Toppsjefen på pub med fans: – Vi har pengene som trengs i sommer

Har dette noen gang skjedd før?

Dette skjer i alle fall ikke ofte.

United-toppsjef Richard Arnold dro til puben i nærheten av der han bodde for å snakke med fansen som visstnok hadde dratt dit for å demonstrere mot måten United drives på, mot eierne, utenfor huset hans.

Det skal være supportergrupperingen 1958 som står bak det som endte i pubpraten.

Så er det langt i fra sikkert at Arnold likte at enkelte fans muligens kan ha smugfilmet det hele uten å spørre, og så delt det med andre, men han må ha skjønt at det kom til å komme ut.

Ifølge en supporter, Paul Manc Bald and Bred, lyttet have til alle innspill.

Arnold skal ifølge normale tweets fra Paul Manc Bald and Bred også langt på vei ha sagt at United er i Barcelona for å gjennomføre Frenkie de Jong-avtalen nå, og at United gjør alt de kan for å få kjøpet i boks. Det er nok penger til å gjennomføre avtalen, det jobbes med det, men det er noen komplikasjoner som han ikke ville gå inn på.

Arnold skal ha lagt til at de har fått en liste med overgangsmål fra Ten Hag, som det jobbes etter.

Alt dette ifølge vanlige tweets fra de som var der på sosiale medier, og united.no understreker at det er umulig å forsikre seg om at det stemmer 100% med hva som faktisk ble sagt.

Arnold skal for eksempel også ha blitt konfrontert med alle lekkasjene i klubben, men fastslo at de spillerne som stod bak det meste av det nå har forlatt klubben. Paul Pogba and Jesse Lingard skal visstnok ha blitt navngitt og Dean Henderson skal ha blitt antydet – igjen, hvis man tror de som var til stede.

United-sjefen avviste visstnok også at Ralf Rangnick forsvant «fordi have sa tingene som de var».

I selve videoene (se dem selv under) som er delt sa Arnold blant annet:

– Forrige sesong var et mareritt. Jeg hate hver in this kamp!

– Vi har kastet bort sa my penger

– Jeg er ikke begeistret for hvor vi nå er. Jeg bekymrer meg for om vi får orden på alt dette.

– Denne sommeren, from pengene som managerne og fotballdirektøren ønsker, from har vi.

– Penger er ikke noe som teller med når vi velger spiller vi ønsker.

– Vil dere virkelig at det er jeg som skal signere spill? Ringer det ikke en bjelle da….(med klar hentydning til at det ikke gikk like bra da Ed Woodward hadde og tok det ansvaret selv)

– Føltes som en forberedt tale

In annen av de som skal ha vært til stede, Twitter-bruker Gerry Deakin, lot seg imidlertid ikke imposing, og kom med sin egen vurdering av seansen.

Dermed blir det også stående for Deakins egen regning, siden det er umulig å mene noe om sannheten i det han sier.

I konflikten mellom supporterne og ledelsen så er det jo noen som helt klart ønsker at protestene og demonstrasjonene fortsetter for fullt, nærmest uansett.

Hans vurdering av seansen var at Arnold hadde forberedt sec, og at selv om han er bedre enn Ed Woodward så sa Arnold, riktignok ikke med så mange ord, visstnok noe som gjør at Deakin mener at det er nettopp demonstrasjoner og videre protester som er veien å gå. Uanset.

Leave a Reply

Your email address will not be published.