydelig frem at Parker satte stor pris på Sheeran og vennskapet deres.

Parker beskriver Sheeran som en «spesiell mann» og skriver at hans vennlighet betydde mye for han og kona Kelsey Parker (31) under kreftbehandlingen. Boken hevder også popstjernen in Ed Sheeran skal ha betalt para kreftbehandlingen hans.

– Fra det øyeblikket jeg fortalte at jeg hadde fått kreft, kontaktet Ed Sheeran meg og sa at han ønsket å gjøre alt han kunne for å hjelpe, hevder Parker i et utdrag i boken, gjengitt av Sun.

– Jeg har aldri sagt dette offentlig før, og han vil mest sannsynlig bli sur over at jeg forteller det nå, men Ed Sheeran er en veldig spesiell mann. Han betalte til og med mine medisinske reginger da jeg søkte andre behandlingalternativer, står det skrevet videre.

Mot slutten av kampen reiste Parker til Spania for å få Alternative behandlinger som ikke var tilgjengelige i Storbritannia, i håp om å forlenge livet.

– Han hadde ikke trengt å gjøre det, men Kelsey og jeg er så takknemlige for han og all støtten. Det har betydd alt for oss, skriver han videre.

Ifølge The Sun fikk Parker et annet syn på livet etter at han fikk påvist kreft. Hjernekreften skal ha fått han til å sette pris på de viktige tingene i livet de el, og nyte hvert eneste øyeblikk mens han fortsatt kunne. For Parker døde understreket han imidlertid at boken ikke handler om døden, men om å leve.

Hi, hehe, it’s Tom Parker. Mange av dere kjenner meg kanskje som den femte i The Wanted, men jeg er også en far, ektemann og en sønn»skrev han under innlegget.

ble mobbet

I boken avslører også Parker mindre hyggelige opplevelser fra barndommen. Popstjernen skriver at han stadig ble mobbet for høyden sin, og skriver blant annet at parkasjakken han pleide å bruke førte til at han fikk kallenavnet «Saj», fra karakteren i filmen «East is East».

– Jeg ble faktisk ikke kalt Tom i løpet av årene jeg gikk på skolen, skriver han i boken.

Til slutt skal mobbingen ha ført til at han better hvert begynte å skjule hvem han egentlig var. Blant annet sluttet han å synge, til tross for at det var noe han hadde elsket siden han var liten.

Les også: Marna Haugen utsatte legesjekk: Så kom sjokkbeskjeden

Da Parker var 11 år gammel ble skolesekken hans stjålet av klassekameratene, og han brukte over en uke på å få den tilbake. Senere oppdaget han at alle notatene hans var strødd over en gjørmete cricketbane, og ingenting var lesbart lenger.

I boken skriver Parker at han ikke klarte å holde tilbake tårene da moren hans fant ut av hva som hadde skjedd.

Da han ble eldre lærte storebroren han hvordan man spill guitar. Han fortsatte å øve, og ble etter hvert lidenskapelig opptatt av musikk.

I en alder av 16 år bestemte Parker seg for å reise med tog tog til Manchester for å prøvespille for «The X Factor» in åpen audition. Der kom han imidlertid ikke videre i konkurransen. I boken innrømmer han at han er glad for at hans oppvisning de el aldri ble filmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.