Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard gifter seg i dag – VG

KJENDISPAR: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom, her under et møte med VG sommeren 2020.

Vendela Kirsebom (55) and Petter Pilgaard (42) are at the Continental i Oslo hotel.

Publisher:

Seks år best in supermodellen og realitykjendisen møttes på “Farmen kjendis”, shining star. I liked the story of my parents, the movies that started on TV 2 and “Vendela Petter gifter sec”.

Begge har hatt utdrikningslag, og Vendela var redd for at Petter skulle bli solbrent i ansiktet når have dro på guttetur til Marbella i forrige uke.

– Petter klarte utdrikningslag uten å bli solbrent, skriver Vendela i en SMS til VG dagen før dagen.

Da VGTV møtte det bryllupsklare paret tidligere denne måneden, var de forventningsfulle og lykkelige.

– Jeg har lyst til å skrike ut til hele verden, jeg, at jeg skal gifte meg med sjelevennen min og bestevennen min, sa Petter.

– Det kommer sikkert til å bli mye gråting, mind Vendela.

Både vielsen, som starter kl. 15, og middagen skal finne sted på Hotel Continental i hovedstaden.

Gjennom TV 2-serien har seerne fått hvite at brudeparet skal ha en religiøs vielse, og at det er Hasle-prest Mette Ortega-Bundgaard som skal vie dem. Brudeparet valgte henne fordi de mener hun er en moderne prest som stå for verdier de liker.

Allerede i 2020, for bryllupet ble utsatt flere ganger på grunn av pandemien, betrodde Vendela til VG in hun ville stå hvit brud.

Parets gode venner Jan Thomas and hans samboer Harlem Alexander, skal bruden style. Vendela har også valgt Jan Thomas som en av sine forlovere de ella.

Ellers har Vendela og Petter forklart på TV at det blir hvit løper i bryllupslokalet, samt hvite stoler. Og bruden skal bære slør.

Vendela og Petter har også forklart at de skal rigge til med et slags alter med knelebenk, og at de skal «lage et slags kirkerom».

«FARMEN»-TRIO: Petter Pilgaard, Vendela Kirsebom and Leif Einar «Lothepus» Lothe under TV-innspillingen i 2016.

Leif Einar “Lothepus” Lothe, som paret knyttet tette vennskapsbånd med under “Farmen”-innspillingen, er selvskreven gjest. Han er en av Petters tre forlovere og har i tillegg fått i oppdrag å være ringbærer.

I podkasten «The Pilboms» informerte brudeparet para flere uker måneder siden en Elisabeth Andreassen skal synge. Hun skal opptre sammen med Oslo Fagottkor.

2-profile TV Noman Mubashir skal være toastmaster. Det røpet han selv på Instagram for tre uker siden, sammen med beskjed om at han gledet seg:

Vendela og Petter går «all in» para perfekt brudevals og har fått hjelp av Santino Mirenna, proffdanser i «Skal vi danse», para å trene seg opp. Låten de skal danse til, er Ed Sheerans «Perfect».

Petter har også informat VGTV om at han skal holde tale til bruden sin.

Para litt over en uke siden røpet Vendela på Instagram at det er hennes to tyrkiske brødre, Ahmet Demir Ozkal og Ahmet Ozkal som skal føre henne opp «kirkegulvet».

Vendela møtte sin tyrkiske far for første gang i 2012, gjennom Noman Mubashirs TV-serie «Hva har du i bagasjen». Året etter døde Vendelas pappa from her, men hun er tett sammensveiset med without tyrkiske familie from her.

Alle som har fulgt Petter og Vendelas bryllupsforberedelser på TV, har fått med seg at det ble utfordringer knyttet til festlokalet long nede i gaten for Continental. Planen var nemlig at bryllupsfølget skulle bevege seg etter vielse og middag.

Men etter at invitasjonene var sendt ut, ble det klart at det var noen praktiske problemer som kunne føre til at lokalet ikke var klart på denne tiden.

Sell ​​it opplyste til VGTV 9. juni at de faktisk will måttet skrinlegge de opprinnelige planene. Men takket være Petter har de funnet en løsning. Festen er nå flyttet til Dorsia i Bygdøy there.

– Jeg får igjen bruk for alle de timene jeg har brukt rundt på utsteder og barer rundt omkring i byen her, så da fikk vi trukket i noen tråder og sånn. Vi har ordnet oss et ganske kult sted.

De røper imidlertid ikke hva som er det nye festlokalet.

HJEMME: VG besøkte Vendela og Petter hjemme i Oslo i 2020.

Bryllupsnatten skal tilbringes i in more than 200 kvadratmeter stor suite på samme hotell som vielsen. Men der får ikke TV 2s photographer bli med inn.

– Vi skal kanskje ikke ha noe rødlys på bryllupsnatten, nei, spøkte Petter under møtet med VGTV.

NYFORELSKET: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom in August 2017, kort etter at de sto frem som kjærester.

Ekteskapet er det andre for Vendela, som var gift med Olaf Thommessen fra 1996 til 2007. De har to voksne døtre sammen.

Petter har aldri vært gift tidligere.

Les også

Vendela Kirsebom and Petter Pilgaard gifter sec på TV

De møttes på TV – og nå skal de gifte sec på TV. Endelig blir det bryllup for Vendela Kirsebom (55) og Petter Pilgaard…

Les også

Vendela Kirsebom fikk Kardashian-skryt: – Ganske vilt

Vendela Kirsebom (54) ble svært overrasket da datteren viste hva Khloe Kardashian (36) hadde postet om henne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.