Sports

Until TV 2: Haaland om veien until Manchester:

Written by admin

Se hele pressekonferansen med Haaland i vinduet øverst!

Et folkehav hadde møtt opp for å ta imot jærbuen og de andre City-signeringene utenfor Etihad søndag ettermiddag. Folkemengden var full i Haaland-drakter.

– Det er godt å dere alle sammen. Tusen takk, sier Manchester Citys number 9 from scenen til stor jubel fra fansen.

Erling Braut Haaland ble presenter som City-spiller.  Photo: CARL RECINE

Erling Braut Haaland ble presenter som City-spiller. Photo: CARL RECINE

Haaland ble avbrutt flere ganger med sang fra fansen.

– Jeg ser veldig frem til dette. Det blir fint. Jeg gleder meg til alt, og jeg er sikker på at vi kommer til å få det fint sammen, sier Haaland med et stort smil.

– Ole Gunnar hadderett

Etter presentsjonen møtte Haaland pressen for første gang som City-spiller. Der spurte TV 2 ham om hvordan have vil beskrive reisen så langt i karrieren. In reise som nå har ført ham to Manchester and in alder av 21 år.

– Vi har gjort alt riktig til nå. Jeg har et bra og lite team rundt meg, gode venner fra hjembyen min, folk som pusher meg når det trengs og folk som stopper meg når det er nødvendig, sier Haaland hasta TV 2.

– Helt enkelt så har jeg en god blanding av folk rundt meg som gjør meg bedre hver eneste dag. Until syvende og sist er det det jeg ønsker meg, fortsetter Haaland.

Fra han som 17-åring senket Brann med fire mål på 21 minutter som Molde-spiller tilbake i 2018, har karrieren mildt sagt skutt fart. Juli-dagen i Bergen husker Haaland godt.

– Det var in veldig rar dag. Jeg hadde noen problemer i forkant og hadde vært forferdelig på trening i ukene for, forteller Haaland until TV 2.

– Jeg hadde Ole Gunnar (Solskjær) som trener da, og selv om jeg ikke var bra på trening kom han til meg og sa at jeg skulle starte den kampen og at den kampen ville passe meg. Remain er historie, og han hadde rett, det var en veldig god kamp, ​​sier jærbuen med et smil.

Slik forklarer have City-valget

Som på presentasjonen tidligere på dagen la Haaland vekt på hvor mye han gleder seg til å fortsette karrieren i Manchester City, men innrømte også at det blir en utfordring.

– Det er et nytt land, ny liga, ny trener, alt er nytt. Så en stor utfordring, selvsagt. Men jeg vet hvordan det er å komme til en ny klubb, jeg har gjort det noen ganger før, sier superspissen.

Haaland har vært koblet til mange storklubber, men forteller at han hadde lenge hadde en følelse om at City var det riktige valget.

– Det er et helt annet nivå her, det må jeg si. Hvordan from angriper kamper, hvordan from spill, hvordan from skaper sjanser. Det er det jeg ønsker å være en del av, understreker han.

huge interest

Allerede and par timer før Haaland og de andre City-signeringene skulle presenteres på Etihad var det lange køer av utenfor fans.

På spørsmål om hvilke forventninger have har til neste sesong, svarte Haaland følgende:

– Stop er et fantastisk lag. Jeg ser så mye frem til alt sammen. Nå starter det harde arbeidet.

Både store og små hadde sikret seg Haaland-drakt for han skulle presenteres.Carl Recine, Reuters.

Også pappa Alfie Haaland var på plass utenfor Etihad og ble møtt med singing fra fansen.

United-stickk

Både store og små hadde sikret seg Haaland-drakt to have skulle presents.  Photo: Carl Recine, Reuters.

Både store og små hadde sikret seg Haaland-drakt to have skulle presents. Photo: Carl Recine, Reuters.

Haaland ble spurt om hvilket lag han så mest fram til å møte, og kom med et lite United-stikk.

– Jeg liker egentlig ikke å si det ordet, men Manchester United, svarer Haaland til vill jubel fra City-fansen.

I tillegg til Haaland har City kjøpt Kalvin Phillips fra Leeds og hentet keeper Stefan Ortega fra Arminia Bielefel. Også Julian Alvarez, som ble kjøpt fra River Plate i januar, ble presentert for fansen søndag.

Mandag skal Manchester City har sin first trening foran 2022/23-sesongen for turen over Atlanteren og in treningskamp Houston. City innleder Premier League erased by West Ham 7. August.

Et folkehav hadde møtt opp for å ta imot Erling Braut Haaland og de andre City-signeringene.  Photo: Martin Rickett

Et folkehav hadde møtt opp for å ta imot Erling Braut Haaland og de andre City-signeringene. Photo: Martin Rickett

About the author

admin

Leave a Comment