entertainments

Victoria Beckham: – Overrasket på ferie

Written by admin

yesom en ekte Spice Girl, skulle man kanskje tro at et spørsmål om hva din go-to karaokesang muligens var “Too”.

men alone Victoria Beckham (48) sa “Never give up on good times”da hun nylig sang og danset til at av 90-talls jente-bandets største hits.

Det skriver nettstedet People.

RASER: Victoria Beckham, who participated in «Posh Spice», reagerer på den ubehageligen situasjonen hun ble satt i da han besøkte talkshowet «TFI Friday». Reporter: Bjørge Dahle Johansen. Video: AP / “Friday TFI”
see more

karaoke field

Posh Spice selv sang for full hals until she hit popgruppens “Stop” fra 1997, samtidig som hun danset løs med koreografi fra sangens musikkvideo, som også spills i bakgrunnen på familiens ferie i Kroatia.

Mannen hennes, fotballstjernen David Beckham, delte nylig and kort snutt på sin egen Instagramkonto, med bildeteksten “Karaoke night with the one and only Posh Spice.”

I videoen ser vi 48 år gamle Victoria, i en Posh-inspirert, «lille sorte»-kjole.

Klesdesigneren har svart ektemannen i kommentarfeltet som følger; «Naked for the degree David!! X”.

Beckham: In lettere oppgitt David Beckham la ut dette klippet av sin kone Victoria, som benytter enhver mulighet til å få trent litt. Video: Instagram / @DavidBeckham
see more

På ukjent farvann

Den tidligere Spise Girls-sangerinnen deler ofte aktiviteter fra hverdagen på sine sosiale medier. forge uke debut hun på videodelingsappen TikTokmed en video i en ikonisk Spice Grils-ånd, hvor Posh-personligheten kommer tydelig frem.

Hun har også jevnlig delt hendelser fra familiens sommerferie.

Lørdag postet hun er bilde av seg selv og David på det som kan se ut som «ukjent farvann».

SURCHARGE: Victoria Beckham har for a long time byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham/Instagram
see more

Bildet viser stjerneparet på en vannscooter med bildeteksten Ha, det stemmer… @davidbeckham fikk meg med på jetski. Hva blir det neste?”sammen med to later-emojier.

Ikke fan av morens garderobe

I et nylig intervju med australske Vougeavslører Beckham and av de fire andre medlemmene i Spice Girls, var det hun selv som fikk den største godtgjørelsen for klær.

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med sec. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK
see more

– De andre jentene var egentlig ikke så interessert i mote, så jeg varheldig som kunne ta opp mesteparten av budsjettet, sa hun til det australske motemagasinet.

Imidlertid avslørte hun også at datteren Harper ikke er en så stor fan av morens Spice Girls-garderobe.

POP-IKONER: Victoria Beckham, among others, Spice Girls-kollegaer, Melanie Brown, Melanie Chisholm, Emma Bunton.  Førstnevnte i et velkjent miniskjørt, som datteren Harper mener er "uaksepta_belt".  Photo: NTB // Lee Jones/REX

POP-IKONER: Victoria Beckham, among others, Spice Girls-kollegaer, Melanie Brown, Melanie Chisholm, Emma Bunton. Førstnevnte i et velkjent miniskjørt, som datteren Harper mener er “uakseptabelt”. Photo: NTB // Lee Jones/REX
see more

– Hun er ikke en av disse barna som går ut med et fullt fjes av sminke eller bruker magetopper. Nylig fortalte hun meg faktisk at «Mamma, jeg har sett noen bilder av deg da du var i Spice Girls og skjørtene dine var rett og slett uakseptable», delte hun med australske Vouge.

LES OGSÅ: – Vil ikke ha noe med meg å gjøre

About the author

admin

Leave a Comment