Sports

Travtips, free Travtips | Stralende V75-omgang med Derbystoet og Derby

Written by admin

Smellfin V75-omgang fra Östersund. Team Tjomsland har feite sjanser i storløpene. Vi byr på oppdaterte objekter, og jakter en saftig V75-opptur.

Lerum med fantastiske objekter til V75-omgangen på Axevalla 24. juli
Undertegnede kom IKKE i mål i V75-SPILLET, men et par objekter var helt fantastiske i denne omgangen, og i V5-SPILLET ble lukene tømt. Barbro Kronos (0.9% – 9 shares) and Loaded Leila (1.2% – 11 shares) ble begge varslet for, og V5-bongen up 450kr satt som et skudd. Utbetalingen ble meget solide 55 crowns 720,-.

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai – 1.4 million innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

full detection 1,399,944 kr in lodge på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for SEK 140,000 until the start V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. April – more than 2.6 million dollars
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 to denne V75-omgangen på Eksperten.

P.S. Cascara in du får hele gevinsten selv dersom du kjøper in av ekspertkupongene i spreadboksen under. artikkelen fortsetter under the dashboard


Sendingen begynner klokken 13.30 / V75-1 er i gang klokken 15.00Östersund byr på en utfordrende V75-omgang, og det er en omgang med stort potential. Vi fant ingen soleklare bankere i denne omgangen, og sjanser på 6 Ayah DeLux som nå er noe billigere ute i finalen. Gå ikke glipp av følgende:

V75-1:11 Knutte Sting – Gikk et aldeles versting løp sist, og vant altså enkelt etter å ha travet i tredjespor fra start til mål. Knakk enkelt ned 3 Excellent Smooth som travet i dødens. Nå har Knutte Sting fått seg en ordentlig blåser i kroppen better pause, og skulle ikke løpet sist ha kostet mer enn det smakte så skal noen og enhver få kjøre seg her. Er en svært motivert tipsener.

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til søndagens V75-omgang fra Östersund. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1,000.

V75-2 : 2 Nordsjö Anna – Var egentlig i overkant PIGG i tet sist, men holdt likevel ganske enkelt unna, og var meget god i sitt forsøk. Ella har trukket det beste sporet i denne finalen, og skulle det bli tidlig tet så er det naturligvis hesten å slå. 4 Tangen Tone – Ble plukket ned helt oppunder mål i sitt forsøk, men var uansett bra etter en lengre pause. Er normalt MYE forbedret til denne finalen, den er lynrask fra start, og den skal med på en tidlig gardering.

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til søndagens V75-omgang fra Östersund. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1,000.

V75-3 : 10 Komnes Bork – His plukker vi med oss ​​totalt fem hester. Ideen blir neppe mye spilt, men er god nokå skrelle om den leverer på sitt beste. Etter en liten pause sist var den ikke som best, og gikk kun på det jevne da. Har ellers nesten kun levert gode innsatser på slutten, og det er en bra hest i grunnlaget. Er flink fra start, den står i ryggen til en startrask hest, og kusken er knallgod. HAPPENS!

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til søndagens V75-omgang fra Östersund. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1,000.

V75-4 : 2 Kronos Alert – Har hatt et lite opphold, men den har trent bra, og skal være godt forberedt. I finalen sist åpnet den første 200m etter 02.9, og er brennkvikk fra start når den blir laddet med. Fra trenerhold ønsker man tet, og den har vunnet 7 av 9 løp når den har fått tet. Burde ha en ganske fin sjanse direkte etter oppholdet, og vi iler til med tipsnikken.

V75-5 : 6 Hauk Viktor – Denne har Vegard Lundström Wolden funnet en fantastisk form på, og den må med på alt av seriøse bonger. Vant veldig enkelt fra dødens sist, og gikk altså in 25-tid over 1800m da. Distansen her er intet minus, den er solid kuskeplusset med Tengsareid, og dette ser rett og slett veldig riktig ut. Lar seg ikke slå om den går feilfritt? SPILLS!

P.S. Cascara in du får hele gevinsten selv dersom du kjøper in av ekspertkupongene i spreadboksen under. artikkelen fortsetter under the dashboard

V75-6: 2 Tangen Minto – Årets Derby er jevnt, og vi plukker med oss ​​litt hester her. Favoritten var årgangens soleklart beste i fjor, men har ikke overbevist like mye i år. He avgjorde sitt forsøk på en helt grei måte, men heller ikke nå sprudlet den veldig. Vi avstår derfor fra et bankerspill. 9 Reime Blesen- Utvikler seg meget sterkt, og var ikke veldig langt bak Tangen Minto i mål sist. Er trolig enda bedre til denne finalen, og er en tenkbar skrell. Det er også 12 FC signal som det ble feil for i forsøket. Kan storskrelle ved tempo og klaff underveis. Vi plukker med totalt seks hester i denne finalen.

P.S. Cascara in du får hele gevinsten selv dersom du kjøper in av ekspertkupongene i spreadboksen under. artikkelen fortsetter under the dashboard

V75- 7: 6 Ayah DeLux – Blir vår sjansebanker i in utfordrende V75-omgang. Har vært ute i knalltøffe omgivelser på slutten, og er billigere ute i denne finalen. He kom til mål med krefter igjen både sist, og nest sist. Dag er nok Robert Bergh interessert i å gi den sjansen, og den tåler å bli brukt underveis. Nå kommer vel seieren?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for degrees. In oppgradert spill opplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.

About the author

admin

Leave a Comment