entertainments

Topper verstingliste: – Sjokkerer: – Helt sykt

Written by admin

Diskusjoner rundt privatfly har vært et hett tema den siste tiden. Kylie Jenner (24) fikk flere til å reagere etter å ha tatt in 17 minutes tur med privatflyet sittistedenfor å kjøre bil i 45 minutter.

Jenner ble blant annet kalt for en «klimakriminell», og flere raste over det faktum at «vanlige» mennesker får beskjed om å kildesortere når kjendiser reiser med privatfly i hytt og pine.

Nå viser in ny undersøkelse fra det bærekraftsdrevnemarkedsføringsbyrået Yardat 24-åringen slettes ikke er den verste når det kommer til CO2-utslipp.

PRIVATE: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på “The Kardashian”. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards
see more

Undersøkelsen viser at den gjennomsnittlige kjendisen på et år har skapt over tre tusen tonn av CO2-utslipp. Det er over 465 ganger mer enn den vanlige mannen i gaten.

Kunne vært in kort biltur

Nettstedet The board har samlet de ti kjendisene som er verst når det kommer til forurensing med privatfly. navn som store Oprah Winfrey (68), Mark Wahlberg (51)og kim kardashian (41) er blant kjendisene vi finner på listen, men den som topper listen vil trolig overraske flere.

Noen som derimot ikke vil komme som en like stor overraskelse, er at kjæresten til Jenner, Travis Scott (31), er å se på listen. I 2022 har han vært i luften i 8384 minutter, noe som tilsvarer 5,8 dager til sammen. Nettstedet melder også at at hans gjennomsnittlige flyreise er på en distanse som kan tilsvare en ti minutters biltur.

POSSESS: Travis Scott and Kylie Jenner foran sine to privatefly.  Photo: Skjermdump Instagram

POSSESS: Travis Scott and Kylie Jenner foran sine to privatefly. Photo: Skjermdump Instagram
see more

Likevel er han nederst på listen over verstingene.

Jay-Z ligger på tredjeplass, og hans CO2-utslipp ligger på nesten syv tusen tonn hittil i år. Det tilsvarer rundt 136 flyvninger. Karbonutslippet til rapperen er rundt 997 ganger mer enn det et gjennomsnittlig menneske bruker på et helt år.

The Tab melder at rapperen ikke har vært på turné siden 2017, og lurer derfor på hvorfor han flyr så hyppig som han gjør.

Andreplassen på listen går til Floyd Mayweather, som har et karbonutslipp på litt over syv tusen. Han har også listen korteste flytur, en reise på snaue ti minutter.

OPP I LUFTEN: Beyoncé, konen til Jay-Z, på vei til en av mange turer med privatflyet.  Photo: Skjermdump Instagram

OPP I LUFTEN: Beyoncé, konen til Jay-Z, på vei til en av mange turer med privatflyet. Photo: Skjermdump Instagram
see more

Flydd 170 ganger bare i år

På toppen av listen finner vi ingen ringere enn supersjernen Taylor-Swift (32). I like med Jay-Z er det også en god stund siden Swift har vært på turné.

«Blank Space»-sangeren har et CO2-utslipp på hele 8293 ton hittil i år, better hele 170 flyvninger i løpet av årets 209 dager.

– SEXISTISM: Taylor Swift and Rasende på Netflix best in scene from the series “Ginny & Georgia” hvor artisten selv blir nevnt. Video: Rød Løper
see more

Swifts tid i luften ligger gjennomsnittlig for 80 minutes per flight, and hun har en samlet tid i luften for more than 22,000 minutes. Det tilsvarer nærmere to uker.

32-åringen, som er høyt elsket av fans verden rundt, får nå kritikk etter at hennes flyreiser har blitt offentliggjort.

“Jeg er også en fan, og det er SÅ STOR forskjell mellom hun og de andre forurenserne på listen – helt sykt, spesielt når hun ikke engang har vært på turné??”, raser en fan, ifølge Buzzfeed.

«Dette er SÅ frustrerende å lese! Jeg forstår ikke hvordan noen kan leve på denne måten og ikke bry seg om hvordan det påvirker planeten! Jeg skulle ønske jeg kunne skjønner det, men det gjør jeg virkelig ikke”, commented on annen bruker.

Taylor Swift har hittil ikke uttalt seg om kritikken.

LES OGSÅ: Dro på bar for første gang

About the author

admin

Leave a Comment